Se her eksempler på bilindretning af Peugeot varevogn

Peugeot Expert indretning og Peugeot Partner indretning

Dansk Varebilindretning har i mere end 30 år lavet effektiv og prismæssigt konkurrencedygtig indretning til et væld af varevogne - herunder også dette franske bilmærke og alle dets modeller.

Vi tilbyder såvel standardiserede som special-designede løsninger til alle former for bilmærker og modeller. Både til private og offentlige virksomheder. Hvad enten det drejer sig om en eller flere biler.

Vores mange muligheder indenfor indretning og sammensætning af inventar giver dig optimale betingelser for effektive arbejdsgange og en optimalt lastet Peugeot varebil. Vores bilindretninger i træ er desuden både lette og støjsvage. Og så er træ et bæredygtigt materiale.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer med en bilindretning til køletekniker. Reol i venstre side med plads til flasker og kobberrør ved gulv. I højre side plads til rigtig mange Raaco sortimentskasser. Bilindretningen er lavet således, at disse kasser er lige ved hånden ved bagdøren. Ved sidedøren er lavet beslag til fiksering af ekstra flasker.

Peugeot Expert
Peugeot Partner

Smart og billig bilindretning af Toyota varevogne

En mere effektiv og rentabel måde at udnytte din bils mange muligheder er, hvad du får med et samarbejde med Dansk Varebilindretning.

Vi hjælper dig gerne i mål fra idé til færdig løsning med tegninger, opskæring, samling og montering. Alle vores priser er inklusive montering.

Vi byder ikke alene på et professionelt team af medarbejdere, der besidder stor erfaring og know-how med Peugeot varevogn, men også med individuelle gennemtænkte løsninger. Udviklet i tæt samarbejde med dig.

Er din virksomhed den stolte ejer eller fører af netop dette bilmærke, så kan du roligt glæde dig til muligheden for:

  • Effektiv bilindretning af Peugeot varebiler
  • Optimal pladsudnyttelse til grej og reservedele
  • Kvalitetsmaterialer i træ og aluminium der sikrer en både stærk og let konstruktion, der ikke larmer og tjener sig selv hjem igen.
  • Pladsoptimerede og brugervenlige løsninger
  • Maksimal udnyttelse af bilens lasteevne
  • Optimerede arbejdsgange, reducerede antal løft m.m.

Vi gør os umage for at matche alle dine behov for smart og funktionel indretning af netop din Peugeot varebil. Sammen finder vi den perfekte løsning, der matcher dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme