<

Bilindretning af Toyota varevogne

Indretning til Toyota Proace

Med mere end 30 års erfaring indenfor beklædning, indretning og special-tilpassede løsninger indenfor alle typer bilmærker og modeller, så finder vi sammen helt sikkert også en løsning, der matcher dine bilindretningsbehov – også til din Toyota.

Vi tilbyder professionelle løsninger til både det offentlige og til erhverv. Samt beklædning, inventar og tilbehør til alle bilmærker og modeller. Her kan du glæde dig til et sortiment, der byder på alle former for tilbehør, så som kasser, dueslag, sidedørskoste m.m.

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

Toyota RAV4 - Dyrlægeindretning (3093)

Toyota RAV4 med dyrlægekasse i bag og skuffereol i sidedør.

Indretningen består af kasse i bag med 5 skuffer i forskellige størrelser, tilpasset til medbragt udstyr. I skufferne er der monteret medicingitre og skillerum efter behov. Kassen har øverst en god stor hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør, er der monteret en reol med 3 skuffer, samt et rum under til mindre ting. Øverst er der en hylde til diverse.

I højre sidedør er der gjort plads til tasker, værktøjskasser eller andet større udstyr.

Toyota Combivan

Toyota Combivan med bilinventar til varmeaflæser. Trods bilens størrelse er der styr på delene og stadig masser af plads til store løse genstande. Vi har indrettet bilen med skruestik og skruestikholder, som kan trækkes 60 cm ud af bilen.

Toyota Hiace
Toyota Sportsvan: Dyrlægekasse

Denne Toyota Sportsvan har vi indrettet til en dyrlæge. Bilen er indrettet med kasse i bagagerummet hvor der er fem skuffer til diverse remedier. Vi har lavet specialrum til medicinflasker i to af skufferne. Pladen øverst bruges som skrivebord og fralæggerplads. Mellem sidedøre har bilindretningen plads til tøjgasflaske og diverse værktøj.

Toyota Verso: Bilindretning til inseminator/ dyrlæge

Bilindretning lavet til en inseminator. Der er reol med 3 skuffer ud af bagdøren. Ved siden af reolen er  varerummet bevaret til diverse emner og prøver. Ved hver sidedør har bilindretningen et rum til beklædning og andet.

Toyota Sportsvan

Smart og billig bilindretning af Toyota varevogne

Hos Dansk Varebilindretning laver vi ikke alene smarte og billige løsninger, hvad angår indretning af firmabiler - vi sørger også for effektive, stabile og brugervenlige løsninger, der kan være med til at give dig større arbejdsglæde med optimal indretning. Vi byder på:

  • Skræddersyede løsninger indenfor bilindretning af Toyota varevogne

Vi special-designer løsninger til alle bilmærker og modeller. Ens for alle vores indretninger er brug af kvalitets-materialer, der er med til at sikre dig en mere effektiv arbejdsgang samt give dig en støjsvag indretning af din bil. Sortimentet af både inventar og beklædnings-materiale er stort og med bl.a. special-importeret beklædning, så er du sikret:

  • Mulighed for såvel standardiserede samt unikke løsninger
  • Mulighed for optimal udnyttelse af bilens lasteevne
  • Mulighed for såvel nyt som brugt inventar
  • Mulighed for optimale arbejdsbetingelser i forhold til løft etc.

Vi effektiviserer således ikke alene indretning af din Toyota varebil, men også din arbejdsgang. Der er fokus på optimal indretning og pladsbesparende løsninger, så du kan medbringe så stort et produktprogram som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme