<

Se her eksempler på bilindretning af Mercedes varevogn

Mercedes Vito indretning og Mercedes Sprinter indretning

Det er en stor opgave at indrette en Mercedes varevogn. Der skal være plads til alt det udstyr, som du bruger i dine daglige opgaver. Det skal være placeret forsvarligt under kørslen, og du skal let kunne komme til det, når du skal udføre arbejdsopgaver. Dansk Varebilindretning tilbyder bilindretning af Mercedes varevogne. Vores kompetente team af specialister, der har mere end 30 års erfaring, står klar til at tilbyde dig en skræddersyet løsning til netop dit køretøj. Vi tilbyder løsninger til alle bilmærker og modeller - her i blandt Mercedes.

Mercedes Vito - Bilindretning vedligehold (3880)

Indretning til gulvslibningsfirma i Mercedes Vito L2 med 2 sidedøre.

Denne bilindretning er bygget op omkring en dobbeltbund i halvdelen af varerummet. I dobbeltbunden er 3 lange skuffer, hvor der i to af dem er lavet gitterinddeling til sliberondeller.

Over dobbeltbunden er i venstre side en inddækket hjulkasse med plads til spande og dunke henover. Langs højre sidevæg er monteret en reol fra en tidligere indretning.

Forrest i bilen er der monteret en reol i venstre sidedør med ophængsplade mod varerummet og en reol fra tidligere indretning op af denne.

Mercedes Sprinter - Bilindretning service (2163)

Specialindretning i Mercedes Sprinter til skiltefirma.

Indretningen består af reoler langs venstre og højre sidevæg.

I venstre side er en reol med i alt 5 hylder og 4 bagudvendte skuffer. Alle hylderne er beklædt med gummi og der er fremstillet fiberkasser til flere af hylderne. Skillerummenes profil er lavet skrå ud mod varerummet, så der nemt kan medbringes mange og store skilte. Skiltene kan fastgøres ved hjælp af de medfølgende elastikker.

Langs højre sidevæg, er lavet en reol til to stiger, samt diverse lange emner.

Mercedes Sprinter L2 - Bilindretning anlægsgartner (871)

Indretning til anlægsgartner i Mercedes Sprinter L2.

Denne indretning består af en stor reol i venstre side med masser af opbevaringsplads. Mod bagdørene er 2 rør til opbevaring af river, skafter og lignende. Øverst en tophylde til lange emner.

I højre side er en inddækket hjulkasse med dedikeret plads til motorsav. Henover denne, er der lavet ophæng til maskiner. Mod sidedøren er sektion med 3 hylder til diverse udstyr, let tilgængeligt fra gadeplan.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning ejendomsservice (2086)

Indretning til Mercedes Vito L2 med 2 sidedøre.

Denne indretning består af reol i venstre side, med en stor bagudvendt skuffe, samt lille hylde og rør til kost ned mod bagdørene. Mod varerummet er en sektion med fiberkasser, ophæng til Raaco Carrylite kasser, samt en stor ophængsplade. Venstre sidedør er aflukket med en sektion til mange Carrylite kasser, samt skuffer udstyr og udtræk til nøgler og mindre ting.

I højre side er en sektion med skuffer ved bunden, mod både side- og bagdør. Henover disse er en hylde til elværktøj og lignende, samt en ophængsplade.

En rigtig rummelig og alsidig indretning til personen der skal lidt af det hele.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning ejendomsservice (4564)

Indretning til Mercedes Vito L2 med vaskeanlæg

Denne Mercedes Vito L2 er udstyret med et vaskeanlæg og indretningen er derfor tilpasset rundt om dette.

I venstre side en en reol med 3 skuffer og hylde ned mod bagdørene. Mod varerummet er i alt 4 hylder til diverse udstyr, samt ophæng til 4 Raaco Carrylite kasser. Øverst er en ekstra dyb hylde til lange emner.

I højre side er en afdækket hjulkasse, med en hylde henover tilpasset til ukrudts- og algesprøjte.

Mercedes Citan - Bilindretning rengøring (3895)

Bilindretning til rengøringsfirma i Mercedes Citan.

Indretningen består af reol i venstre side, med bagudgående rum til stige, samt skafter, koste, teleskopstænger og lignende. Forrest på reolen er en strop til en støvsuger og den store plade vendt mod varerummet, kan desuden anvendes til ophæng af udstyr.

I højre side er en sektion vendt frem mod sidedøren, med 3 skuffer til mindre udstyr og rengøringsmidler. Både over og under skufferne er der opbevaringsplads ved gulv og på hylde. Ned mod bagdøren dækker en plade af for hjulkassen, og der er mulighed for fastgørelse af støvsuger eller lignende.

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (3743)

Indretning til murer i Mercedes Sprinter

I denne Mercedes Sprinter er der til en murer monteret en indretning med reoler i venstre og højre side.

I venstre side er en reol med 4 hylder, alle med god højde til opbevaring af materialer og større udstyr. Øverste hylde er lavet gennemgående og åben til bagdør, så lange emner nemt kan medbringes og tilgås. Der er lavet en lille hylder over hjulkassen, med åbning mod bagdøren til diverse udstyr.

Reolen i højre side består af to sektioner. Den bagerste del er med 4 hylder, hvor den øverste anvendes til arbejdsbord. Herunder er 2 hylder med lagerkasser, samt en lille over hjulkassen, der også her er åben bag til.

I sektionen frem mod sidedøren, er 4 skuffer, 4 Raaco Carrylite kasser, samt to store rum - alt tilgængeligt fra gadeplan. For at udnytte pladsen maksimalt, er der skåret en hul så pladsen bag Carrlylite kasserne kan anvendes til opbevaring.

Mercedes Sprinter - Indretning til Entreprenør (3383)

Mercedes Sprinter indrettet til entreprenør.

Indretningen består af reoler i venstre side af bilen samt langs varerummets forvægsplade.

I venstre side er monteret reoler i to forskellige dybder. Bagerst er en reol med lille hyldeafstand og dybde, til mindre udstyr og dele. Fremme ved sidedøren er en reol med mere dybde og højde mellem hylderne. Der er sat lave alukant bag på hylderne, udstyret også let kan tilgås fra sidedøren. På øverste hylde er der gjort plads til at der kan medbringes mange PVC rør.

I forvægsreolen er der lavet 3 skuffer med god højde og dybde så der kan opbevares rigtigt meget udstyr, der alt sammen kan nås uden at skulle ind i bilen. Henover skufferne er lavet en rum til en elhammer og 3 mindre rum til tilbehør med mere.

 

 

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (2493)

Denne indretning består af et stort modul der er monteret i højre sidedør i en Mercedes Sprinter.

I modulet er i alt 8 skuffer i forskellige størrelser, som alle er indrettet med skillerum så der let kan holdes orden på værktøj og reservedele. I reolen er desuden 14 rum til sammenrullede spændestroppe. Over skufferne er et større rum til diverse udstyr og øverst en gennemgående hylde.

Reolen er tilpasset rundt om et eksisterende anlæg i bilen, så pladsen kan udnyttes maksimalt.

 

Mercedes Vito - Indretning til Murer (4114)

Indretning til murer med dobbeltbund.

I denne Mercedes Vito til en murer er der monteret en dobbeltbund. Ved bagdøren er der lavet et stigerum, en dyb skuffe, samt et langt udtræk der udnytter pladsen under kabinen i Mercedes Vito. Ved sidedørene er der i dobbeltbund lavet skuffer og et lille opbevaringsrum.

I venstre siden er en reol med 4 hylder og en fremadvendt sektion, med 3 skuffer og 2 store rum tilgængeligt fra sidedøren.

Reolen i højre side består af 4 hylder med god plads til opbevaring af diverse udstyr.

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (3735)

Murerindretning med arbejdsbord i Mercedes Sprinter

I venstre side er en reol med 4 hylder med god højde til forskelligt udstyr. Øverst en gennemgående hylde til lange emner, der nemt kan tages fra bagdøren. I venstre sidedør er der lukket af til ophæng af udstyr og tøj. Bag ophængspladen er der ind mod varerummet lavet 8 smalle hylder til reservedele og mindre udstyr.

I højre side er bagerst lavet et arbejdsbord, med hylder under og en smal reol ved siden af. Mod sidedøren er 4 skuffer, samt et stort rum til f.eks. elværktøj eller værktøjskasser.

Der er derudover monteret en forvægsreol med gennemgående skuffer, samt palleplads med aftagelig bagplade bagerst i varerummet.

Mercedes Vito - Indretning til Murer (3055)

Enkel bilindretning til murer i Mercedes Vito.

Reol i venstre side med 3 hylder, inddækket hjulkasse, samt gennemgående tophylde. I venstre sidedør er der lavet 2 skuffer og hylder til opbevaring af udstyr. Sektionen i sidedøren er ind mod varerummet dækket af med en stor plade til ophæng af diverse grej.

I højre side er hjulkassen dækket ind, med en hylde henover til opbevaring af f.eks. spande.

Mercedes EQC400 - VVS bilindretning (4043)

Indretning til tekniker i Mercedes EQC400

Denne Mercedes EQC400 elbil, har fået monteret en tværreol, samt bagudvendt reol. På alle hylder er der Arca lagerkasser til reservedele og udstyr.

Bag tværreolen er en ekstra bundplade med nålefilt monteret. Denne er lavet så den kan løftes op og bilens batteripakke kan tilgås.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning til Elektriker (4541)

Elektriker indretning i Mercedes Vito med plads til træ- og alustige.

Indretningen består af sidevægsreoler i venstre og højre side.

Reolen i venstre side har bagerst 4 hylder til fiberkasser, samt inddækket hjulkasse med opbevaringsplads foran. Ved sidedøren er yderligere 2 hylder til fiberkasser, der har greb i begge sider og kan tages fra både varerummet og sidedøren. Ved gulvet er lavet plads til en stor kabel rulle, samt hylder til elværktøj og andet større udstyr. Forrest er en sektion til Raaco Carrylite kasser der også kan tilgås fra begge sider. Langs forvæggen er der lavet plads til at træstigen kan fikseres.

I højre side har reolen en bagudvendt rum til alustigen. Henover dette er 4 hylder med god opbevaringsplads. På det bagerste skillerum er desuden monteret 3 rør så de lange bor let kan opbevares og tilgås uden at skulle ind i bilen.

Mercedes Vito - Bilindretning til Elektriker (3540)

Denne Mercedes Vito, har til en elektriker fået en høj dobbeltbund og reol i venstre side monteret.

I dobbeltbunden er der 8 bagudvendte skuffer, samt en skuffe ud af hver er af de to sidedøre. I venstre sidedør er desuden et stigerum, samt en hylde til mindre udstyr.

Reolen i venstre side består af 3 hylder, hvoraf de øverste er gennemgående til længere emner. I venstre sidedør er der gjort plads til værktøjskasser med mere og der lavet en sektion til 4 stk. Raaco sortimentskasser.

Mercedes Vito - Malerindretning (4436)

Denne Mercedes Vito blevet indrettet til en maler og fugemand.

Bilens bund er blevet beklædt med en kraftig nålefilt der giver større friktion, så udstyr står bedre fast på bunden. Samtidig giver nålefilten et flot og stilrent udtryk til varerummet.

I venstre side er monteret en reol med 2 dybe skuffer til f.eks. skafter og ruller. Reolen har desuden 4 hylder med god plads til alt det nødvendige udstyr. Den øverste hylde er lavet gennemgående, så lange emner let kan medbringes og tages ud nede fra bagdørene.

I højre side er en reol med i alt 8 hylder, hvor de 4 af dem vender ind mod varerummet og 4 op mod sidedøren. Alle hylder i indretningen er beklædt med kraftig gummimåtte.

 

Mercedes Vito - Malerindretning (3066)

Denne Mercedes Vito blevet indrettet med en dobbeltbund til en maler.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren lavet et stigerum, en dyb listeskuffe samt et udtræk til langt udstyr.  Ved sidedøren er to brede skuffer med halvmånegreb - dertil medfølger skillerum, så der let kan holdes orden i skufferne.

I venstre side er monteret en reol med i alt 4 hylder, hvoraf 3 er tilgængelige fra sidedøren.

Der er efterladt god plads i varerummet til f.eks. rullestillads eller andet større udstyr.

Mercedes Vito - Malerindretning (4600)

Flot malerindretning i Mercedes Vito L2

Indretningen består af en dobbeltbund i hele bilens varerum der er beklædt med kraftig nålefilt på toppen. I dobbeltbunden er ned mod bagklappen et stigerum, samt 2 dybe skuffer, hvor den ene er i hele bilens længde. Der er ikke lavet front på denne, så det er nemt at tilgå de lange emner uden at skulle trække skuffen helt ud. Ved sidedøren er 2 skuffer på skinner der giver god opbevaringsplads.

Over dobbeltbunden er i venstre side monteret en reol med god plads til diverse udstyr. Forrest i bilen er et rum til støvsugeren og der er desuden fremstillet kraftige fiberkasser der er tilpasset hyldernes dybde og bredder.

Mercedes Vito - Kasse til dyrlæge (2552)

Mercedes Vito med 2 sidedøre har fået monteret en kasse ud af venstre sidedør.

Kassen er lav, så der kan stå diverse grej over skufferne også, som også er let tilgængeligt ved sidedøren.

I kassen er der skuffer til medicinflasker, samt andet udstyr, der er nødvendigt på de enkelte opgaver.

Mercedes GLS 350 - Dyrlægeindretning (3490)

Dyrlægeindretning monteret i Mercedes GLS 350

Indretningen består af sektion ved bagklap med i alt 7 skuffer, til større og mindre udstyr.

Ud af sidedøren i førersiden er 3 små skuffer, samt lille rum under til plastkasse. I passagersiden er en hylde med medicingitter.

Kassen er blandt andet fastgjort i bilens binderinge.

Mercedes GLK - Dyrlægekasse

Denne bilindretning er lavet til en hestedyrlæge med højt krav til orden på udstyret.

Indretningen består af en kasse med i alt 6 skuffer ned mod bagklappen. Kassen er monteret på en bundplade og hele indretningen kan afmonteres hvis bilen skal bruges til andet formål.

I alle skufferne er der lavet skillerum tilpasset til det medbragte udstyr og remedier. En af skufferne er desuden blevet udstyret med medicingitter til f.eks. flasker, ampuller og medicinglas.

Øverst på kassen er en stor hylde med en gummimåtte der nemt kan tages af og rengøres.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (4062)

Mercedes Sprinter indrettet til tømrer.

I denne Mercedes Sprinter er der i venstre side monteret en reol med bagudvendt rum til kap-/geringssav stativ, samt plads til føringsskinne henover. Der er på hylderne lavet plads til kompressor, kap-/geringssav, samt diverse andet udstyr. Øverste hylde er lavet gennemgående og åben mod bagdørene, så lange emner let kan medbringes og tilgås uden at skulle ind i bilen.

I højre side er monteret en reol med mange hylder og lav hyldehøjde til f.eks. skruer og mindre udstyr. På begge sider af den afdækkede hjulkasse, er der lavet rum til elværktøj. Mod bagdørene er der på reolen monteret ophæng til f.eks. forlængerledninger og lignende.

Mercedes Vito - Bilindretning salg (4547)

Mercedes Vito L2 med to sidedøre indrettet som salgs/demobil til akustik firma.

Indretningen består af en speciallavet førerbeskyttelse, en forvægsreol og en reol i højre side af bilens varerum.

Førerbeskyttelsen er lavet så der er adgang fra kabinen og om til varerummet og den er beklædt med kraftig nålefilt frem mod føreren for at undgå genskin i bakspejlet.

Bag førerbeskyttelsen er en reol med et udtræk og en skuffe ud mod venstre sidedør. Skuffen er lavet til vareprøver og er derfor beklædt med skum indvendigt. Under disse er en skuffe med speciallavet front til en køletaske.

I højre side er monteret en reol med 2 lange skuffer ned mod bagdørene. Mod varerummet er en sektion med 3 flytbare hylder til diverse udstyr og vareprøver. Oppe ved højre sidedør, er lavet en siddeplads, hvor der samtidig er 2 små skuffer ud af sidedøren.

 

 

Mercedes Vito - Bilindretning salg (3421)

Mercedes Vito L2 med to sidedøre indrettet som salgsbil til tøjfirma.

Denne indretning består af 2 store reoler ved henholdsvis bagdørene og venstre sidedør. I begge reoler er der lavet mange skuffer, med sænkede fronter og sider for at give overblik over varerne deri.

Der er på bagsiden af reolerne mulig for ophæng af diverse og der er monteret en bøjlestang mod højre sidedør.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning salg (4542)

Indretning til sælger i Mercedes Vito med 2 sidedøre.

Indretningen består af en arbejdsstation i højre side, med 3 hylder til fiberkasser ned mod bagdør, samt skuffesektion og hævet hylde frem mod sidedør. Over bordpladen er en ophængsplade med en god lampe og under bordet en lille hylde til diverse.

I venstre side er en reol med 4 hylder og 2 skuffer ind mod varerummet, let tilgængeligt fra arbejdsstationen. Frem mod venstre sidedør er 3 skuffer og en hylde.

Ved forvæggen en reol med to skuffer ud mod sidedøren, hvor en af dem er aflåselig. Reolen har hævede sider der kan anvendes til ophæng.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (2244)

I denne Mercedes Sprinter, der er indrettet til en tømrer, har ergonomi og tilgængelighed været nøgleordene.

De mange og store skuffer gør, at det mest anvendte udstyr kan nås fra gadeplan og mange tur ind og ud af bilen undgås.

I venstre side er en reol med 3 store bagudvendte skuffer, 3 hylder med god opbevaringsplads, samt en tophylde med indsats til føringsskinne. I venstre sidedør er en aflukket sektion med ophængsplade mod varerummet.

I højre side er lavet en reol henover hjulkassen med plads til arbejdsbukke og diverse udstyr.

Forvægsreolen er lavet med gennemgående skuffer, hvilket sikrer optimal udnyttelse af de lange skuffer. Henover skufferne er en lille reol til skruer.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (3474)

Mercedes Sprinter med tømrer indretning.

Indretningen består af en reol i venstre side, med mange fine detaljer.

Ned mod bagdøren er et rum til kap-/geringssav stativ, samt ophæng til føringsskinne til dyksav. Henover rummet er en masse hylder med god plads til skruer og diverse udstyr.

Ud af sidedøren er lavet en sektion med skuffe til fugemasse, ophæng til Raaco Carrylite kasser, gode rum til opbevaring af udstyr, samt en udtræksplade til kapsaven.

Ind mod varerummet er en stor ophængsplade og henover hele reolen er en hylde til lange emner.

Få det optimale ud af din Mercedes varevogn, med en bilindretning i træ

Vi har indrettet mange typer Mercedes varebil som f.eks. Mercedes sprinter, Mercedes Vito og den helt lille model Mercedes Smart. Det har været til erhverv i mange forskellige brancher som VVS'er, tømrer, skadedyrsbekæmper og maler. Vi er derfor klædt på til en hvilken som helst opgave, hvor vi altid får det optimale ud af enhver model, hvad enten den er stor eller lille.

Din skræddersyede løsning til Mercedes kassebil optimeres til netop dine behov. Indretningen skal både skabe orden og plads, men også være så optimal, at du eller dine medarbejdere aldrig skal overbelaste ryg eller knæ for at finde frem til værktøj eller udstyr. Alt tilbehøret er i høj kvalitet, og du kan enten vælge at få monteret helt nye eller brugte produkter. Vi indretter blandt andet din varevogn med:

  • Reoler
  • Korte og lange skuffer
  • Dobbeltbund
  • Kasser
  • Skruestikholder
  • Bund,beklædning og lys

Skal vi indrette din varebil fra Mercedes? Find mere inspiration til din løsning her på siden, brug vores smarte Prisberegner, og kontakt os for at få professionel vejledning. Vi glæder os til at optimere din bilindretning!

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme