Reoler og moduler til optimering af opbevaringspladsen i din autocamper.

Uanset størrelsen på en autocamper, vil der oftest være et rum til opbevaring af diverse nødvendigt udstyr. Hvad enten det er en stor garage, opbevaring under sengen eller noget helt tredje, kan det være en udfordring at holde styr på alt det medbragt grej. Med vores skræddersyede reoler, tager vi udgangspunkt i det udstyr du har med i camperen og sikrer dermed at du får en løsning der passer til dit behov Herunder kan du se et par eksempler på reoler, der giver optimal udnyttelse af den tilgængelige plads, sikrer orden og overblik, samt sparer tid ved ud- og sammenpakning.

Skuffereol Tourne 6.0 camper (4259)

Denne skuffereol er sat i en Tourne 6.0 camper. Reolen er monteret på en bundplade med kraftig nålefilt, der er tilpasset til opbevaringsrummet under sengen. Der er i reolen 3 skuffer, hvor den øverste er gennemgående og derved både kan trækkes ud af bagdørene og ind i bilen. Der er til alle skufferne lavet skillerum, der gør det nemmere at opdele og holde orden på tingene. Skuffereolen er monteret i bilens eksisterende binderingshuller og kan derved let afmonteres ved behov for dette.

Opbevaringsmodul Tourne 6.0 camper (4316)

Dette opbevaringsmodul er monteret en Tourne 6.0 camper. Modulet består af 2 store rum til diverse udstyr, samt en stor udtræksskuffe med gummimåtte øverst. Udtrækket er lavet med kraftige skinner og kan således klare op til 100 kg i belastning. Modulet er monteret i camperens eksisterende binderingshuller og kan derfor let afmonteres uden at efterlade nogen skruehuller. Der ville ved behov kunne laves skuffer til de to nederste rum.

Skuffe- og hyldereoler til Pössl camper (4670)

Denne indretning består af en reol med 2 skuffer og 2 udtræk vendt ned mod bagdørene, samt en sektion med hylder og skuffe ind mod kabinen. Den store skuffe er lavet til opbevaring af gasgrill samt udstyr dertil. Udtrækket derunder er tilpasset øl- og sodavands rammer. Til højre for skuffer og udtræk er et smalt rum til borde og stole. Ind mod kabinen er 3 hylder og en skuffe til opbevaring af diverse udstyr.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside