Se her eksempler på bilindretning af VW varevogn

Bilindretning VW Transporter

Vores bilindretning af VW varevogne har fokus på brugervenlighed, arbejdsglæde og bæredygtighed. Vi arbejder for at gøre din arbejdsdag nemmere, mere effektiv og økonomisk rentabel.

Skal vi indrette virksomhedens VW varebil? Find inspiration her på hjemmesiden, og kontakt os for yderligere rådgivning og få et uforpligtende oplæg samt tilbud på din nye brugsvenlige bilindretning.

VW Transporter – VVS bilindretning (3368)

Kompakt indretning med skruestik til VVS’er.

Denne VW Transporter har i venstre side fået monteret en reol med mange Arca lagerkasser og 5 stk. Raaco sortimentskasser tilgængelige fra bagdøren. Øverst en gennemgående hylde til lange emner og foran den afdækkede hjulkasse, er et rum til f.eks. elværktøj i kasser.

I højre side er en reol med 3 skuffer til mindre udstyre, samt hylder med lagerkasser. Mod bagdøren er en skruestik på udtræk monteret. Frem mod højre sidedør er flere store rum til f.eks. elværktøj og værktøjskasser.

Ved forvæggen er reol med 5 hylder med Arca plukkasser, 3 dybe skuffer, samt et rum til en træstige.

VW Crafter – VVS bilindretning (4056)

Komplet VVS bilindretning i VW Crafter.

Indretningen består en stor reol i venstre side, med mange hylder tilpasset til Arca lager- og plukkasser. Mod bagdøren er en sektion med 4 skuffer og Raaco sortimentskasser. I venstre sidedør, er der rundt om forvægsreolen med gennemgående skuffer, en stor plade til ophæng af f.eks. udstyr og tøj.

I højre side er en reol med mange Arca kasser, skruestik på udtræk mod bagdøren og en fremadvendt sektion med store rum mod sidedøren.

Ved forvæggen er 2 sektioner med Arca kasser, stigerum, 2 envejs skuffer, samt reolen med gennemgående skuffer.

VW Crafter – Bilindretning til Elektriker (3969)

Bilindretning til elektriker i VW Crafter.

Indretning med reol i venstre side med 4 hylder, inddækket hjulkasse, samt sektion med 4 skuffer mod sidedøren.

Højre siden er opdelt i tre sektioner, med en gennemgående tophylde, der er åben bag til, så lange emner let kan medbringes. Den bagerste sektion er med 6 hylder til mindre udstyr, samt ophæng til 8 Raaco sortimentskasser. Der er lavet en udskæring i reolen, for at give plads til medbragte maskiner.

I højre sidedør er der forberedt til hele 20 sortimentskasser, samt gjort plads til kasser med el værktøj i de to nederste rum.

Ved forvæggen er en reol med 5 gennemgående skuffer, med et stigerum henover.

VW Transporter – Bilindretning til Elektriker (3263)

Denne bilindretning, lavet til en elektriker, består af dobbeltbund samt renoler i højre og venstre side.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren et stigerum samt to bagudvendte skuffer, hvoraf den lille er lavet i hele varerummets længde, til f.eks. installationsrør. Ved sidedøren er to skuffer med god dybde til diverse udstyr.

Over dobbeltbunden er i venstre side en reol med 4 hylder. Bagerst i reolen er der lavet plads til sortimentskasser, så disse kan tilgås uden man skal ind i bilen. Foran hjulkassen er en vipbar boks til f.eks. fugepatroner.

I højre side en bagudvendt sektion med fiberkasser til reservedele, samt 4 skuffer mod sidedøren. Henunder reolen, er der over hjulkassen lavet en lille hylde til diverse.

VW Transporter – Malerindretning (2979)

Denne malerindretning består reoler i venstre og højre side, samt lister ved forvæggen til opbevaring af stige.

I venstre side giver 4 hylder i forskellige højde plads til diverse udstyr. Øverst er en hylde med plads til lange emner. Hylden er åben bag til, så den kan tilgås uden at man skal ind i bilen, mens de 3 flapper sikrer at tingene forbliver på hylden. I venstre sidedør er 3 hylder, hvoraf ind er inddelt til mindre malerbøtter og dåser. På bagpladen kan diverse grej hænges op.

I højre side er der monteret en reol med 4 hylder, samt fugemassekasse til f.eks. tuber og poser. Ved højre sidedør er der 3 fremadvendte hylder til ofte anvendt grej let tilgængeligt.

VW Transporter – Tømrer bilindretning (4017)

VW Transporter med tømrerindretning.

I denne Transporter er der monteret en reol i venstre side med 4 hylder, inddækket hjulkasse, samt indsats til føringsskinne på den lange tophylde. Hylderne af lavet med god afstand, så der er plads til lidt større udstyr som f.eks. kompressor og støvsuger.

Reolen i højre er med 5 hylder, hvoraf 4 er med lille afstand, så der er god plads til f.eks. skruer og andet mindre udstyr. På nederste hylde er en vippeskuffe til fugemasse, samt et rum til kabeltromler.

Frem mod sidedøren er en sektion til hyppigt anvendt udstyr, som kan tages uden at skulle ind i bilen.

VW Touran
VW Transporter

Varevognsindretning af VW Transporter (T5 og T6). En meget overskuelig indretning i bil med 2 sidedøre. I den ene sidedør er der adgang til kabler og diverse materiel. Stigen kan trækkes ud i begge sidedøre. Det kan skufferne i forvægsreolen også. Dette er en rigtig god varevognsindretning til de allerfleste brancher. Er du tømrer, entreprenør eller lignende skal du have knap så mange, men måske lidt dybere hylder i venstre side. Men det bliver indretningen kun billigere af.

VW Transporter
VW Golf Van

Salgs- og demovogn indrettet i VW Golf Van. Her til firma, som sælger rengøringsartikler, men det kunne også være så meget andet. Under indretningen er der lavet brede skuffer, hvor man kan have salgs-merchandise liggende, så det ikke bliver krøllet.

Bilindretning med fokus på brugervenlighed, arbejdsglæde og bæredygtighed

Når du skal indrette din VW varevogn til privat eller offentligt erhverv, er der mange ting du skal overveje. Hvordan placeres alt udstyr, så det bliver på sin plads under kørslen ud til kunder? Hvordan monteres reoler, skuffer og andet opbevaring, så det er let at komme til værktøj og udstyr uden at overbelaste ryg og knæ? Med en professionel VW bilindretning fra Dansk Varebilindretning skal du ikke bekymre dig om disse ting.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen. Vores team af dedikerede eksperter indretter alle bilmærker og modeller – her i blandt VW. Gennem årene har vi foretaget Volkswagen bilindretning af modeller som VW Caddy, VW Golf Van, VW Transporter og VW Sharan. Og til en bred vifte af kunder og erhverv såsom entreprenør, maler, elteknik, VVS’er, sælger, rengøring og dyrlæger.

Vi organiserer bilindretningen, så du kan få overblik over dit udstyr og let kunne komme til det og få det ud af din VW kassebil. Vi skræddersyer og tilpasser løsningen, så den passer til netop dine behov og arbejdsdag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme