De forskellige reoler og reolsystemer til biler

Hvilke muligheder er der for reoler til varevogn i forhold til indretning? Herunder finder du information om reoler til biler og varebiler. Hvis du har spørgsmål til bilreoler, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Forvægsreolen

Forvægsreolen er en af de mest populære og alsidige typer af reoler til varebiler. Forvægsreolen giver stor tilgængelighed og muliggør at meget udstyr kan nås fra gadeplan, uden at man skal ind i bilen. Reolens placering, op af den ofte skrånende forvæg, efterlader typisk en smule plads, der kan udnyttes til for eksempel stigerum eller opbevaring af lange emner, som lysstofrør, teleskopstænger eller noget helt andet. Forvægsreolens alsidighed kommer til udtryk ved de mange forskellige reoltyper og indretninger heraf, herunder kan nævnes; skuffer, gennemgående skuffer, udtræk, stigerum, ophængsplader og sortimentskasser.

Sidevægsreoler

Sidevægsreoler er de mest typiske og hyppigst anvendte af alle reoler og reolsystemer til varevogne. Ved vores sidevægsreoler, er skillerummene tilpasset sidevæggenes profil, for på den måde at give hylderne størst mulig dybde og derved udnytte pladsen optimalt. Sidevægsreolen følger som navnet antyder, varebilens sidevæg og går dermed på langs i bilens varerum. Reolen er meget fleksibel, da både antal skillerum og hylder stort set kan tilpasses efter det udstyr der skal medbringes. Samtidig kan der til sidevægsreolen tilføjes diverse indretningselementer som skuffer, fugemassekasser, sortimentsskinner, indsatse til styreskinner og meget mere.

Tværreolen

Tværreolen går som navnet antyder på tværs af bilen og bliver ofte anvendt i indretning af mindre varebiler og MPV'er. Tværreolens placering i bilen er meget fleksibel, men den har ofte til formål at give øget tilgængelighed til udstyr og reservedele, fra gadeplan af. Den er derfor en af de reoler til biler, der varierer meget i form og indretning og den anvendes til tider også som en opdeling af varerummet. Tværreolens mange muligheder, gør at den er god at have med i overvejelserne når der skal laves indretning og vælges reoler til varevognen.

Dobbeltbunde

Dobbeltbunden kan ikke helt kategoriseres som reol eller reolsystem til bil, men det kan være en rigtig god ide at have den i tankerne når der skal laves bilindretning. Dobbeltbunden kan sikre optimal udnyttelse af varerummets volume og er derfor især god i de små varebiler. Når en dobbeltbund monteres i bilen, hæves bunden ofte med mellem 15 og 35 cm, hvorfor det især er smart mindre biler, hvor det meste udstyr kan nås fra gadeplan.

Fremadvendte sektioner ved sidedøre

Når der skal designes en reol til kassebil, er ergonomi og tilgængelighed nogle af nøgleordene. En fremadvendt sektion i sidedøren(ne) kan være med til at opnå disse. Den fremadvendte sektion, er ofte lavet som en integreret del af sidereolen og kan indeholde alt fra hylder, skuffer, sortimentskasser og meget mere. Når den fremadvendte sektion indrettes, skal man overveje hvilket udstyr og reservedele man oftest bruger, så man undgår at skulle ind bilen for at tilgå disse. Samtidig kan ergonomien indtænkes, ved at placere tunge ting som værktøjskasser, kasser til elværktøj og lignende ved gulvet.

Aflukket sidedør

Når der skal indrettes varebil, kan det i nogle indretninger give god mening at lave en aflukket sidedør. Denne løsning kan laves på flere måder, herunder som én eller flere forvægsreoler, som en del af en sidereol eller blot som en særskilt reol i sidedøren. Med en aflukket sidedør kan der laves løsninger, hvor alt det man ofte bruger er lige inden for døren og man derfor sparer tid og en masse turer ind og ud af bilen. Den aflukkede sidedør giver ofte også en stor ophængsplade ind mod varerummet, hvor diverse udstyr kan hænges op.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Prisberegner Varerum blå grafik

Sammensæt selv din bilindretning med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside