Indretning af kassevogn fordelt på brancher

Vi laver unik indretning af kassevogn i træ til alle brancher. Herinde kan du finde inspiration til din nye kassevogn indretning. Tryk på nedenstående ikoner og se eksempler på kassevogn med indretning, både små og store - fordelt på brancher.

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Skræddersyet indretning af kassevogn

Arbejder du i en branche, der kræver meget udstyr? Og skal du nemt, hurtigt og sikkert kunne transportere dit udstyr fra A til B? Så er du havnet på den helt rigtig side.

Hos Dansk Varebilindretning er vi specialister i at indrette din kassevogn smart og struktureret. Arbejdsgangene og det tilhørende udstyr kan variere meget mellem brancherne, og hvad der er en fordel i den ene branche kan være en hæmsko i den anden.

Derfor producerer vi skræddersyet bilinventar i træ til alle brancher, så du kan få indrettet din kassevogn præcis efter dit behov.

Reoler og skuffer er opskriften på god struktur

Gør arbejdet nemt og bekvemt for dig selv med en logisk indretning af kassevogn. Du kan skabe lige præcis den organisering, du ønsker ved at få installeret udtræksskuffer, opbevaringsreoler og meget mere i din kassevogn.

Du kan også lave en smart kombination af både skuffer og reoler, hvis du både har smådele og større genstande med dig i lasten.

En kassevogn med indretning skaber overblik

Har du meget udstyr med dig, når du skal ud til kunden? Eller arbejder du i en branche, hvor hver arbejdsopgave kræver en bred palette af både store og små materialer?

Med en strategisk kassevognindretning bliver du godt klædt på til at levere et effektivt og grundigt stykke arbejde. Ting og sager kan ofte blive væk i én stor last, og det kan både sætte en dæmper på tempoet af dit arbejde samt gøre alting langt mere kompliceret og uoverskueligt.

Opgradér din kassevogn med indretning, der gør arbejdet til en leg. Hvad der synes at være små varebiler, kan lige pludselig blive store, idet de kan rumme langt mere med en effektiv indretning.

Gode råd er gratis

Er du i tvivl om, hvordan din indretning af kassevogn bliver så effektiv som muligt, så den matcher dine arbejdsgange og dit udstyr?

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre.