<

Se her eksempler på bilindretning af tømrer bil

Indretning af firmabil tømrer

Vi ved hvor vigtigt det er for en tømrer at have en velindrettet håndværkerbil. Det sparer tid når man skal finde sit værktøj.

I vores galleri kan du se forskellige eksempler på tømrer bilindretning. Her finder du billeder af de specielle indretningsdetaljer, som vi anbefaler til indretning af tømrerbiler, samt en typisk indretning af en tømrerbil.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (4062)

Mercedes Sprinter indrettet til tømrer.

I denne Mercedes Sprinter er der i venstre side monteret en reol med bagudvendt rum til kap-/geringssav stativ, samt plads til føringsskinne henover. Der er på hylderne lavet plads til kompressor, kap-/geringssav, samt diverse andet udstyr. Øverste hylde er lavet gennemgående og åben mod bagdørene, så lange emner let kan medbringes og tilgås uden at skulle ind i bilen.

I højre side er monteret en reol med mange hylder og lav hyldehøjde til f.eks. skruer og mindre udstyr. På begge sider af den afdækkede hjulkasse, er der lavet rum til elværktøj. Mod bagdørene er der på reolen monteret ophæng til f.eks. forlængerledninger og lignende.

VW Transporter - Tømrer bilindretning (4017)

VW Transporter med tømrerindretning.

I denne Transporter er der monteret en reol i venstre side med 4 hylder, inddækket hjulkasse, samt indsats til føringsskinne på den lange tophylde. Hylderne af lavet med god afstand, så der er plads til lidt større udstyr som f.eks. kompressor og støvsuger.

Reolen i højre er med 5 hylder, hvoraf 4 er med lille afstand, så der er god plads til f.eks. skruer og andet mindre udstyr. På nederste hylde er en vippeskuffe til fugemasse, samt et rum til kabeltromler.

Frem mod sidedøren er en sektion til hyppigt anvendt udstyr, som kan tages uden at skulle ind i bilen.

Ford Custom - Tømrer bilindretning (3733)

Ford Custom L2 indrettet til tømrer.

Indretningen består af reoler langs begge sidevægge, med god plads til udstyr og reservedele.

I venstre side er en reol med dedikerede pladser til kap-/geringssav stativ, føringsskinne, kompressor, kabeltromle, elværktøj og meget mere. Øverst er en lang hylde, åben mod bagdøren så lange emner let kan opbevares og tilgås uden at skulle ind i bilen.

I højre side er en reol med mange hylder til f.eks. skruer og mindre udstyr. Ved bagdøren er en sektion med ophæng til Raaco Carrylite kasser og ved sidedøren er nogle store rum til f.eks. elværktøj, værktøjskasse, eller andet større udstyr.

Ford Transit - Tømrer bilindretning (2637)

Ford Transit L3H2 med tømrer indretning.

Indretningen består af reoler i venstre og højre side, samt en lav forvægsreol med ophængsplade henover.

I reolen i venstre side, er der lavet et bagudvendt rum til stativet til kap-/geringssaven. På øverste hylde er en indsats til føringsskinne, samt 3 lodstokke i forskellige længder. I resten af reolen er hylder og skillerum tilpasset efter medbragt udstyr, som kompressor, kabelrulle, elværktøj og lignende.

I højre side er en skruereol med to vippekasser til fugemasse. Frem mod sidedøren er der lavet 3 skuffer, samt sektion til Raaco Carrylite kasser. Nederst i den fremadvendte reol er et rum til hyppigt anvendt elværktøj.

Forvægsreolen består af to dybe skuffer, samt en kraftig ophængsplade til diverse udstyr.

Citroën Jumper - Tømrer bilindretning (3852)

Citroën Jumper med typisk tømrer indretning.

Reolen i venstre side har et rum til kap-/geringssav stativ, samt ophæng til føringsskinne. Der god afstand mellem hylderne, så der er plads til større udstyr som kompressor, kabeltromle, elværktøj og lignende. Ved forvæggen er der lavet et stort rum til bordsav og støvsuger.

Reolen i højre side har mange hylder med mindre hyldeafstand. Her er der god plads til skruekasser samt mindre udstyr. Ved sidedøren er der ved gulvet lavet en plads til hyppigt anvendt udstyr, der nemt kan nås fra gadeplan.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (2244)

I denne Mercedes Sprinter, der er indrettet til en tømrer, har ergonomi og tilgængelighed været nøgleordene.

De mange og store skuffer gør, at det mest anvendte udstyr kan nås fra gadeplan og mange tur ind og ud af bilen undgås.

I venstre side er en reol med 3 store bagudvendte skuffer, 3 hylder med god opbevaringsplads, samt en tophylde med indsats til føringsskinne. I venstre sidedør er en aflukket sektion med ophængsplade mod varerummet.

I højre side er lavet en reol henover hjulkassen med plads til arbejdsbukke og diverse udstyr.

Forvægsreolen er lavet med gennemgående skuffer, hvilket sikrer optimal udnyttelse af de lange skuffer. Henover skufferne er en lille reol til skruer.

Fiat Ducato - Tømrer bilindretning (4033)

Fiat Ducato L2H2 med stor tømrer indretning.

I venstre side er en reol med i alt 7 hylder. Mod bagdørene er et rum til kap-/geringssav stativ, samt kort føringsskinne henover. Hyldehøjderne i reolen er tilpasset til det udstyr der skal medbringens, som f.eks. kompressor, elværktøj og kabelruller. På det to øverste hylder er der god plads til at medbringe lange emner og der lavet en indsats til lang føringsskinne.

I højre side er en reol med 5 hylder, 2 vippeskuffer til fugemasse og 2 sektioner med ophæng til Carrylite kasser. Frem mod højre sidedør er 3 store rum til diverse udstyr, samt 4 skuffer til mindre udstyr og værktøj der kan nås fra gadeplan.

Ved forvæggen er en reol med stigerum ved gulv, samt stor ophængsplade øverst.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (3474)

Mercedes Sprinter med tømrer indretning.

Indretningen består af en reol i venstre side, med mange fine detaljer.

Ned mod bagdøren er et rum til kap-/geringssav stativ, samt ophæng til føringsskinne til dyksav. Henover rummet er en masse hylder med god plads til skruer og diverse udstyr.

Ud af sidedøren er lavet en sektion med skuffe til fugemasse, ophæng til Raaco Carrylite kasser, gode rum til opbevaring af udstyr, samt en udtræksplade til kapsaven.

Ind mod varerummet er en stor ophængsplade og henover hele reolen er en hylde til lange emner.

Fiat Ducato- Tømrer bilindretning (3254)

Tømrer bilindretning med plads til to stiger ved forvæggen.

I venstre side er en stor reol med god opbevaringsplads til kompressor, kap-/geringssav, elværktøj med mere. Ned mod bagdøren er et bagudvendt rum til kap-/geringssav stativ og føringsskinne. Øverst er en gennemgående hylde til lange emner. I venstre sidedør, er der lavet en sektion til spraydåser og lignende, samt store rum til diverse udstyr.

I højre side er monteret en reol med 7 hylder, inddækket hjulkasse og to vippekasser til fugemasse. Frem mod højre sidedør er der 6 skuffer, samt gode rum til hyppigt anvendt grej.

Ved forvæggen er der gjort plads til både alu- og træstige. Den kraftige plade mod varerummet, kan samtidig bruges til ophængning af udstyr.

Tømrer bilindretning til Mercedes Vito

Tømrerindretning i Mercedes Vito med plads til 180 cm bordstativ ved gulv. Ovenover dette lille rum til styringsskinne. Bilen har 2 sidedøre, og kap/geringssaven kan derfor stå på gulvet lige ind af sidedøren. Der er også store rum, som passer til kompressor m.m.

I højre side er der reol til skruer samt en række med plads til sortimentskasser ved bagdøren. En varevognsindretning som sparer tid i hverdagen, da alt har sin faste plads, og meget er placeret lige ved dørene

Indretningsdetaljer til Tømrere

Her kan du se specielle indretningsdetaljer, som vi anbefaler til bilindretning af tømrerbiler. Der er speciel plads til 180cm stativ og ekstra høje hylder til kap-geringsav. Der er også plads til føringsskinne til dyksav, og der er kasser som kan tages ud til for eksempel fugemasse. Derudover kan vi lave detaljehylder til opbevaring af ting der bruges ofte, som f. eks. spraydåser.

Disse detaljer kan vi lave til alle varebiler.

Indretning af varevogn tømrer

Dansk Varebilindretning tilbyder både standard og skræddersyede løsninger til indretning af tømrer varevogn. Vi brænder for at lave god brugervenlig bilindretning i træ til varebiler. Og har mere end 30 års erfaring.

Tømrer bilindretning kræver plads til en masse værktøj, og vi kan hjælpe dig med at special bygge en indretning med præcis de detaljer du har behov for som tømrer. F.eks. rum til 180 cm stativ og føringsskinne.

Vi tilbyder også tilbehør til din tømrer bil. Se en del af udvalget i vores Prisberegner eller kontakt os, og hør nærmere om indretning af firmabil og varevogn.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme