<

Se her eksempler på bilindretning af Opel varevogn

Indretning Opel Vivaro

Hvordan indretter du din Opel Varevogn, så du bedst muligt har plads til værktøj eller andet udstyr? Det kan vi svare dig på. Vi tilbyder nemlig både standard og skræddersyede løsninger – CUSTOM MADE - til netop din bil og virksomhedens behov.

Med reolsystemer og tilbehør som kasser og skruestik – samt lys, bund og beklædning kan du få indrettet varerummet effektivt og overskueligt – til værktøj, rengøringsmaterialer eller kamera- og lydudstyr. Vi har en løsning til det hele. Til alle brancher. Til alle behov.

Bliv inspireret og kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Opel Combo

Denne bil er lavet til et vandforsyningsselskab, og de havde behov for en vandhane. Den fandt vi plads til i en skuffe, hvor vi har gjort plads til en stor plastdunk. Skuffen trækkes ud når vandhanen bruges, så man undgår vand i bilen.

Opel Zafira

Denne bil har vi indrettet til et fjernvarmeselskab. Læg specielt mærke til skruestikken som monteret på vippebræt, hvilket gør den ekstremt brugervenlig.

Opel Flexivan

Vi har gjort denne Opel Flexivan til DR mere rummelig, så de fik plads til alt deres grej.

Professionel Opel bilindretning

Bilindretning af Opel varevogne er en god idé, hvis du vil være sikker på at have plads til alt dit udstyr, når du skal ud for at løse en opgave. Der findes mange gode råd til selv at indrette din varevogn. Flere af disse kan du finde her på vores hjemmeside.

Men det kan også være tidskrævende og svært selv at se løsninger og muligheder for at indrette din opbevaring i bilen. Med vores skræddersyede og professionelle løsninger til Opel varebiler kan du være sikker på:

  • At alt plads er udnyttet optimalt
  • At du let kan få overblik over dine materialer, redskaber og dit udstyr
  • At dine materialer, redskaber og udstyr er sikkert opbevaret under kørsel

Er du blevet nysgerrig på at få indrettet din varevogn fra Opel helt optimalt og sikkert? Så kontakt os allerede i dag.

Du kan også prøve prisberegneren her på vores hjemmeside. Du kan udregne din pris på reolsystemer og andet tilbehør til din varebil eller varevogn.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til alle bilmærker, og hjælper dig med at udvikle, vælge og montere de helt rette reoler og kasser, der passer til netop dig og din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme