Se her eksempler på bilindretning af biler til offentlige virksomheder

Offentlige-virksomheder-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af biler til offentlige virksomheder. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Opel Combo

Denne bil er lavet til et vandforsyningsselskab, og de havde behov for en vandhane. Den fandt vi plads til i en skuffe, hvor vi har gjort plads til en stor plastdunk. Skuffen trækkes ud når vandhanen bruges, så man undgår vand i bilen.

Opel Zafira

Denne bil har vi indrettet til et fjernvarmeselskab. Læg specielt mærke til skruestikken som monteret på vippebræt, hvilket gør den ekstremt brugervenlig.

Opel Flexivan

Vi har gjort denne Opel Flexivan til DR mere rummelig, så de fik plads til alt deres grej.

Ford Custom

Varebilen har vi indrettet til et fjernvarmeselskab, og der er masser af hyldeplads til kasser og diverse andre ting. Læg også mærke til, at der er gjort plads til en stige i venstre sidedør. De har også valgt 2 sidedøre (og det kan kun anbefales!). Den ekstra sidedør er blandt andet brugt til kabler m.m.

Iveco Ladvogn

Ladvognen har vi lavet til en kommune. Der er en gennemgående lang skuffe, og læg også mærke til trykfod til minikran.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme