Se her eksempler på bilindretning af tømrer bil

Indretning af firmabil tømrer

Vi ved hvor vigtigt det er for en tømrer at have en velindrettet håndværkerbil. Det sparer tid når man skal finde sit værktøj.

I vores galleri kan du se forskellige eksempler på tømrer bilindretning. Her finder du billeder af de specielle indretningsdetaljer, som vi anbefaler til indretning af tømrerbiler, samt en typisk indretning af en tømrerbil.

Tømrer bilindretning til Mercedes Vito

Tømrerindretning i Mercedes Vito med plads til 180 cm bordstativ ved gulv. Ovenover dette lille rum til styringsskinne. Bilen har 2 sidedøre, og kap/geringssaven kan derfor stå på gulvet lige ind af sidedøren. Der er også store rum, som passer til kompressor m.m.

I højre side er der reol til skruer samt en række med plads til sortimentskasser ved bagdøren. En varevognsindretning som sparer tid i hverdagen, da alt har sin faste plads, og meget er placeret lige ved dørene

Indretningsdetaljer til Tømrere

Her kan du se specielle indretningsdetaljer, som vi anbefaler til bilindretning af tømrerbiler. Der er speciel plads til 180cm stativ og ekstra høje hylder til kap-geringsav. Der er også plads til føringsskinne til dyksav, og der er kasser som kan tages ud til for eksempel fugemasse. Derudover kan vi lave detaljehylder til opbevaring af ting der bruges ofte, som f. eks. spraydåser.

Disse detaljer kan vi lave til alle varebiler.

Typisk Tømrer bilindretning

Dette er en meget typisk tømrerindretning, som opfylder de gængse behov, du måtte have som tømrer. Der er blandt andet rum til 180cm stativ og føringsskinne. Netop denne indretning er lavet til en Nissan Primastar, men vi laver den til stort set alle andre varebiler også.

Tømrer bilindretning til Citroën Berlingo

Denne Citroën Berlingo har vi indrettet til en tømrer. Bilen har dobbelt bund, så der er plads til dybe skuffer. Derudover er der hylder med plads til opbevaringskasser og skuffer i sidedøren.

Tømrer bilindretning til Ford Custom

Denne indretning har en smal reol i højre side af varerummet med plads til søm- og skruesortiment. Derudover er der også en reol lige ved sidedøren med plads til det håndværktøj du ofte bruger. Ved forvæggen er der lavet plads til en stige, så den er nem at komme til.

Tømrer bilindretning til Mercedes Sprinter

Denne Mercedes Sprinter har udover de to reoler i siderne af varerummet også en forvægsreol. I den har vi lavet ekstra dybe skuffer og plads til Raaco sortimentskasser.

Ford Custom

Inventar til tømrer. Der er plads til stige langs forvæggen, og venstre side rummer diverse værktøj og andre lagervarer. I højre side er der plads til skruer m.m., og fremadrettet i sidedøren er der plads til elværktøjskasser. Dette er bilens “VIP-plads”, så overvej nøje, om du ikke skulle forkæle dig selv med en lignende løsning? Når dit værktøj er placeret lige ved dørene, skåner du dine knæ og din ryg, fordi du ikke skal ind og ud af bilen hele tiden.

Mercedes Sprinter – Tømrer

Stor bilindretning i Mercedes Sprinter til tømrer. Der er fremvendte rum i sidedøren, forvægsreol med lange skuffer og over disse plads til mage sortimentskasser. I venstre side er der specialrum til diverse samt bred og lang hylde foroven til diverse lister m.m.

Nissan Primastar

En meget typisk varevognsindretning. Denne har vi lavet til en tømrer, men andre erhverv kan også have stor glæde af den.

Indretning af varevogn tømrer

Dansk Varebilindretning tilbyder både standard og skræddersyede løsninger til indretning af tømrer varevogn. Vi brænder for at lave gode brugervenlige indretningsløsninger i træ til varebiler. Og har mere end 30 års erfaring.

Tømrer bilindretning kræver plads til en masse værktøj, og vi kan hjælpe dig med at special bygge en indretning med præcis de detaljer du har behov for som tømrer. F.eks. rum til 180 cm stativ og føringsskinne.

Vi tilbyder også tilbehør til din varebil. Se en del af udvalget i vores Prisberegner eller kontakt os, og hør nærmere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme