<

Se her eksempler på bilindretning af Mercedes varevogn

Mercedes Vito indretning og Mercedes Sprinter indretning

Det er en stor opgave at indrette en Mercedes varevogn. Der skal være plads til alt det udstyr, som du bruger i dine daglige opgaver. Det skal være placeret forsvarligt under kørslen, og du skal let kunne komme til det, når du skal udføre arbejdsopgaver. Dansk Varebilindretning tilbyder bilindretning af Mercedes varevogne. Vores kompetente team af specialister, der har mere end 30 års erfaring, står klar til at tilbyde dig en skræddersyet løsning til netop dit køretøj. Vi tilbyder løsninger til alle bilmærker og modeller - her i blandt Mercedes.

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (3743)

Indretning til murer i Mercedes Sprinter

I denne Mercedes Sprinter er der til en murer monteret en indretning med reoler i venstre og højre side.

I venstre side er en reol med 4 hylder, alle med god højde til opbevaring af materialer og større udstyr. Øverste hylde er lavet gennemgående og åben til bagdør, så lange emner nemt kan medbringes og tilgås. Der er lavet en lille hylder over hjulkassen, med åbning mod bagdøren til diverse udstyr.

Reolen i højre side består af to sektioner. Den bagerste del er med 4 hylder, hvor den øverste anvendes til arbejdsbord. Herunder er 2 hylder med lagerkasser, samt en lille over hjulkassen, der også her er åben bag til.

I sektionen frem mod sidedøren, er 4 skuffer, 4 Raaco Carrylite kasser, samt to store rum - alt tilgængeligt fra gadeplan. For at udnytte pladsen maksimalt, er der skåret en hul så pladsen bag Carrlylite kasserne kan anvendes til opbevaring.

Mercedes Vito - Indretning til Murer (4114)

Indretning til murer med dobbeltbund.

I denne Mercedes Vito til en murer er der monteret en dobbeltbund. Ved bagdøren er der lavet et stigerum, en dyb skuffe, samt et langt udtræk der udnytter pladsen under kabinen i Mercedes Vito. Ved sidedørene er der i dobbeltbund lavet skuffer og et lille opbevaringsrum.

I venstre siden er en reol med 4 hylder og en fremadvendt sektion, med 3 skuffer og 2 store rum tilgængeligt fra sidedøren.

Reolen i højre side består af 4 hylder med god plads til opbevaring af diverse udstyr.

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (3735)

Murerindretning med arbejdsbord i Mercedes Sprinter

I venstre side er en reol med 4 hylder med god højde til forskelligt udstyr. Øverst en gennemgående hylde til lange emner, der nemt kan tages fra bagdøren. I venstre sidedør er der lukket af til ophæng af udstyr og tøj. Bag ophængspladen er der ind mod varerummet lavet 8 smalle hylder til reservedele og mindre udstyr.

I højre side er bagerst lavet et arbejdsbord, med hylder under og en smal reol ved siden af. Mod sidedøren er 4 skuffer, samt et stort rum til f.eks. elværktøj eller værktøjskasser.

Der er derudover monteret en forvægsreol med gennemgående skuffer, samt palleplads med aftagelig bagplade bagerst i varerummet.

Mercedes Vito - Indretning til Murer (3055)

Enkel bilindretning til murer i Mercedes Vito.

Reol i venstre side med 3 hylder, inddækket hjulkasse, samt gennemgående tophylde. I venstre sidedør er der lavet 2 skuffer og hylder til opbevaring af udstyr. Sektionen i sidedøren er ind mod varerummet dækket af med en stor plade til ophæng af diverse grej.

I højre side er hjulkassen dækket ind, med en hylde henover til opbevaring af f.eks. spande.

Mercedes EQC400 - VVS bilindretning (4043)

Indretning til tekniker i Mercedes EQC400

Denne Mercedes EQC400 elbil, har fået monteret en tværreol, samt bagudvendt reol. På alle hylder er der Arca lagerkasser til reservedele og udstyr.

Bag tværreolen er en ekstra bundplade med nålefilt monteret. Denne er lavet så den kan løftes op og bilens batteripakke kan tilgås.

Mercedes Vito - Bilindretning til Elektriker (3540)

Denne Mercedes Vito, har til en elektriker fået en høj dobbeltbund og reol i venstre side monteret.

I dobbeltbunden er der 8 bagudvendte skuffer, samt en skuffe ud af hver er af de to sidedøre. I venstre sidedør er desuden et stigerum, samt en hylde til mindre udstyr.

Reolen i venstre side består af 3 hylder, hvoraf de øverste er gennemgående til længere emner. I venstre sidedør er der gjort plads til værktøjskasser med mere og der lavet en sektion til 4 stk. Raaco sortimentskasser.

Mercedes Vito - Malerindretning (3066)

Denne Mercedes Vito blevet indrettet med en dobbeltbund til en maler.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren lavet et stigerum, en dyb listeskuffe samt et udtræk til langt udstyr.  Ved sidedøren er to brede skuffer med halvmånegreb - dertil medfølger skillerum, så der let kan holdes orden i skufferne.

I venstre side er monteret en reol med i alt 4 hylder, hvoraf 3 er tilgængelige fra sidedøren.

Der er efterladt god plads i varerummet til f.eks. rullestillads eller andet større udstyr.

Mercedes Vito - Kasse til dyrlæge (2552)

Mercedes Vito med 2 sidedøre har fået monteret en kasse ud af venstre sidedør.

Kassen er lav, så der kan stå diverse grej over skufferne også, som også er let tilgængeligt ved sidedøren.

I kassen er der skuffer til medicinflasker, samt andet udstyr, der er nødvendigt på de enkelte opgaver.

Mercedes: Dyrlægekasse i hvid

Bilindretning lavet til en hestedyrlæge. Denne indretning er hvidmalet modsat de fleste bilindretninger vi laver, som er i natur. Forskellen er ren visuel, da vores plader i natur også er lakeret 2 gange. Varerumskassen har 6 skuffer ud af bagklappen. Der er flere forskellige langsgående skillerum til blandt andet sprøjter, medicin og handsker.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (4062)

Mercedes Sprinter indrettet til tømrer.

I denne Mercedes Sprinter er der i venstre side monteret en reol med bagudvendt rum til kap-/geringssav stativ, samt plads til føringsskinne henover. Der er på hylderne lavet plads til kompressor, kap-/geringssav, samt diverse andet udstyr. Øverste hylde er lavet gennemgående og åben mod bagdørene, så lange emner let kan medbringes og tilgås uden at skulle ind i bilen.

I højre side er monteret en reol med mange hylder og lav hyldehøjde til f.eks. skruer og mindre udstyr. På begge sider af den afdækkede hjulkasse, er der lavet rum til elværktøj. Mod bagdørene er der på reolen monteret ophæng til f.eks. forlængerledninger og lignende.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (2244)

I denne Mercedes Sprinter, der er indrettet til en tømrer, har ergonomi og tilgængelighed været nøgleordene.

De mange og store skuffer gør, at det mest anvendte udstyr kan nås fra gadeplan og mange tur ind og ud af bilen undgås.

I venstre side er en reol med 3 store bagudvendte skuffer, 3 hylder med god opbevaringsplads, samt en tophylde med indsats til føringsskinne. I venstre sidedør er en aflukket sektion med ophængsplade mod varerummet.

I højre side er lavet en reol henover hjulkassen med plads til arbejdsbukke og diverse udstyr.

Forvægsreolen er lavet med gennemgående skuffer, hvilket sikrer optimal udnyttelse af de lange skuffer. Henover skufferne er en lille reol til skruer.

Mercedes Sprinter - Tømrer bilindretning (3474)

Mercedes Sprinter med tømrer indretning.

Indretningen består af en reol i venstre side, med mange fine detaljer.

Ned mod bagdøren er et rum til kap-/geringssav stativ, samt ophæng til føringsskinne til dyksav. Henover rummet er en masse hylder med god plads til skruer og diverse udstyr.

Ud af sidedøren er lavet en sektion med skuffe til fugemasse, ophæng til Raaco Carrylite kasser, gode rum til opbevaring af udstyr, samt en udtræksplade til kapsaven.

Ind mod varerummet er en stor ophængsplade og henover hele reolen er en hylde til lange emner.

Mercedes Smart

Bilindretning til Mercedes Smart. Dette er en af de mindste indretninger vi har lavet. Vi vil sige, at den næsten kan gå under betegnelsen “nuttet”. Tag dog ikke fejl: Den er super anvendelig, og rummer lige det den skal. Der er plads til rygsprøjte, diverse remedier til skadedyrsbekæmpelse. Og så rummer den endda et mini-kontor, hvor man kan trække en bordplade ud, og ordre det administrative, mens man stadig er hos kunden.

Vi har mulighed for at lave hver indretning unik, så det kunne også være andre brancher, som kunne have et lignende behov for at gøre en lille firmabil “stor”.

Vi indretter til alle størrelser biler i alle bilmærker.

Få det optimale ud af din Mercedes varevogn, med en bilindretning i træ

Vi har indrettet mange typer Mercedes varebil som f.eks. Mercedes sprinter, Mercedes Vito og den helt lille model Mercedes Smart. Det har været til erhverv i mange forskellige brancher som VVS'er, tømrer, skadedyrsbekæmper og maler. Vi er derfor klædt på til en hvilken som helst opgave, hvor vi altid får det optimale ud af enhver model, hvad enten den er stor eller lille.

Din skræddersyede løsning til Mercedes kassebil optimeres til netop dine behov. Indretningen skal både skabe orden og plads, men også være så optimal, at du eller dine medarbejdere aldrig skal overbelaste ryg eller knæ for at finde frem til værktøj eller udstyr. Alt tilbehøret er i høj kvalitet, og du kan enten vælge at få monteret helt nye eller brugte produkter. Vi indretter blandt andet din varevogn med:

  • Reoler
  • Korte og lange skuffer
  • Dobbeltbund
  • Kasser
  • Skruestikholder
  • Bund,beklædning og lys

Skal vi indrette din varebil fra Mercedes? Find mere inspiration til din løsning her på siden, brug vores smarte Prisberegner, og kontakt os for at få professionel vejledning. Vi glæder os til at optimere din bilindretning!

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme