Generelle råd om indretning af firmabil

Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger bilindretning og indretter din firmabil.

Det er generelt en god idé med 2 sidedøre i en håndværkerbil

Meget mere bliver tilgængelig og kan nåes fra gadeplan. Ved indretning af firmabil med 2 sidedøre vil du reelt slippe for mange gange ind og ud af bilen i løbet af en dag. Det vil kun være de emner, du meget sjældent bruger, som du skal ind i bilen efter. Det vil spare meget tid.

Firmabil med 2 sidedøre

Hvis du skal have bilindretning forbi i sidedørsåbningen, så sørg for at bestille en bund, hvor der ikke er skåret ud til trinnet, så dit grej står stabilt.

firmabil indretning
3 Separate rum - detalje - rundt

Få separate rum til stiger og andet

Så kan det blive ”låst” fast. Det kan f.eks. være:

  • Stiger
  • Lange kabelbakker
  • Lysstofrør
  • Lister
  • Kobber- og Pexrør
  • Rørbukke
  • Arbejdsborde
  • Værktøjsvogne
  • støvsuger
  • Dewaltstativ til tømrer

Placér dét du bruger mest lige indenfor sidedøren

Lige indenfor sidedøren på pladsen hen mod hjulkassen, er det en god idé at placere dét, som man bruger aller flest gange på en dag: Det kan være elværktøj, sortiment med reservedele, en støvsuger eller hvad du ved, du bruger aller mest. Ved indretning af firmabil handler det om, at du de næste mange år skal kunne spare tid hver eneste dag.

4 - Udnyt pladsen lige indenfor sidedøren - detalje - rundt (Small)
5 - Vælg lav hyldeafstand - detalje - rundt

Bestem dig for lav hyldeafstand

Hvis du har mange forskellige dele med i din firmabil, er det en god idé med lav hyldeafstand, så du kan få flere hylder og en stor sorteringsgrad. (Omvendt skal du selvfølgelig sørge for, at der er store rum nok, som passer til dine større emner. Det er især tømrer, murer, entreprenør, maler m.m. der har denne udfordring).

Tunge og lette ting

Tunge ting placeres i bunden, og så vidt muligt foran bagakslen. De lette ting placeres i toppen, alt efter hvad der giver mest mening. Lad os hjælpe Jer med at lave nogle specialløsninger, hvis I har extra ordinært tunge emner i Jeres firmabil indretning.

6 tunge ting bagaksel detalje rundt
Tunge løft - gode råd bilindretning generelle

Tunge ting skal placeres sådan, at korrekt løfteteknik kan anvendes

Tunge ting kan med fordel placeres ved dørene, så er det lettere at komme til at løfte korrekt.

Reol på tværs i varebilen

Overvej, om du skal have en reol på tværs i bilen over hjulkasserne isf en reol i højre og venstre side. Det kan gøre, at du bliver meget mere effektiv, da en stor del af hylderne er tilgængelige direkte udefra, så du ikke skal op i bilen.

8 Reol på tværs i bilen - detalje - rundt

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Prisberegner Varerum blå grafik

Sammensæt selv din bilindretning med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside