Vi gør små biler STORE - se eksempler her

Hos Dansk Varebilindretning er vi eksperter i bilindretning i træ – også af mindre varebiler og MPVer. Det gælder både til håndværkere, men også andre professionelle for hvem bilen er et vigtigt arbejdsredskab, og ofte rullende både værksted og kontor. Fx har vi indrettet en del biler til dyrlæger, fotografer og rådgivende ingeniører.

Citroén Berlingo - elektriker indretning

Bilen er indrettet til en elektriker og er med dobbeltbund, hvor der er plads til stige og lange skuffer. I højre side er der plads til 12 sortimentsskuffer og der er monteret skruestik og skruestikholder. Der er plads til kabelruller i højre sidedør. 

Citroen Berlingo - køleteknik bilindretning

Meget veludnyttet køletekniker bilindretning. Med hylder i begge sider og lange skuffer ud af bagdøren, samt plads til udtræk af stige i dobbeltbunden. Forrest i bilen er der en tværreol der både kan tilgåes bagfra og ud af de to sidedøre. Der er plads til carrylitekasser, ringbind og endda opbevaring af fx. en taske, lige bag ved forsæderne.

Ford Connect

Smart bilindretning til elektriker, med 6 hylder og plads til 6 sortimentsskuffer i venstre side. Derudover en lang skuffe nederst i hele bilens længde. I højre side er der 4 hylder og plads til 5 stk carrylitekasser som let kan tilgåes fra højre sidedør. Samt mulighed for fiberkasser og kabler ved bagdøren.

Ford S-Max - tekniker bilindretning

Ford S-MAX lavet til energiselskab. Læg mærke til udtrækspladen, som giver mulighed for bord og mobilkontor. Derudover er der skuffer og hylder.

Mercedes Smart bilindretning

Denne Mercedes Smart har vi indrettet til en skadedyrsbekæmper. I indretningen er der skuffer og plads til mobilkontor. Den øverste plade giver mulighed for, at man hurtigt kan komme til de ting man bruger meget.

Opel Zafira bilindretning

Bilindretning til fjernvarmeselskab. Indretningen er med store skuffer og skruestik på vippebræt, som gør det nemt til daglig brug.

Toyota Sportsvan bilindretning

Toyota Sportsvan indrettet som dyrlæge-bil. Bilen er indrettet med kasse i bag med fem skuffer til diverse remedier. I to af skufferne er der lavet specialrum til medicinflasker. Pladen øverst bruges som skrivebord og fralæggerplads. Mellem sidedøre er indretning til tøj, gasflaske og diverse værktøj.

VW Golf Van

Lille Golf Van brugt som sælgerbil. Bemærk skuffen under klappen i bag, som kan indeholde store kalendere og andet merchandice, som ikke skal beskadiges af den daglige brug af bilen.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside