Hvordan finansierer du din bilindretning?

Når du køber bilindretning er der flere muligheder for finansiering

Dansk Varebilindretning bomaerke

Netto 8 dage

Når du handler hos os, får du 8 dages kredit. Vi laver indretningen, du får monteret, og 8 dage efter betaler du fakturaen. Eneste undtagelse er førstegangskunder, som betaler 50 % af fakturabeløbet inden igangsættelse i produktionen.

Dansk Varebilindretning bomaerke

Betaling i 3 rater

Likviditeten kan stramme, især hvis man er nystartet eller har andre tunge projekter. Derfor tilbyder vi at den aftalte pris kan deles i 3 rater mod et lille gebyr. På den måde kan man komme ud at tjene pengene til indretningen hjem først.

1. rate betales 14 dage efter levering.
2. rate betales 1,5 måned efter levering.
3. rate betales 2,5 måned efter levering.

Eneste undtagelse er førstegangskunder, som betaler 1. rate inden igangsættelse i produktionen. 2. og 3. rate betales som ovenfor.

Dansk Varebilindretning bomaerke

Vidste du, at du kan lease din bilindretning?

Hvis du har valgt at lease din bil, skal du være opmærksom på, at det også er muligt at lease bilindretningen med. Det kan være en fordel, hvis man ønsker at begrænse det beløb, som skal findes i budgettet her og nu, men i stedet for dele det ud over længere tid.

Det foregår sådan, at du oplyser os om projektnummer hos leasingselskabet, og til hvilket leasingselskab vi skal sende fakturaen til. Så sørger vi for resten.

Kontakt dit leasingselskab for at høre nærmere.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Prisberegner Varerum blå grafik

Sammensæt selv din bilindretning med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside