Se her eksempler på bilindretning af Mercedes varevogn

Mercedes Vito indretning og Mercedes Sprinter indretning

Det er en stor opgave at indrette en Mercedes varevogn. Der skal være plads til alt det udstyr, som du bruger i dine daglige opgaver. Det skal være placeret forsvarligt under kørslen, og du skal let kunne komme til det, når du skal udføre arbejdsopgaver. Dansk Varebilindretning tilbyder bilindretning af Mercedes varevogne. Vores kompetente team af specialister, der har mere end 30 års erfaring, står klar til at tilbyde dig en skræddersyet løsning til netop dit køretøj. Vi tilbyder løsninger til alle bilmærker og modeller - her i blandt Mercedes.

(3066) Mercedes Vito – Malerindretning

Denne Mercedes Vito blevet indrettet med en dobbeltbund til en maler.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren lavet et stigerum, en dyb listeskuffe samt et udtræk til langt udstyr.  Ved sidedøren er to brede skuffer med halvmånegreb – dertil medfølger skillerum, så der let kan holdes orden i skufferne.

I venstre side er monteret en reol med i alt 4 hylder, hvoraf 3 er tilgængelige fra sidedøren.

Der er efterladt god plads i varerummet til f.eks. rullestillads eller andet større udstyr.

(3655) Renault Trafic – Malerindretning

Renault Trafic med 2 sidedøre indrettet til maler.

Indretningen består af reoler i højre og venstre side, samt en forvægsreol med skuffer.

Reol i venstre er med i alt 4 hylder, hvor den øverste er gennemgående og åben bag til, så længere udstyr nemt kan medbringes og tilgås fra bagdøren. Nederst i reolen er et rum til ……. Henover dette er en dyb smal skuffe til pensler, ruller og bakker. I venstre sidedør er der 4 hylder med bagplade ind mod varerummet, som der kan hænges diverse udstyr på.

I højre side er der monteret en reol med 3 hylder, hvoraf de to har god højde til opbevaring af f.eks. malerspande. I bunden af der lavet en dedikeret plads til …..

I højre sidedør er forvægsreolen med 4 høje skuffer, samt en fremadvendt sektion med 3 store rum til større grej.

Mercedes: Dyrlægekasse i hvid

Bilindretning lavet til en hestedyrlæge. Denne indretning er hvidmalet modsat de fleste bilindretninger vi laver, som er i natur. Forskellen er ren visuel, da vores plader i natur også er lakeret 2 gange. Varerumskassen har 6 skuffer ud af bagklappen. Der er flere forskellige langsgående skillerum til blandt andet sprøjter, medicin og handsker.

Mercedes Smart

Bilindretning til Mercedes Smart. Dette er en af de mindste indretninger vi har lavet. Vi vil sige, at den næsten kan gå under betegnelsen “nuttet”. Tag dog ikke fejl: Den er super anvendelig, og rummer lige det den skal. Der er plads til rygsprøjte, diverse remedier til skadedyrsbekæmpelse. Og så rummer den endda et mini-kontor, hvor man kan trække en bordplade ud, og ordre det administrative, mens man stadig er hos kunden.

Vi har mulighed for at lave hver indretning unik, så det kunne også være andre brancher, som kunne have et lignende behov for at gøre en lille firmabil “stor”.

Vi indretter til alle størrelser biler i alle bilmærker.

Mercedes Sprinter

Denne ladvogn har vi indrettet til en entreprnør.

Mercedes Sprinter – Tømrer

Stor bilindretning i Mercedes Sprinter til tømrer. Der er fremvendte rum i sidedøren, forvægsreol med lange skuffer og over disse plads til mage sortimentskasser. I venstre side er der specialrum til diverse samt bred og lang hylde foroven til diverse lister m.m.

Mercedes Sprinter

Denne varevogn har vi indrettet til en VVSer. Der er derfor masser af plads til Arca lagerkasser. I højre sidedør har vi gjort de ting der bruges oftest nemt tilgængelige, og i venstre sidedør er der monteret en plade til ophæng af værktøj. Læg mærke til træpladen i venstre sidedør til ophængning af værktøj.

(2552) Mercedes Vito – Kasse til dyrlæge

Mercedes Vito med 2 sidedøre har fået monteret en kasse ud af venstre sidedør.

Kassen er lav, så der kan stå diverse grej over skufferne også, som også er let tilgængeligt ved sidedøren.

I kassen er der skuffer til medicinflasker, samt andet udstyr, der er nødvendigt på de enkelte opgaver.

Mercedes Vito

Mercedes Vito varebil med indretning til maler. Her er dobbeltbund med lange skuffer, plads til stige under bund, samt reol i venstre side til diverse. Denne indretning kunne også være meget anvendelig til en gulvsliber, servicetekniker eller andre med behov for stort overblik over de emner, man har med i varebilen.

Tømrer bilindretning til Mercedes Sprinter

Denne Mercedes Sprinter har udover de to reoler i siderne af varerummet også en forvægsreol. I den har vi lavet ekstra dybe skuffer og plads til Raaco sortimentskasser.

Få det optimale ud af din Mercedes varevogn, med en bilindretning i træ

Vi har indrettet mange typer Mercedes varebil som f.eks. Mercedes sprinter, Mercedes Vito og den helt lille model Mercedes Smart. Det har været til erhverv i mange forskellige brancher som VVS’er, tømrer, skadedyrsbekæmper og maler. Vi er derfor klædt på til en hvilken som helst opgave, hvor vi altid får det optimale ud af enhver model, hvad enten den er stor eller lille.

Din skræddersyede løsning til Mercedes kassebil optimeres til netop dine behov. Indretningen skal både skabe orden og plads, men også være så optimal, at du eller dine medarbejdere aldrig skal overbelaste ryg eller knæ for at finde frem til værktøj eller udstyr. Alt tilbehøret er i høj kvalitet, og du kan enten vælge at få monteret helt nye eller brugte produkter. Vi indretter blandt andet din varevogn med:

  • Reoler
  • Korte og lange skuffer
  • Dobbeltbund
  • Kasser
  • Skruestikholder
  • Bund,beklædning og lys

Skal vi indrette din varebil fra Mercedes? Find mere inspiration til din løsning her på siden, brug vores smarte Prisberegner, og kontakt os for at få professionel vejledning. Vi glæder os til at optimere din bilindretning!

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme