<

Se her eksempler på bilindretning af Renault varevogn

Renault Trafic indretning

Skal din Renault varevogn klargøres og indrettes til brug i erhverv? Som tømrer, murer, montør, tekniker, maler, rengøringsassistent - eller noget helt andet? Lige meget hvilken form for arbejdsopgaver du udfører til dagligt, kan vi altid indrette din Renault varebil, så den bliver optimeret til dine behov.

Dansk Varebilindretning er din oplagte partner, når du ønsker professionel Renault bilindretning. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og har et dedikeret team, der brænder for at lave brugervenlige indretninger af biler til brug i erhverv og ved det offentlige.

Opel Vivaro - Indretning til køletekniker (3468)

Varevognsindretning til køletekniker i Opel Vivaro

Denne Opel Vivaro havde i forvejen noget indretning fra Dansk Varebilindretning monteret, hvorfor den nye indretning er tilpasset rundt om de eksisterende reoler i højre side og ved forvæggen.

I venstre side er monteret en reol med en dyb skuffe ned mod bagdørene. Henover skuffen er to store bagudvendte rum til diverse større udstyr. Længere fremme i bilen er hylder med mindre højre til f.eks. fiber- eller lagerkasser med plads til mindre dele. Ved bilens bund er der lavet plads til 5 køleflasker, der let kan fastgøres med en spændestrop.

Ved sidedøren er lavet en sektion med plads til 10 Raaco Carrylite kasser og en hylde henover.

Renault Trafic - Indretning til køletekniker

Bilindretning til Renault Trafic til køletekniker.

I venstre side plads til stige ved bagdøren. Hvis man tager stigen ud, er der lavet en hylde over hjulkassen, som kan rumme en ekstra flaske - Så pladsen er maksimalt udnyttet i bilindretningen.

Denne bil har 2 sidedøre, og i venstre sidedør er der gjort plads til Raaco Sortimentskasser, samt f.eks. elværktøj. Denne dør kan låses af særskilt, så hvis du harsærlig værdifulde instrumenter, kan de med fordel placeres her, og så kan resten af bilen godt stå åben, når bilen holder ude på gaden, når du er på opgave.

I højre side masser af lagerkasser, samt 3 fremadvendte rum lige ved sidedøren, hvor du kan placere elværktøj eller lignende. Disse vil være lige ved hånden, og du behøver ikke stige op i bilen, når du skal have fat i dem.

Renault Trafic - Malerindretning (3655)

Renault Trafic med 2 sidedøre indrettet til maler.

Indretningen består af reoler i højre og venstre side, samt en forvægsreol med skuffer.

Reol i venstre er med i alt 4 hylder, hvor den øverste er gennemgående og åben bag til, så længere udstyr nemt kan medbringes og tilgås fra bagdøren. Nederst i reolen er et rum til ....... Henover dette er en dyb smal skuffe til pensler, ruller og bakker. I venstre sidedør er der 4 hylder med bagplade ind mod varerummet, som der kan hænges diverse udstyr på.

I højre side er der monteret en reol med 3 hylder, hvoraf de to har god højde til opbevaring af f.eks. malerspande. I bunden af der lavet en dedikeret plads til .....

I højre sidedør er forvægsreolen med 4 høje skuffer, samt en fremadvendt sektion med 3 store rum til større grej.

Renault Trafic - Bilindretning offentlig virksomhed (4077)

Renault Trafic indrettet til offentlig virksomhed.

Indretningen består af en reol i venstre side, med 5 hylder hvortil der er lavet fiberkasser. I midten af reolen er en sektion til Raaco Carrylite kasser, samt et rum med udskæringer så der kan medbringes spraydåser og lignende.

I højre side er der lavet en reol med 10 skuffer ud mod varerummet, til værktøj og mindre udstyr. Henover disse er 2 store rum med god opbevaringsplads. Nederst er en dyb skuffe ned mod bagklappen. På det bagerste skillerum er monteret en transportabel vask.

Frem mod sidedørene er sektioner til Raaco Carrylite kasser, der let kan tilgås uden at skulle ind i bilen.

Professionel bilretning af Renault varevogne

Vi tilbyder professionel indretning af alle bilmærker og modeller - her i blandt Renault. Fra vores mangeårige erfaring med bilindretning har vi indrettet modeller som bl.a. Renault Master og Renault Trafic. Disse er populære og brugt i mange erhverv som f.eks. køle- og elteknik.

Der er ikke én opgave, der er for stor til vores kompetente hold af eksperter. I vores bilretning af Renault varevogne har vi fokus på, at din løsning skal være både brugervenlig og effektiv, så du får mere ud af din bil.

Vi indretter din Renault kassebil med produkter af høj kvalitet. Alt sammen monteres og placeres, så du undgår at overbelaste ryg og knæ, når du skal tage udstyret ud af bilen. Du kan fx få indrettet din bil med:

  • Skuffer og kasser
  • Dobbeltbund
  • Sidedørs- og stigereoler
  • Lys, bund og beklædning
  • Isolering af varerummet, o.m.a.

Skal vi optimere din bilindretning? Kig rundt på siden for at få mere inspiration, brug vores Prisberegner til at få et prisoverslag, og kontakt os for at få professionel vejledning.

Vi glæder os til at optimere din bilindretning og arbejdsdag!

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme