Se her eksempler på bilindretning af Renault varevogn

Renault Trafic indretning

Skal din Renault varevogn klargøres og indrettes til brug i erhverv? Som tømrer, murer, montør, tekniker, maler, rengøringsassistent - eller noget helt andet? Lige meget hvilken form for arbejdsopgaver du udfører til dagligt, kan vi altid indrette din Renault varebil, så den bliver optimeret til dine behov.

Dansk Varebilindretning er din oplagte partner, når du ønsker professionel Renault bilindretning. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og har et dedikeret team, der brænder for at lave brugervenlige indretninger af biler til brug i erhverv og ved det offentlige.

Renault Master

Stor bilindretning i Renault Master til køletekniker. Der er mange detaljer som gør arbejdsdagen til en leg. Op af forvæggen er lavet stor værktøjstavle, så værktøjet er lige ved hånden. Læg f.eks. mærke til rummene bag denne værktøjstavle, hvor der er plads til forskellige måleinstrumenter, gevindstænger eller andre lange emner, som gerne må få deres egen plads i bilen isf at ligge og rode sammen med andre dele. I venstre side er der stort udvalg af Raaco Sortimentskasser. I højre side er der bilreoler med Arca plastkasser, og ud af sidedøren er der 6 skuffer med diverse fittings samt ringbind. Både fittings og ringbind er lige ved hånden, om du behøver ikke stige op i bilen for at få fat i dem. Det hele kan nås udefra. Med denne bilindretning skåner du ryg og knæ.

Renault Trafic Køletekniker

Bilindretning til Renault Trafic til køletekniker. I venstre side plads til stige ved bagdøren. Hvis man tager stigen ud, er der lavet en hylde over hjulkassen, som kan rumme en ekstra flaske. Så er pladsen maksimalt udnyttet i bilindretningen. Denne bil har 2 sidedøre, og i venstre sidedør er der gjort plads til Raaco Sortimentskasser, samt f.eks. elværktøj. Denne dør kan låses af særskilt, så hvis du har særlig værdifulde instrumenter, kan de med fordel placeres her, og så kan resten af bilen godt stå åben, når bilen holder ude på gaden, når du er på opgave. I højre side masser af lagerkasser, samt 3 fremadvendte rum lige ved sidedøren, hvor du kan placere elværktøj eller lignende. Disse vil være lige ved hånden, og du behøver ikke stige op i bilen, når du skal have fat i dem.

Renault Trafic

Professionel bilretning af Renault varevogne

Vi tilbyder professionel indretning af alle bilmærker og modeller – her i blandt Renault. Fra vores mangeårige erfaring med bilindretning har vi indrettet modeller som bl.a. Renault Master og Renault Trafic. Disse er populære og brugt i mange erhverv som f.eks. køle- og elteknik.

Der er ikke én opgave, der er for stor til vores kompetente hold af eksperter. I vores bilretning af Renault varevogne har vi fokus på, at din løsning skal være både brugervenlig og effektiv, så du får mere ud af din bil.

Vi indretter din Renault kassebil med produkter af høj kvalitet. Alt sammen monteres og placeres, så du undgår at overbelaste ryg og knæ, når du skal tage udstyret ud af bilen. Du kan fx få indrettet din bil med:

  • Skuffer og kasser
  • Dobbeltbund
  • Sidedørs- og stigereoler
  • Lys, bund og beklædning
  • Isolering af varerummet, o.m.a.

Skal vi optimere din bilindretning? Kig rundt på siden for at få mere inspiration, brug vores Prisberegner til at få et prisoverslag, og kontakt os for at få professionel vejledning.

Vi glæder os til at optimere din bilindretning og arbejdsdag!

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme