Se her eksempler på bilindretning af Peugeot varevogn

Peugeot Expert indretning og Peugeot Partner indretning

Dansk Varebilindretning har i mere end 30 år lavet effektiv og prismæssigt konkurrencedygtig indretning til et væld af varevogne - herunder også dette franske bilmærke og alle dets modeller.

Vi tilbyder såvel standardiserede som special-designede løsninger til alle former for bilmærker og modeller. Både til private og offentlige virksomheder. Hvad enten det drejer sig om en eller flere biler.

Vores mange muligheder indenfor indretning og sammensætning af inventar giver dig optimale betingelser for effektive arbejdsgange og en optimalt lastet Peugeot varebil. Vores bilindretninger i træ er desuden både lette og støjsvage. Og så er træ et bæredygtigt materiale.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Peugeot 5008 Van – Tekniker

Rigtig rummelig bilindretning i en Peugeot 5008 Van. Den egner sig til montører i flere brancher som elektriker, VVS’er, kølemontør eller lignende brancher, hvor man har brug for at have mange reservedele med.

Der er skuffer ud af bagklappen samt venstre sidedør. I venstre sidedør er der ligeledes plads til 4 sortimentskasser, samt værktøjskasse for neden. I højre sidedør er der en stor diverse plads, som godt kan rumme et toilet, en pumpe eller andet.

En rigtig god bilindretning også til mester eller overmontøren, som ikke har brug for at have 3 toiletter med, men som sætter pris på let parkering osv.

Peugeot Boxer – Indretning til køletekniker

Peugeot Boxer med en bilindretning til køletekniker. Reol i venstre side med plads til flasker og kobberrør ved gulv. I højre side plads til rigtig mange Raaco sortimentskasser. Bilindretningen er lavet således, at disse kasser er lige ved hånden ved bagdøren. Ved sidedøren er lavet beslag til fiksering af ekstra flasker.

Peugeot Expert – Alsidig indretning

Alsidig og enkel indretning – her til elektriker.

Indretningen består af en reol i venstre side med inddækket hjulkasse, to hylder med højde til opbevaring af større udstyr, samt tophylde til lange emner.

I højre side er en stor bagudvendt skuffe, rum til værktøjskasse og lignende, samt en gennemgående hylde der kan tilgås fra både bag- og sidedør. I sidedøren er en sektion med 4 Raaco sortimentskasser der kan betjenes uden at skulle ind i bilen.

Højre siden er monteret med en stor plade til ophæng af diverse grej.

Peugeot Partner
(3769) Peugeot Partner L1 – Dyrlægekasse

Denne Peugeot Partner har fået monteret en stor dyrlægekasse, samt to lange hylder der er tilpassede til sidevæggen.

I kassen er der seks skuffer i tre forskellige størrelser, så både stort og småt kan medbringes. Den ene skuffe er udstyret med medicingitter og de resterende er alle med skillerum, der gør det nemt at holde det medbragte udstyr adskilt og dermed sikrer orden og effektivitet.

Kassen har øverst en stor hylde, der sammen med to langsgående hylder giver en masse opbevaringsplads. Alle hylderne er beklædt med skridsikker gummimåtte.

Mellem kassen og bilens forvæg er der plads til større udstyr, let tilgængeligt fra sidedøren.

Smart og billig bilindretning af Peugeot varevogne

En mere effektiv og rentabel måde at udnytte din bils mange muligheder er, hvad du får med et samarbejde med Dansk Varebilindretning.

Vi hjælper dig gerne i mål fra idé til færdig løsning med tegninger, opskæring, samling og montering. Alle vores priser er inklusive montering.

Vi byder ikke alene på et professionelt team af medarbejdere, der besidder stor erfaring og know-how med Peugeot varevogn, men også med individuelle gennemtænkte løsninger. Udviklet i tæt samarbejde med dig.

Er din virksomhed den stolte ejer eller fører af netop dette bilmærke, så kan du roligt glæde dig til muligheden for:

  • Effektiv bilindretning af Peugeot varebiler
  • Optimal pladsudnyttelse til grej og reservedele
  • Kvalitetsmaterialer i træ og aluminium der sikrer en både stærk og let konstruktion, der ikke larmer og tjener sig selv hjem igen.
  • Pladsoptimerede og brugervenlige løsninger
  • Maksimal udnyttelse af bilens lasteevne
  • Optimerede arbejdsgange, reducerede antal løft m.m.

Vi gør os umage for at matche alle dine behov for smart og funktionel indretning af netop din Peugeot varebil. Sammen finder vi den perfekte løsning, der matcher dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme