<

Se her eksempler på bilindretning af Peugeot varevogn

Peugeot Expert indretning og Peugeot Partner indretning

Dansk Varebilindretning har i mere end 30 år lavet effektiv og prismæssigt konkurrencedygtig indretning til et væld af varevogne - herunder også dette franske bilmærke og alle dets modeller.

Vi tilbyder såvel standardiserede som special-designede løsninger til alle former for bilmærker og modeller. Både til private og offentlige virksomheder. Hvad enten det drejer sig om en eller flere biler.

Vores mange muligheder indenfor indretning og sammensætning af inventar giver dig optimale betingelser for effektive arbejdsgange og en optimalt lastet Peugeot varebil. Vores bilindretninger i træ er desuden både lette og støjsvage. Og så er træ et bæredygtigt materiale.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Peugeot Expert L2 - Bilindretning anlægsgartner (3470)

Denne bilindretning er lavet til en anlægsgartner i en Peugeot Expert L2.

Indretningen består af en reol i venstre side med 3 hylder med god opbevaringsplads. Ned mod bagdørene er 4 rør til haveredskaber og en sektion til Raaco Carrylite kasser. Ved bilens bund er lavet et langt rum til blandt andet afretterskinner. Øverst er en tophylde til lange emner.

I højre side er lavet en inddækket hjulkasse med opbevaringsplads til dunke henover.

I sidedøren er en forvægsreol med 3 skuffer. Skufferne er hævet og der er lavet udskæring i reolen så lugen under passagersædet stadig kan anvendes.

Peugeot Partner - Indretning til køletekniker (2770)

Peugeot partner med dobbeltbund til køletekniker.

I dobbeltbunden er der bag til lavet et stigerum, samt to lange skuffer med skillerum til opdeling af medbragt udstyr. I sidedøren er endnu en skuffe, til større udstyr let tilgængeligt.

Over dobbeltbunden er en stor tværreol monteret. Ved bagdøren er der lavet plads til mange køleflasker, samt fiberkasser til store og små reservedele. Ind mod varerummet, er der i tværreolen gjort plads til et par små flasker, samt større udstyr som værktøjskasser og lignende. Der er også her lavet plads til fiberkasser, samt ophæng til 2 stk. Raaco sortimentskasser.

Peugeot Expert - Bilindretning til Elektriker (2736)

Indretning til elektriker med halv dobbeltbund og stor tværreol.

Denne Peugeot Expert har fået monteret dobbeltbund i den bagerste del af varerummet, med et stigerum, to store bagudvendte skuffer, samt en skuffe inde i varerummet.

Henover dobbeltbunden er en tværreol med plads til mange fiberkasser ved både bag- og sidedør. Der er i tværreolen også gjort plads til 6 stk. Raaco sortimentskasser, samt en dedikeret plads til værktøjskasser derunder. Ind mod varerummet er der en høj skuffe til diverse udstyr.

I venstre sidedør er en stor ophængsplade til f.eks. tøj eller kabler, to hylder til kabelruller samt god opbevaringsplads ved bilens bund.

Peugeot Partner L1 - Dyrlægeindretning (4453)

Dyrlægekasse monteret Peugeot Partner L1.

Kassen er monteret ved bagdørene og har 6 i forskellige højder, med masser af god opbevaringsplads. I en af skufferne er der monteret medicingitter, så det er let at holde styr på diverse remedier.

Langs kassen er der monteret en hylde med plads til større udstyr. Hen under hylden er en dedikeret plads til opbevaringskasse.

Peugeot Expert L2 - Dyrlægeindretning (2351)

Peugeot Expert L2 er blevet udstyret med stor kasse til dyrlæge.

Kassen er monteret ved bagklap og har 6 skuffer med rigtig meget opbevaringsplads, til både større og mindre udstyr. I den lave skuffer er der monteret medicingitter, så det er let at holde styr på flasker, cremer og lignende.

Langs kassen er der monteret en hylde med opdeling på midten. På denne er desuden mulighed for ophæng af udstyr. Hen under hylden er plads til lange emner, der er tilgængelige både fra bagklap og sidedør.

Peugeot Partner L1 - Dyrlægekasse (3769)

Denne Peugeot Partner har fået monteret en stor dyrlægekasse, samt to lange hylder der er tilpassede til sidevæggen.

I kassen er der seks skuffer i tre forskellige størrelser, så både stort og småt kan medbringes. Den ene skuffe er udstyret med medicingitter og de resterende er alle med skillerum, der gør det nemt at holde det medbragte udstyr adskilt og dermed sikrer orden og effektivitet.

Kassen har øverst en stor hylde, der sammen med to langsgående hylder giver en masse opbevaringsplads. Alle hylderne er beklædt med skridsikker gummimåtte.

Mellem kassen og bilens forvæg er der plads til større udstyr, let tilgængeligt fra sidedøren.

Peugeot 5008 Van - Tekniker

Rigtig rummelig bilindretning i en Peugeot 5008 Van. Den egner sig til montører i flere brancher som elektriker, VVS’er, kølemontør eller lignende brancher, hvor man har brug for at have mange reservedele med.

Der er skuffer ud af bagklappen samt venstre sidedør. I venstre sidedør er der ligeledes plads til 4 sortimentskasser, samt værktøjskasse for neden. I højre sidedør er der en stor diverse plads, som godt kan rumme et toilet, en pumpe eller andet.

En rigtig god bilindretning også til mester eller overmontøren, som ikke har brug for at have 3 toiletter med, men som sætter pris på let parkering osv.

Peugeot Partner

Smart og billig indretning af Peugeot varevogne

En mere effektiv og rentabel måde at udnytte din bils mange muligheder er, hvad du får med et samarbejde med Dansk Varebilindretning.

Vi hjælper dig gerne i mål fra idé til færdig løsning med tegninger, opskæring, samling og montering. Alle vores priser er inklusive montering.

Vi byder ikke alene på et professionelt team af medarbejdere, der besidder stor erfaring og know-how med Peugeot varevogn, men også med individuelle gennemtænkte løsninger. Udviklet i tæt samarbejde med dig.

Er din virksomhed den stolte ejer eller fører af netop dette bilmærke, så kan du roligt glæde dig til muligheden for:

  • Effektiv bilindretning af Peugeot varebiler
  • Optimal pladsudnyttelse til grej og reservedele
  • Kvalitetsmaterialer i træ og aluminium der sikrer en både stærk og let konstruktion, der ikke larmer og tjener sig selv hjem igen.
  • Pladsoptimerede og brugervenlige løsninger
  • Maksimal udnyttelse af bilens lasteevne
  • Optimerede arbejdsgange, reducerede antal løft m.m.

Vi gør os umage for at matche alle dine behov for smart og funktionel indretning af netop din Peugeot varebil. Sammen finder vi den perfekte løsning, der matcher dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme