Mobilkasse til undervisningen – til opbevaring af mobiltelefoner

Sluk for skærmen og tænd for nærværet – parkér mobilerne i en af vores praktiske mobilkasser

Skab ro og fokus i undervisningen med en mobilkasse til elevernes mobiler. Nogle kalder det også et mobilhotel. Hver mobil har sit eget rum og der er plads til 30 mobiler i vores kasse til mobiltelefoner.

Mobilkasserne er en slidstærk, fleksibel og økonomisk overkommelig mobil opbevaring, der er lette at flytte rundt på, tage med sig eller låse inde i et skab. De ridser ikke mobilerne, og de fåes i 2 udgaver.

  • Vores antracitgrå fibermobilkasse til indendørs brug – er lavet af lækkert, slidstærkt, specialproduceret genbrugsfiberpap, og kan holde i rigtig mange år.

  • Mobilkassen med låg – er lavet af meget robust genanvendeligt plast, med indsatser af vores slidstærke genbrugsfiberpap. Kassen er også velegnet til udendørs brug.

Læs nederst på siden mere om vores mobilkasser og hvordan de kom til verden.

Priser ved køb af:

1 - 9 stk.

275 kr/stk.(343,75 kr inkl. moms)

10 stk og derover

250 kr/stk.(312,50 kr inkl. moms)

Kontakt os for bestilling af mobilkasser

Benyt kontaktformularen, hvis du vil bestille, har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om mobilkasser til undervisningen.

Vi tager forbehold for fejl og prisændringer.

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din bestilling i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Fiber
Højde: 8 cm.
Bredde: 24,5 cm.
Dybde inkl. greb: 40 cm.

Plast
Højde: 18,5 cm. (Indvendig ca 15,6 cm.)
Bredde: 30 cm.
Dybde: 40 cm.

Mobilkasser

Allerede klar til at bestille?


Fra bilindretning til mobilkasse

En forespørgsel fra en lokal skole er blevet til meget mere, da vi i 2015 leverede en løsning til en skole, som havde et behov for, at mobilerne blev parkeret i undervisningen. Mobilerne skulle “sættes på plads” i kassen for at skabe ro og fokus i undervisningen.

Vi lavede denne helt igennem lavteknologiske løsning på vores lille kreative værksted, og vi har nu været i kontakt med skoler og institutioner i alle hjørner af Danmark, som også har vedtaget en aktiv mobilpolitik - og som gerne vil have en praktisk løsning, hvor elevernes mobiler ikke ligger og roder rundt mellem hinanden, og bliver ridset. Vi lavede derefter 2 slags kasse til mobiler.

Vores firma laver hovedsageligt brugervenlige bilindretninger, som er skræddersyet til kundens præcise behov. Vi bygger bilindretningerne op helt fra bunden, og reoler passer derfor ikke altid til de gængse mål indenfor varevognsindretning.

Derfor er der også brug for, at vi kan lave kasserne på hylderne på specialmål. Mobilkasserne er derfor udsprunget af et produkt, som har eksisteret siden tiden omkring 2. verdenskrig, og som vi har brugt i vores bilindretninger de sidste 30 år. I afkroge af vores værksted finder vi stadig kasser og indsatse, som er produceret i tiden omkring 2. verdenskrig. De er stadig fuldt funktionsdygtige.

Vi laver normalt brugervenlige løsninger til den mobile del af erhvervslivet, men servicerer nu også en helt anden branche, nemlig folkeskoler, friskoler, privatskoler, ungdomsskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og andre undervisningscentre.

Vores kasser er kasser for livet.