<

Se her eksempler på bilindretning af VW varevogn

Bilindretning VW Transporter

Vores bilindretning af VW varevogne har fokus på brugervenlighed, arbejdsglæde og bæredygtighed. Vi arbejder for at gøre din arbejdsdag nemmere, mere effektiv og økonomisk rentabel.

Skal vi indrette virksomhedens VW varebil? Find inspiration her på hjemmesiden, og kontakt os for yderligere rådgivning og få et uforpligtende oplæg samt tilbud på din nye brugsvenlige bilindretning.

VW Caddy - Bilindretning vedligehold (3274)

Indretning til firma der leverer og vedligeholder klokker

Indretningen består af en dobbeltbund der støder op mod en forvægsreol, samt en stigekasse og en ophængsplade i højre side.

Dobbeltbunden består af i alt 6 skuffer, heraf 5 på lister og den ene på kraftige skinner. Inde i den skinneskuffen er lavet en mindre skuffe, der kan trækkes frem og tilbage.

Over dobbeltbunden er i venstre side en kasse til opbevaring af alustige. Kassen er hænglet, så den kan skubbes ud mod sidevæggen og sikres med en skudrigle når stigen ikke skal bruges.

Ved forvæggen er en reol med 5 skuffer og plads til 2x 2 stk. Raaco Carrylite kasser.

En fin indretning i en mindre bil hvor alt udstyr og materialer kan nås fra gadeplan.

VW Crafter L3 - Bilindretning anlægsgartner (3349)

Indretning til anlægsgartner i VW Crafter L3.

Indretningen består af en stor reol i venstre side med 4 hylder til diverse udstyr. Heraf én til mindre grej og 3 til de lidt større ting. Ned mod bagdørene er 4 rør til haveredskaber og øverst en gennemgående tophylde til lange emner.

I sidedøren er en forvægsreol med 4 tovejs-skuffer forberedt til hvis indretningen på et tidpunkt skulle overflyttes til en bil med 2 sidedøre.

I højre side er en inddækket hjulkasse med opbevaringsplads til spande og havesprøjter, samt en ophængs skinne henover til slanger med mere.

Skal din Volkswagen varebil også indrettes - kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

VW Transporter - VVS bilindretning (3368)

Kompakt indretning med skruestik til VVS'er.

Denne VW Transporter har i venstre side fået monteret en reol med mange Arca lagerkasser og 5 stk. Raaco sortimentskasser tilgængelige fra bagdøren. Øverst en gennemgående hylde til lange emner og foran den afdækkede hjulkasse, er et rum til f.eks. elværktøj i kasser.

I højre side er en reol med 3 skuffer til mindre udstyre, samt hylder med lagerkasser. Mod bagdøren er en skruestik på udtræk monteret. Frem mod højre sidedør er flere store rum til f.eks. elværktøj og værktøjskasser.

Ved forvæggen er reol med 5 hylder med Arca plukkasser, 3 dybe skuffer, samt et rum til en træstige.

VW Crafter - VVS bilindretning (4056)

Komplet VVS bilindretning i VW Crafter.

Indretningen består en stor reol i venstre side, med mange hylder tilpasset til Arca lager- og plukkasser. Mod bagdøren er en sektion med 4 skuffer og Raaco sortimentskasser. I venstre sidedør, er der rundt om forvægsreolen med gennemgående skuffer, en stor plade til ophæng af f.eks. udstyr og tøj.

I højre side er en reol med mange Arca kasser, skruestik på udtræk mod bagdøren og en fremadvendt sektion med store rum mod sidedøren.

Ved forvæggen er 2 sektioner med Arca kasser, stigerum, 2 envejs skuffer, samt reolen med gennemgående skuffer.

VW Touran - Bilindretning til Elektriker (3283)

Ideel indretning til elektriker/tekniker i gulpladebil.

Indretningen er bestående af en dobbeltbund i den bagerste del af bilen, samt en tværreol mellem sidedørene.

I dobbeltbunden er en bagudvendt skuffe, samt et stigerum til en 5-trins træstige. Ved højre sidedør er der lavet en skinneskuffe for at udnytte pladsen maksimalt.

I tværreolen er 3 skuffer mod højre side, samt et stort rum og ophæng til Carrylite kasser mod venstre sidedør. '

Der er både over dobbeltbunden og tværreolen efterladt god plads til udstyr der ikke kan være i skufferne.

VW Transporter L1 - Bilindretning til Elektriker (3283)

Komplet indretning i VW Transporter L1

Indretningen består af reoler i venstre og højre side, samt en stigereol ved varerumsadskillelsen.

Reolen i venstre side har bagerst en sektion til Raaco sortimentskasser, samt 5 hylder til mindre udstyr og reservedele. Der kan med fordel sættes fiberkasser eller lagerkasser på disse, for at sikre ordren og overskuelighed. Ved sidedøren 2 store rum til f.eks. elværktøj og lignende. Henunder disse er lavet plads til kabelruller i forskellige bredder.

I højre side er der lavet inddækket hjulkasse samt en stor ophængsplade henover. Frem mod sidedøren er en reol med plads til Raaco Carrylite- og sortimentskasser. Ved gulvet under disse kan værktøjstasken stå - let tilgængeligt uden at skulle ind i bilen.

I begge sider er der lavet hylder over reolerne til lange emner som kabelrør og lignende.

 

VW Crafter - Bilindretning til Elektriker (3969)

Bilindretning til elektriker i VW Crafter.

Indretning med reol i venstre side med 4 hylder, inddækket hjulkasse, samt sektion med 4 skuffer mod sidedøren.

Højre siden er opdelt i tre sektioner, med en gennemgående tophylde, der er åben bag til, så lange emner let kan medbringes. Den bagerste sektion er med 6 hylder til mindre udstyr, samt ophæng til 8 Raaco sortimentskasser. Der er lavet en udskæring i reolen, for at give plads til medbragte maskiner.

I højre sidedør er der forberedt til hele 20 sortimentskasser, samt gjort plads til kasser med el værktøj i de to nederste rum.

Ved forvæggen er en reol med 5 gennemgående skuffer, med et stigerum henover.

VW Transporter - Bilindretning til Elektriker (3263)

Denne bilindretning, lavet til en elektriker, består af dobbeltbund samt renoler i højre og venstre side.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren et stigerum samt to bagudvendte skuffer, hvoraf den lille er lavet i hele varerummets længde, til f.eks. installationsrør. Ved sidedøren er to skuffer med god dybde til diverse udstyr.

Over dobbeltbunden er i venstre side en reol med 4 hylder. Bagerst i reolen er der lavet plads til sortimentskasser, så disse kan tilgås uden man skal ind i bilen. Foran hjulkassen er en vipbar boks til f.eks. fugepatroner.

I højre side en bagudvendt sektion med fiberkasser til reservedele, samt 4 skuffer mod sidedøren. Henunder reolen, er der over hjulkassen lavet en lille hylde til diverse.

VW Transporter - Malerindretning (2979)

Denne malerindretning består reoler i venstre og højre side, samt lister ved forvæggen til opbevaring af stige.

I venstre side giver 4 hylder i forskellige højde plads til diverse udstyr. Øverst er en hylde med plads til lange emner. Hylden er åben bag til, så den kan tilgås uden at man skal ind i bilen, mens de 3 flapper sikrer at tingene forbliver på hylden. I venstre sidedør er 3 hylder, hvoraf ind er inddelt til mindre malerbøtter og dåser. På bagpladen kan diverse grej hænges op.

I højre side er der monteret en reol med 4 hylder, samt fugemassekasse til f.eks. tuber og poser. Ved højre sidedør er der 3 fremadvendte hylder til ofte anvendt grej let tilgængeligt.

VW Transporter - Tømrer bilindretning (4017)

VW Transporter med tømrerindretning.

I denne Transporter er der monteret en reol i venstre side med 4 hylder, inddækket hjulkasse, samt indsats til føringsskinne på den lange tophylde. Hylderne af lavet med god afstand, så der er plads til lidt større udstyr som f.eks. kompressor og støvsuger.

Reolen i højre er med 5 hylder, hvoraf 4 er med lille afstand, så der er god plads til f.eks. skruer og andet mindre udstyr. På nederste hylde er en vippeskuffe til fugemasse, samt et rum til kabeltromler.

Frem mod sidedøren er en sektion til hyppigt anvendt udstyr, som kan tages uden at skulle ind i bilen.

VW Crafter L3 - Bilindretning salg (1885)

Denne VW Crafter L3 er indrettet som gardinbil for tæppefirma.

I venstre side er lavet en reol med to sektioner, med i alt 4 stænger til vareprøver. Henunder disse, er tre lange skuffer der kan trækkes langt ud mod bagdørene. Ved sidedøren er en lille hylde, samt et rum derunder til tasker.

I højre side er en reol med 3 hylder der giver meget opbevaringsplads, samt en ophængsplade ved sidedøren. I højre sidedør er der lavet rum tilpasset til mapper med stof- og vareprøver - let tilgængeligt fra gadeplan.

VW Transporter L1 - Bilindretning salg (3216)

Denne indretning er lavet i en VW Transporter L1.

