Vi har kunder over hele landet - og mere til

bilindretning-bilinventar-danmark-kort

Hos Dansk Varebilindretning er vi eksperter i bilindretning i træ – også af mindre varebiler og MPVer. Det gælder både til håndværkere, men også andre professionelle for hvem bilen er et vigtigt arbejdsredskab, og ofte rullende både værksted og kontor. Fx har vi indrettet en del biler til dyrlæger, fotografer og rådgivende ingeniører.

Vi har lavet mange bilindretninger til både små og store virksomheder i hele landet, samt i Norge, Sverige, på Færøerne og på Island. Så vi dækker hele Norden, og mere til. 

Ligemeget hvor din virksomhed befinder sig, sikrer vores mangeårige erfaring og arbejdsproces, en løsning der rammer plet første gang.

Vi er altid klar på en snak om mulighederne, og giver gode råd om bilindretning også allerede FØR køb af varebil.

Der kommer altid gode løsninger på de krav jeg nu har
Jeg har med stor glæde benyttet Dansk Varebil inventar (Nu: Dansk Varebilindretning) som den foretrukne leverandør til indretning af mine firmabiler gennem de sidste mange år – Der kommer altid gode løsninger på de krav jeg nu har til bilens indretning og er der ikke de store forskelle på årgangene af bilerne – bliver inventaret selvfølgelig bare flyttet over – og bedst af alt: Der er ingen skramlen og raslen fordi der bliver anvendt træ og kraftigt karton til skuffer og anden indretning – Det kan jeg varmt anbefale.
Lars Conrad Andersen

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.