Gode råd (allerede) INDEN køb af varebil

Hvilken varebil skal jeg vælge? Alle biler har deres fordele og ulemper. Her kommer gode råd til, hvad du skal være særligt opmærksom på ift valg af varebil, hvis du har specielle ønsker til din bilindretning.

1 Køb bil med 2 sidedøre - gode råd

Gælder alle: Overvej kraftigt, at købe en varebil med 2 sidedøre!

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dig selv og/ eller dine medarbejdere, så køb en varebil med 2 sidedøre. Den ekstra sidedør koster i dag virkelig ikke særlig meget (mellem 3000 og 6500 kr ekstra), men du får en helt anden mulighed for at placere dit værktøj og reservedele ved dørene, så du i minimal grad skal ind og ud af bilen mange gange i løbet af en dag. 

Vælg biler uden indadgående dørarmsbeslag ved bagdørene.

Vælg biler uden indadgående dørarmsbeslag ved bagdørene, hvis du ønsker, at der skal stå noget lige indenfor bagdøren ude i siden. Det afhænger selvfølgelig af branche. Fx. Stige, gasflasker, sækkevogne o.lign.

Undgaa Doerbeslag - gode råd køb af varebil
3 Køb lille bil - gode råd køb af varebil

Vælg små biler, hvis du kører meget inde i byen.

Det er lettere at få en parkeringsplads, og med den rette bilindretning, kan man sagtens indrette sig ud af pladsbehovet.

Gå efter de korte modeller hvis..

Hvis du gerne vil have en mellemstørrelse varebil, og du samtidig gerne vil lave en bilindretning, som går på tværs af varerummet i bag, så du skal nå det hele udefra, så gå efter de korte modeller (L1). Så skal du ikke række så langt ind i bilen, som du skal ved L2 og L3 længderne. (Mellemstørrelse varebiler = Mercedes Vito, Ford Custom, Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic, VW Transporter, Toyota Proace, Citroen Jumpy, Peugeot Expert osv). 

4 Reol på tværs i mellemstor bil - gode råd køb af varebil
5 udskæring for palle - gode råd køb af varebil

Vælg de varebiler, som har den bredeste afstand mellem hjulkasserne, hvis..

Hvis du har brug for, at der skal kunne gå en palle eller en bred maskine ind imellem reolerne, så vælg de varebiler, som har den bredeste afstand mellem hjulkasserne. Vi hjælper eventuelt gerne med rådgivning her. Ring på 75574028.Vi kan også indrette os ud af det, ved at skære ud for pallen i reolens bund. Det er jo sjældent, at pallen er pakket helt ud til kanten hele vejen op. Ofte står der udelukkende noget midt på pallen, og så kan man alligevel få en palle ind i selv helt små varebiler. Dét er fordelen ved reoler i træ.  

Skal du læsse varebilen med en truck?

Så undgå bagklap, da truckens tårn ikke kan være under bagklappen, når den løfter emnerne. Vælg i stedet for bagdøre.

Læsse bilen med truck - gode råd køb af varebil
7 MPV - meget åben sidedør - gode råd køb af varebil

Ønsker du skuffer ud af sidedørene i en lille bil/ MPV?

Så vælg gerne en bil, hvor sidedørene kan åbnes forholdsvist meget, så skuffen også reelt kan trækkes ud. 

Skal du have lange emner med?

Så vælg én af de efterhånden mange biler, som har en luge i forvæggen til ind under passagersædet, som i nogle tilfælde giver næsten 1,5 meter mere læsselængde. Det kan spare turen med trailer. Selv mange mindre biler har nu implementeret denne mulighed, og det giver en hel hæderlig læsselængde også for små biler. Ring gerne for sparring på 75574028. 

Lange emner - luge - gode råd køb af varebil
Køb mindre bil- gode råd køb af varebil

Vil du gerne holde omkostningerne nede?

Hvis du gerne vil holde omkostningerne nede, så overvej nøje, om ikke en lille varebil sagtens vil kunne dække dit behov. 

Vi oplever mere og mere, at teknikere, montører i alle brancher, formænd og mestre generelt vælger mindre biler, men større indretninger, og på den måde kan indkøb af bil og indretning samlet set være en mindre start-up omkostning, og man kan hurtigere komme i gang som iværksætter eller få en ekstra mand ud at køre, fordi indkøb af varebil er mindre omkostningstungt. 

Derudover sparer man jo i dagligdagen (hver eneste dag), fordi mindre vindmodstand, lavere vægt osv også tæller ift en bedre brændstoføkonomi. 

"Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det". Den viste bil er en Ford Connect. Den har samme størrelse som en Citroén Berlingo, Peugeot Partner, Mercedes Citan, Renault Kangoo, VW Caddy og lignende mindre varevogne.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Prisberegner Varerum blå grafik

Sammensæt selv din bilindretning med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside