<

Se her eksempler på bilindretning af Iveco varevogne

Indretning Iveco Daily

Hos Dansk Varebilindretning skræddersyr vi indretning af Iveco varevogn, præcist tilpasset dine behov og branche. Vi lytter og rådgiver, så vi sammen finder den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

Kontakt os og hør nærmere, så finder vi en løsning til netop dit behov og Iveco varebil.

Iveco L2H2 - Bilindretning anlægsgartner (3058)

Denne bilindretning i en Iveco er lavet til en anlægsgartner.

Indretningen består af reoler i venstre og højre side, samt eksisterende skuffereol i højre sidedør.

Venstre reolen har 5 hylder med større og mindre rum til diverse udstyr. Ned mod bagdørene er 4 rør til koste, river og andet haveudstyr, samt dedikeret plads til skovl. Øverst er en gennemgående tophylde med plads til lange emner.

Højre side består af en inddækket hjulkasse med plads til spande og lignende, en stor ophængsplade, samt en skuffereol ved mod sidedøren.

Der er ved bilens bund, lavet god plads mellem reolerne til f.eks. trillebøre eller en europalle.

Iveco Ladvogn

Ladvognen har vi lavet til en kommune. Der er en gennemgående lang skuffe, og læg også mærke til trykfod til minikran.

Få en standard eller skræddersyet løsning til din Iveco varebil – CUSTOM MADE

Bilindretning af Iveco varebil kan laves på mange måder, og tilpasses lige til dine behov. Alt efter branche vil der være forskellige behov, og dette kan vi løse for dig. Det kan f.eks. være reolsystemer, bygget til netop din bil, med de skuffer, hylder, kasser osv. du har brug for. Med en skræddersyet løsning og indretning får du meget mere ud af din varebil, og det hjælper dig til at fremstå professionelt overfor dine kunder.

Fælles for alle løsninger er at din Iveco Bilindretning bliver smart og overskuelig, samt tilpasset til dine behov.

Med en effektiv og skræddersyet løsning, kan du meget nemmere finde dine ting og værktøj, de ligger ikke og roder rundt, og derved får du en nemmere arbejdsdag.

Vi tilbyder også tilbehør til din varebil, som f.eks. skuffeindsatse, kasser, mv. Tilbehør der også kan gøre din arbejdsdag nemmere. Tag et kig på vores Prisberegner og se en del af vores udvalg.

Vi skræddersyr løsninger til reolsystemer og indretning af alle bilmærker og modeller, samt til alle brancher. I galleriet her på vores hjemmeside, kan du finde mange af eksempler på smart og effektiv indretning af varebiler.

Du kan også bruge vores Prisberegner til at sammensætte en standardløsning, eller vælge en færdig bilindretning vi ved fungerer rigtig godt i hverdagen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme