Se her eksempler på bilindretning af VW varevogn

Bilindretning VW Transporter

Vores bilindretning af VW varevogne har fokus på brugervenlighed, arbejdsglæde og bæredygtighed. Vi arbejder for at gøre din arbejdsdag nemmere, mere effektiv og økonomisk rentabel.

Skal vi indrette virksomhedens VW varebil? Find inspiration her på hjemmesiden, og kontakt os for yderligere rådgivning og få et uforpligtende oplæg samt tilbud på din nye brugsvenlige bilindretning.

VW Caddy

Bilindretning til VW Caddy til entreprenør. Denne lille varevogn rummer utrolig meget, og har stort potentiale. Der er stor og rummelig skuffe i venstre side, reol på tværs i bilen, som kan tilgåes fra både bagdøre og sidedør. Fordelen ved små varebiler er blandt andet, at de er gode ved meget bykørsel ift at skulle kunne finde en parkeringsplads. Vi indretter også mange små biler som formandsbiler, hvor man skal have værktøj med, så man kan klare en nødsituation, hvis den skulle opstå.

VW Golf Van

Salgs- og demovogn indrettet i VW Golf Van. Her til firma, som sælger rengøringsartikler, men det kunne også være så meget andet. Under indretningen er der lavet brede skuffer, hvor man kan have salgs-merchandise liggende, så det ikke bliver krøllet.

VW Sharan

Varevognsindretning til VW Sharan. Her indrettet til VVS’er. Men det kunne lige så godt være elektriker, entreprenør eller anden tekniker, som har brug for stor sorteringsgrad i bilen, selvom der er valgt en mindre varevogn. Der er lange skuffer mellem sidedørene, og disse giver et fantastisk overblik.

VW Touran
VW Transporter
VW Transporter

Bilindretning af VW Transporter (T5 og T6). Denne er til maler. Bilen har 2 sidedøre. (Et godt råd er i øvrigt, at man ALTID skal vælge en varebil med 2 sidedøre). Der er mellem sidedørene lavet en dobbeltbund til stiger, så de ikke fylder blandt alt det andet, man også skal have med.

VW Transporter

Varevognsindretning af VW Transporter (T5 og T6). En meget overskuelig indretning i bil med 2 sidedøre. I den ene sidedør er der adgang til kabler og diverse materiel. Stigen kan trækkes ud i begge sidedøre. Det kan skufferne i forvægsreolen også. Dette er en rigtig god varevognsindretning til de allerfleste brancher. Er du tømrer, entreprenør eller lignende skal du have knap så mange, men måske lidt dybere hylder i venstre side. Men det bliver indretningen kun billigere af.

Bilindretning med fokus på brugervenlighed, arbejdsglæde og bæredygtighed

Når du skal indrette din VW varevogn til privat eller offentligt erhverv, er der mange ting du skal overveje. Hvordan placeres alt udstyr, så det bliver på sin plads under kørslen ud til kunder? Hvordan monteres reoler, skuffer og andet opbevaring, så det er let at komme til værktøj og udstyr uden at overbelaste ryg og knæ? Med en professionel VW bilindretning fra Dansk Varebilindretning skal du ikke bekymre dig om disse ting.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen. Vores team af dedikerede eksperter indretter alle bilmærker og modeller – her i blandt VW. Gennem årene har vi foretaget Volkswagen bilindretning af modeller som VW Caddy, VW Golf Van, VW Transporter og VW Sharan. Og til en bred vifte af kunder og erhverv såsom entreprenør, maler, elteknik, VVS’er, sælger, rengøring og dyrlæger.

Vi organiserer bilindretningen, så du kan få overblik over dit udstyr og let kunne komme til det og få det ud af din VW kassebil. Vi skræddersyer og tilpasser løsningen, så den passer til netop dine behov og arbejdsdag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme