<

Se her eksempler på bilindretning af biler til offentlige virksomheder

Offentlige-virksomheder-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af biler til offentlige virksomheder. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

VW Transporter L2 - Bilindretning offentlig virksomhed

VW Transporter L2 indrettet til offentlig virksomhed.

Indretningen består af reoler i højre og venstre side, samt forvægsreol med mange tovejsskuffer.

Reolen i venstre side har 5 hylder med plads til at opbevare større og mindre udstyr. Ved bagdørene er monteret en skruestik på udtræk. Forrest på reolen er en ophængsplade der laver en afdækning af sidedøren og øverst er en gennemgående tophylde til lange emner. I venstre sidedør er i alt 4 rum til forskelligt udstyr, samt skufferne fra forvægsreolen.

I højre side er der 5 skuffer, samt 2 sektioner til Raaco Carrylite kasser. Frem mod sidedøren er mange skuffer til mindre udstyr og reservedele.

I forvægsreolen er i alt 6 skuffer, hvor de 5 nederste er gennemgående tovejs, mens den øverste kun er mod højre sidedør. Der er i reolen lave en udskæring, så der kan medbringes lange rør ved bilens bund.

Opel Zafira

Denne bil har vi indrettet til et fjernvarmeselskab. Læg specielt mærke til skruestikken som monteret på vippebræt, hvilket gør den ekstremt brugervenlig.

Iveco Ladvogn

Ladvognen har vi lavet til en kommune. Der er en gennemgående lang skuffe, og læg også mærke til trykfod til minikran.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme