Se her eksempler på bilindretning af biler til salg, service og distribution

Salg-service-og-distribution-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af biler til salg, service og distribution. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Toyota Combivan

Toyota Combivan med bilinventar til varmeaflæser. Trods bilens størrelse er der styr på delene og stadig masser af plads til store løse genstande. Vi har indrettet bilen med skruestik og skruestikholder, som kan trækkes 60 cm ud af bilen.

VW Touran
VW Transporter

Varevognsindretning af VW Transporter (T5 og T6). En meget overskuelig indretning i bil med 2 sidedøre. I den ene sidedør er der adgang til kabler og diverse materiel. Stigen kan trækkes ud i begge sidedøre. Det kan skufferne i forvægsreolen også. Dette er en rigtig god varevognsindretning til de allerfleste brancher. Er du tømrer, entreprenør eller lignende skal du have knap så mange, men måske lidt dybere hylder i venstre side. Men det bliver indretningen kun billigere af.

Renault Trafic
VW Golf Van

Salgs- og demovogn indrettet i VW Golf Van. Her til firma, som sælger rengøringsartikler, men det kunne også være så meget andet. Under indretningen er der lavet brede skuffer, hvor man kan have salgs-merchandise liggende, så det ikke bliver krøllet.

Fiat Ducato

Fiat Ducato med bilindretning til servicemontør til malkeanlæg. Rummelig reol i venstre side med store fiberkasser på specialmål. Disse producerer vi også, da vi jo ikke kan tilbyde reoler på specialmål uden også at levere kasser, som kan udfylde de sidste cm, som vi har udnyttet. Se mere om fiberkasser på siden om fiberkasser. I højre side i bag er der reol med Raaco Plukkasser tilgængelig lige ved bagdøren. Derudover er der skuffer både ud mod midten af bilen og fremad i bilen, således at man kan betjene skufferne i sidedøren fra gadeplan.

Fiat Scudo

Fiat Scudo med bilindretning til rengøringsfirma. Indretningen er tilpasset fuldstændig efter de forskellige emner, som kunden skal have med. Det drejer sig f.eks. om vandtanke , klude, redskaber osv. Bilindretningen har godt med skuffer, og trods bilens størrelse rummer den rigtig meget.

Iveco 35S13
Mercedes Smart

Bilindretning til Mercedes Smart. Dette er en af de mindste indretninger vi har lavet. Vi vil sige, at den næsten kan gå under betegnelsen “nuttet”. Tag dog ikke fejl: Den er super anvendelig, og rummer lige det den skal. Der er plads til rygsprøjte, diverse remedier til skadedyrsbekæmpelse. Og så rummer den endda et mini-kontor, hvor man kan trække en bordplade ud, og ordre det administrative, mens man stadig er hos kunden.

Vi har mulighed for at lave hver indretning unik, så det kunne også være andre brancher, som kunne have et lignende behov for at gøre en lille firmabil “stor”.

Vi indretter til alle størrelser biler i alle bilmærker.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme