Kasser til indretning

Vi leverer og producerer selv kasser til både opbevaring i bilen, kontoret, skoler, institutioner og hjemmet. Få endnu mere ud af varebilen og overblik over dit udstyr, ved at organisere det i kvalitetskasser der er lige ved hånden.

Alle kasser og æsker i fiberpap og/eller træ, kan laves efter ønske og i specialmål. Kontakt os og hør nærmere.

Kasser til bilen 

Vi har kasser i mange forskellige størrelser og materialer, til mange forskellige formål. Vi har standardkasser i plastik fra Arca og Raaco. Det er både lagerkasser, plukkasser og sortimentskasser.

Kasser til kontoret og hjemmet 

Fiberpap er et spændende materiale, og vi kan lave mange tænkelige og utænkelige opbevaringsløsninger i dette materiale. Se et udpluk nedenfor, og udfordr os på din idé efterfølgende! Pappet er et genbrugsmateriale, og vores pap er lavet i samarbejde med Bruunshaab Gl. Papfabrik, som er et arbejdende museum. De løsninger der bliver lavet er et kvalitetsprodukt. De koster også mere end dem, som man kan købe i mange varehuse. Til gengæld er det kasser for livet! 

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside