Bund og beklædning

Vi tilbyder også bund og beklædning til din varebil. Her giver vi lidt tips og tricks til bunde, beklædning og isolering af varerummet i din varebil.

Sidebeklædning varevogn og isolering varebil

Bund

12 mm kørefast bund er at foretrække i en varebil, da det giver en meget stabil overflade for senere montering af reoler til bil m.m.

  • Vi fremstiller selv vores bunde, og vi skærer som udgangspunkt ikke ud for trin i sidedøren. Det kan man selvfølgelig bestille, hvis man gerne vil have dette.
  • Hvis du skal af- og pålæsse en varebil er det oftest en fordel, at bunden går helt ud til sidedøren, så du ikke skal løfte emnerne ind over trinet først.
Beklædning bilindretning (Custom)

Sidebeklædning og beklædning

Vi beklæder bilens sider med hvide træfiberplader, også kaldet masonite. Ved sidebeklædning kastes lyset tilbage og dæmper støjen. Pladerne er så fleksible, at vi er sikre på, at de smyger sig helt ind til bilens karrosseri, så vi også senere kan få fastgjort bilindretning helt ind til bilens karrosseri.
Isolering af sider bilindretning (Custom)

Isolering af sider

Vi tilbyder isolering af varevogn (isolering af sider i varerummet). Det hjælper selvfølgelig ift isoleringsevnen, men også ift at dæmpe den støj, som flytter sig fra varerum og om til kabine. Det giver en meget god oplevelse ved isolering af kassevogn.
Isolering og beklædning af loft i varebil

Isolering og beklædning af loft

Det er ikke alle, som vælger isolering og beklædning af loft. De der gør, vil gerne sikre deres følsomme grej, øge komforten i varerummet eller støjdæmpe varerummet, så komforten i varebilen øges.

Lys i bilen

Et godt lys i varerummet betyder meget for arbejdsmiljøet i løbet af en arbejdsdag. Det påvirker både overblik, sikkerhed og komfort. Når du skal have LED lys i dit varerum, er der flere muligheder. Ofte sætter vi 2-3 0,5 meter skinner ned i midten af bilen. Men andre muligheder kan også komme i spil:
  • LED-skinne i den ene sidedør, hvis du har 2 sidedøre i din bil. Så har du også overblik over det du kan nå fra sidedøren, hvis du står udenfor bilen en mørk vintermorgen
  • LED-skinner over arbejdsbord eller filebænk.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside