<

Bilindretning af Toyota varevogne

Indretning til Toyota Proace

Med mere end 30 års erfaring indenfor beklædning, indretning og special-tilpassede løsninger indenfor alle typer bilmærker og modeller, så finder vi sammen helt sikkert også en løsning, der matcher dine bilindretningsbehov – også til din Toyota.

Vi tilbyder professionelle løsninger til både det offentlige og til erhverv. Samt beklædning, inventar og tilbehør til alle bilmærker og modeller. Her kan du glæde dig til et sortiment, der byder på alle former for tilbehør, så som kasser, dueslag, sidedørskoste m.m.

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

Toyota Aygo - Bilindretning akutteam (2294)

Kompakt men rummelig bilindretning til akutteam i Toyotya Aygo

Indretningen består af en top og en bund, der til sammen giver optimal udnyttelse af den tilgængelige plads i en lille bil og samtidig gør det muligt at holde styr på udstyr og præparater.

Den øverste del består af 4 skuffer, i 2 forskellige dybder og bredder der giver en masse plads til f.eks. medicin. I den nederste del er 3 dybe skuffer til større udstyr og hjælpemidler.

Udformningen af de to dele, giver i venstre side plads og nem adgang til en taske, mens der i højre side er installeret en svaleboks, til temperaturfølsomme præparater.

Toyota Proace L1 - Bilindretning akutteam (3911)

Bilindretning lavet til kommunalt akutteam

Indretningen består af en stor kasse i bag med i alt 11 skuffer, så der let kan holdes styr på det nødvendige udstyr. Øverst på kassen er en stor hylde, der stadig gør det muligt at medbringe større hjælpemidler, selv om indretningen optager hele varerummet bund.

Op mod forvæggen er lavet en reol med udtræk mod begge sidedøre, hvorpå der er installeret svalebokse til temperaturfølsomme præparater. Henover udtrækkene er der lavet hylder til f.eks. tasker og lignende.

Toyota Yaris - Bilindretning hjemmepleje (3949)

Fleksibel indretning til hjemmepleje i Toyota Yaris.

Denne indretning til en hjemmepleje er lavet så den let kan tages ud af bilen, hvis der er behov for det.
Indretningen består af af kasse nederst der bliver monteret i bilens bagagerum. Den øverste del kan let hægtes af og på denne kasse og således hurtigt fjernes, hvis bilens bagsæder skal bruges.

Den øverste del består af 2 dybe udtræk til større og tungt udstyr, samt 2 skuffer til mindre udstyr. Der er under udtrækkene lavet huller så opbevaringspladsen i den nederste kasse let kan tilgås.

Toyota Yaris - Bilindretning hjemmepleje (4518)

Simpel hjemmepleje indretning i Toyota Yaris.

Indretningen består af en tværreol mellem bilens 2 bagdøre. Reolen er lavet symmetrisk og der er således plads til 6 opbevaringskasser i hver side af reolen.

På skillerummet frem mod føreren er der monteret nålefiltstæppe for at undgå genskin fra træet i bakspejlet.

En økonomisk reol der muliggør orden i bilen.

Toyota Proace L1 - Bilindretning til Elektriker (2700)

Alsidig og rummelig indretning til elektriker i Toyota Proace L1.

Indretningen består af en reol i venstre side med en dyb skuffe ned mod bagdørene. Henover skuffen er bagudvendte kabelrum, samt 3 store rum til diverse udstyr ind mod varerummet. Ved sidedøren er 2 skuffer, samt hylder til fiberkasser. Forrest i reolen er en sektion til sortimentskasser og der er plads til en træstige langs forvæggen. Henover reolen er en gennemgående hylde til f.eks. rør og lignende.

Indretningen gør det med en enkelt reol muligt at holde styr på både stort og småt og efterlader masser af varerumsplads til f.eks. paller, hvidevare og andet større udstyr.

Toyota RAV4 - Dyrlægeindretning (3093)

Toyota RAV4 med dyrlægekasse i bag og skuffereol i sidedør.

Indretningen består af kasse i bag med 5 skuffer i forskellige størrelser, tilpasset til medbragt udstyr. I skufferne er der monteret medicingitre og skillerum efter behov. Kassen har øverst en god stor hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør, er der monteret en reol med 3 skuffer, samt et rum under til mindre ting. Øverst er der en hylde til diverse.

I højre sidedør er der gjort plads til tasker, værktøjskasser eller andet større udstyr.

Toyota Proace L2 - Bilindretning salg (3088)

Bilindretning i Toyota Proace L2 til salg af staldudstyr og inventar.

I venstre side er lavet en reol med hylder til opbevaring af større og mindre inventar. Længst mod bagdørene, er en sektion til sortimentskasser. Øverst er en gennemgående tophylde med plads til lange emner.

I højre side er en reol med 3 hylder der giver meget opbevaringsplads, samt en fremadvendt sektion med 3 skuffer og 2 hylder ved sidedøren.

Ved forvæggen er en stor plade til ophæng af diverse udstyr.
Der er lavet udskæring i højre reolen for at bevare plads til en europalle.

Toyota Hiace - Indretning til cateringfirma

Denne Toyota Hiace er blevet udstyret med dobbeltbund, reol og hylder til cateringfirma.

I den bagerste del af varerummet, er der lavet inddækkede hjulkasser med en hylde imellem, samt 3 hylder henover. På hjulkasserne er dybden tilpasset spande til transport af diverse madvarer. På bilens bund er desuden efterladt god plads til flamingokasser.

Fremme ved sidedøren er monteret en dobbeltbund med 2 skuffer og plads til plastkasser. Over dobbeltbunden er en reol med 4 hylder til diverse udstyr og mindre kasser.

Indretningen er lavet i aftørringsvenlige folierede plader.

Toyota Sportsvan

Smart og billig bilindretning af Toyota varevogne

Hos Dansk Varebilindretning laver vi ikke alene smarte og billige løsninger, hvad angår indretning af firmabiler - vi sørger også for effektive, stabile og brugervenlige løsninger, der kan være med til at give dig større arbejdsglæde med optimal indretning. Vi byder på:

  • Skræddersyede løsninger indenfor bilindretning af Toyota varevogne

Vi special-designer løsninger til alle bilmærker og modeller. Ens for alle vores indretninger er brug af kvalitets-materialer, der er med til at sikre dig en mere effektiv arbejdsgang samt give dig en støjsvag indretning af din bil. Sortimentet af både inventar og beklædnings-materiale er stort og med bl.a. special-importeret beklædning, så er du sikret:

  • Mulighed for såvel standardiserede samt unikke løsninger
  • Mulighed for optimal udnyttelse af bilens lasteevne
  • Mulighed for såvel nyt som brugt inventar
  • Mulighed for optimale arbejdsbetingelser i forhold til løft etc.

Vi effektiviserer således ikke alene indretning af din Toyota varebil, men også din arbejdsgang. Der er fokus på optimal indretning og pladsbesparende løsninger, så du kan medbringe så stort et produktprogram som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme