Vi har kunder over hele landet - og mere til

bilindretning-bilinventar-danmark-kort

Hos Dansk Varebilindretning er vi eksperter i bilindretning i træ – også af mindre varebiler og MPVer. Det gælder både til håndværkere, men også andre professionelle for hvem bilen er et vigtigt arbejdsredskab, og ofte rullende både værksted og kontor. Fx har vi indrettet en del biler til dyrlæger, fotografer og rådgivende ingeniører.

Vi har lavet mange bilindretninger til både små og store virksomheder i hele landet, samt i Norge, Sverige, på Færøerne og på Island. Så vi dækker hele Norden, og mere til. 

Ligemeget hvor din virksomhed befinder sig, sikrer vores mangeårige erfaring og arbejdsproces, en løsning der rammer plet første gang.

Vi er altid klar på en snak om mulighederne, og giver gode råd om bilindretning også allerede FØR køb af varebil.

Yderst behagelig og glædelig
Til Personalet hos Dansk varebil-inventar (Nu: Dansk Varebilindretning) En beskrivelse at min oplevelse med firmaet som var yderst behagelig og glædelig, jeg fik nemlig mere ud af min bil end jeg havde turdet håbe på. Jeg satte mig for at undersøge markedet for indretning af biler grundigt, jeg havde anskaffet en bil som ikke er så stor, branchen taget i betragtning (VVS) nemlig en Toyota sportsvan, jeg gik på nettet og fandt frem til Dansk Varebilindretning (Nu: Dansk Varebilindretning), kunne lide deres indretning i træ og jeg kunne se billeder af indretningen på deres hjemmeside, meget informativt! Jeg kunne se…
Tommy Lystrup

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.