I den bagerste halvdel af bilen er lavet en høj dobbeltbund, med 6 skuffer til varer og udstyr, samt en stor skuffe til køleboks. Over bunden er i højre side lave en lille reol med 3 hylder og ophæng til 4 sortimentskasser.

Henunder dobbeltbunden er to rum til klapborde- og stole. Mens der inde i varerummet er lavet et udtrækkeligt bord, samt 2 smalle skuffer til diverse udstyr.

Der forrest i bilen lavet en varerumsadskillelse bag føreren, med en stor knage til ophæng af jakker m.m.

VW Touran - Bilindretning salg

Denne VW Touran er blevet indrettet som salgsbil til et slikfirma.

Indretningen består af en tværreol med 6 hylder i hele bagsmækkens bredde. Der er til hylderne lavet fiberkasser til opbevaring af slikposerne.

Frem mod føreren er reolen beklædt med tæppe for at matche resten af bilens varerum og for at undgå genskin fra træet.

VW Transporter L2 - Bilindretning offentlig virksomhed (2427)

VW Transporter L2 indrettet til offentlig virksomhed.

Indretningen består af reoler i højre og venstre side, samt forvægsreol med mange tovejsskuffer.

Reolen i venstre side har 5 hylder med plads til at opbevare større og mindre udstyr. Ved bagdørene er monteret en skruestik på udtræk. Forrest på reolen er en ophængsplade der laver en afdækning af sidedøren og øverst er en gennemgående tophylde til lange emner. I venstre sidedør er i alt 4 rum til forskelligt udstyr, samt skufferne fra forvægsreolen.

I højre side er der 5 skuffer, samt 2 sektioner til Raaco Carrylite kasser. Frem mod sidedøren er mange skuffer til mindre udstyr og reservedele.

I forvægsreolen er i alt 6 skuffer, hvor de 5 nederste er gennemgående tovejs, mens den øverste kun er mod højre sidedør. Der er i reolen lave en udskæring, så der kan medbringes lange rør ved bilens bund.

VW Transporter - Indretning til blomsterfirma

VW Transporter udstyret med fleksibel varebilindretning til blomsterfirma.

Indretningen består af en dyb reol i venstre side, forvægsreol, samt inddækket hjulkasse i højre side.

Reolen i venstre side er lavet så dybden på hylderne passer til transportbakker til blomster og planter. Der er lavet god afstand mellem hylderne, så planter kan medbringes uden at blive bøjet og knække. På hyldernes alukant, samt på højre sides beklædning, er der bagerst monteret skinner der gør det muligt at sætte 2 ekstra hylder ind ved behov for ekstra plads til planter.

Oppe ved forvæggen er lavet en lille reol med plads til diverse udstyr, samt ophængskroge til 2 vandkander.

VW Transporter - Indretning til cateringfirma

Denne Volkswagen Transporter er blevet indrettet til et cateringfirma.

Bagerst i varerummet er der lavet en stor hylde til f.eks. varmekasser og store transportkasser i plast. Henunder hylden er desuden monteret lister i bilens bund, tilpasset til kundens transportkasser, så disse bliver stående sikkert under kørsel.

Forrest i varerummet er lavet en lille reol med 3 skuffer og et par hylder til mindre udstyr. Der er også her monteret lister i gulvet til at transportkasserne.

Alle plader i indretningen er lavet i brune folierede plader der let kan rengøres med en fugtig klud.

Bilindretning med fokus på brugervenlighed, arbejdsglæde og bæredygtighed

Når du skal indrette din VW varevogn til privat eller offentligt erhverv, er der mange ting du skal overveje. Hvordan placeres alt udstyr, så det bliver på sin plads under kørslen ud til kunder? Hvordan monteres reoler, skuffer og andet opbevaring, så det er let at komme til værktøj og udstyr uden at overbelaste ryg og knæ? Med en professionel VW bilindretning fra Dansk Varebilindretning skal du ikke bekymre dig om disse ting.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen. Vores team af dedikerede eksperter indretter alle bilmærker og modeller - her i blandt VW. Gennem årene har vi foretaget Volkswagen bilindretning af modeller som VW Caddy, VW Golf Van, VW Transporter og VW Sharan. Og til en bred vifte af kunder og erhverv såsom entreprenør, maler, elteknik, VVS'er, sælger, rengøring og dyrlæger.

Vi organiserer bilindretningen, så du kan få overblik over dit udstyr og let kunne komme til det og få det ud af din VW kassebil. Vi skræddersyer og tilpasser løsningen, så den passer til netop dine behov og arbejdsdag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme