Vi har lavet bilindretninger siden 1986 - og vi elsker det!

Vi brænder for at lave brugsvenlige bilindretninger, som skaber arbejdsglæde mange gange i løbet af en arbejdsdag.

Vi lytter til dine behov og når vi har fundet ud af præcis hvad du vil have, tegner, opskærer, samler og monterer vi din bilindretning i vores 750m² store produktionslokaler.

Med en skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning får du meget mere ud af din varebil. Du bliver mere effektiv, passer bedre på dig og din krop, og i det hele taget kan du bedre levere den service overfor dine kunder, som du gerne vil være kendt for.

Hvem er vi

Vi er meget opmærksomme på godt arbejdsmiljø. Ikke kun vores eget, men også vores kunders. Arbejdsdagen skal være en god oplevelse, og vi er stolte af at kunne være med til at gøre også din endnu bedre!

Vi er fleksible og giver altid ”det lille ekstra”.

Lone
Michael
Flemming
Karna
Yderst behagelig og glædelig
Til Personalet hos Dansk varebil-inventar (Nu: Dansk Varebilindretning) En beskrivelse at min oplevelse med firmaet som var yderst behagelig og glædelig, jeg fik nemlig mere ud af min bil end jeg havde turdet håbe på. Jeg satte mig for at undersøge markedet for indretning af biler grundigt, jeg havde anskaffet en bil som ikke er så stor, branchen taget i betragtning (VVS) nemlig en Toyota sportsvan, jeg gik på nettet og fandt frem til Dansk Varebilindretning (Nu: Dansk Varebilindretning), kunne lide deres indretning i træ og jeg kunne se billeder af indretningen på deres hjemmeside, meget informativt! Jeg kunne se…
Tommy Lystrup

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.