Derfor skal du vælge en bilindretning fra Dansk Varebilindretning

Med en brugsvenlig varevognsindretning i træ fra os – Custom Made – får du altid en løsning 100% tilpasset Jeres behov og branche. Uden spildplads.

Vores skræddersyede indretninger i træ med alu-forkanter, er støjdæmpende og vejer typisk mindre end andre løsninger. Konstruktionen er meget stærk, og inventaret kan flyttes til en ny varebil flere gange. Nogle af vores bilreoler har kørt rundt i over 25 år.

Derfor er der god totaløkonomi i at vælge en bilindretning i træ til din firmabil. Du får meget for pengene, udnytter dit varerum til sidste milimeter, sparer på brændstoffet og bliver meget mere effektiv.

Så det er en god forretning at investere i en bilindretning i træ. Den tjener sig selv hjem igen - og så er træ et bæredygtigt materiale!

Konstruktion

Vi samler vores bilreoler på en særlig måde, og de er derfor ikke at sammenligne med Gør-det-selv/ DIY-løsninger i træ. Selve måden vi sætter vores reoler sammen på, giver en utrolig solid konstruktion. Aluforkantens udformning er med til at give den ekstra stabilitet.

Materialer

Træ er et fleksibelt materiale, og egner sig godt i en varebil, hvor varerummet er bevægeligt en stor del af tiden. Det bliver ikke ”metaltræt” over tid. Træ absorberer støjen, og det smitter ikke af på feks hvide kabelkanaler og stikkontakter, som indretninger i metal kan ske at gøre. Vores aluminiumsforkanter har vi selv udviklet, og de giver en flot finish.

Hylder og skuffer

Vores bilindretninger kan rumme mange forskellige elementer. Vi laver først indretningen, når vi har fundet ud af, hvordan vores kundes behov og arbejdsgang er. Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, selvom de er i samme branche.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside