Vi har lavet bilindretninger siden 1986 - og vi elsker det!

Vi brænder for at lave brugsvenlige bilindretninger, som skaber arbejdsglæde mange gange i løbet af en arbejdsdag.

Vi lytter til dine behov og når vi har fundet ud af præcis hvad du vil have, tegner, opskærer, samler og monterer vi din bilindretning i vores 750m² store produktionslokaler.

Med en skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning får du meget mere ud af din varebil. Du bliver mere effektiv, passer bedre på dig og din krop, og i det hele taget kan du bedre levere den service overfor dine kunder, som du gerne vil være kendt for.

Hvem er vi

Vi er meget opmærksomme på godt arbejdsmiljø. Ikke kun vores eget, men også vores kunders. Arbejdsdagen skal være en god oplevelse, og vi er stolte af at kunne være med til at gøre også din endnu bedre!

Vi er fleksible og giver altid ”det lille ekstra”.

Lone
Michael
Flemming
Karna
Der kommer altid gode løsninger på de krav jeg nu har
Jeg har med stor glæde benyttet Dansk Varebil inventar (Nu: Dansk Varebilindretning) som den foretrukne leverandør til indretning af mine firmabiler gennem de sidste mange år – Der kommer altid gode løsninger på de krav jeg nu har til bilens indretning og er der ikke de store forskelle på årgangene af bilerne – bliver inventaret selvfølgelig bare flyttet over – og bedst af alt: Der er ingen skramlen og raslen fordi der bliver anvendt træ og kraftigt karton til skuffer og anden indretning – Det kan jeg varmt anbefale.
Lars Conrad Andersen

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.