Specialløsninger

Har du et specifikt behov – så indretter vi os ud af det. Her kan du se eksempler på unikke løsninger tilpasset forskellige typer af behov og køretøjer. Står du selv med ét af slagsen, så kontakt os og få skarp rådgivning, et uforpligtende oplæg og en god pris. 

Dobbeltbunde

Dobbeltbunde er en fremragende idé, når du vil have styr på stumperne i bilen. Under dobbeltbunden kan du pakke stiger, kabelkanaler, redskaber og andet væk. Vi kan også lave skuffer under dobbeltbunden, og de øger din effektivitet vældig meget, da du ikke behøver kravler ind i bilen efter dine reservedele. Det hele kommer ud til dig i stedet for. Derved får du meget mere ud af din varebil! 

Trailer

Det er smart at købe en trailer, som man kan indrette til forskellige formål!  Den er billigere at holde i gang end en ekstra bil, hvis det er dét, der er valget.  Vi indretter både trailere til det formål, at de bliver kørt ud på de store arbejdspladser, og der fungerer de som lager eller fremskudt base for den pågældende kunde. Vi har også indrettet en del trailere til demo-formål.  Er du interesseret i en demo-trailer? 

Ladbiler

Vi hjælper gerne med indretning af værktøjskasse til ladbil. Oftest indretter vi en eksisterende kasse, hvor vores kunde har bestilt den ”tom” hos ladbilsopbyggeren. Vores skuffer i disse værktøjskasser kører på trælister, hvilket er en fordel, da man undgår, at der kommer grus i kuglelejer osv, hvis man bruger skinner. Det er en meget holdbar løsning, og vi sørger for at du får mest muligt ud af den i forvejen trange plads.  Vi indretter også kabinen, og det vil du ligeledes kunne finde eksempler på. Med bilinventar i kabinen får du styr på stumperne, og du undgår, at rummet bag sæderne bare er en rodebunke.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside