<

Se her eksempler på bilindretning af Nissan varevogn

nissan

Vi brænder for at lave bilindretninger til varebiler som kan skabe daglig arbejdsglæde, og vi er sikre på du nærmest vil blive helt nyforelsket i din varebil, med en skræddersyet eller standard løsning.

Som ejer af en Nissan varebil kan du på vores hjemmeside finde eksempler på smart og effektiv indretning, og når vi snakker indretning af Nissan varevogn, er der rigtig mange muligheder.

Alt efter branche, kan vi skræddersy en professionel Nissan bilindretning, så du nemt og enkelt kan finde ting og værktøj i din varebil. Der kan specialbygges reoler, med mindre rum og skuffer, eller større hylder og rum, alt efter din branches behov og dine ønsker.

Nissan Primastar - Bilindretning service (2408)

Bilindretning til skorstensfejer i Nissan Primastar.

I denne indretning er varerummet blevet delt op i to, hvor den bagerste del er lavet i brune plader, mens den forreste del ved sidedøren er lavet i birkefiner. Der er også lavet en dobbeltund i hele varerummets længde.

Ved bagdørene er i dobbeltbunden et rum samt to dybe skuffer, til diverse skafter og lignende. Ved sidevæggene er to reoler med plads til forskelligt udstyr.

I den forreste del af bilen er monteret en reol på tværs med 4 hylder, samt en forvægsreol med 4 skuffer på lister.

En ideel indretning til en skorstensfejer hvor der er en "beskidt" og en ren del af bilen.

Nissan X-Trail - Dyrlægekasse (947)

Denne Nissan X-Trail med bagsæder, er blevet udstyret med smal dyrlægekasse i bag.

I kassen er der monteret 4 skuffer, der alle er indrettet med skillerum, så alt grej og instrumenter har en dedikeret plads. Nederst er der et rum til sjældent anvendte ting, som f.eks. skovl, salt og refleksvest.

I siden af kassen er der lavet håndtag, så den let kan tages ud.

Nissan Primastar - Indretning til cateringfirma

Nissan Primastar indrettet til catering firma med brug for meget plads.

Denne indretning er lavet til et catering firma der har behov for at have mange transport- og varmekasser med i bilen. Indretningen er lavet i den bagerste halvdel af varerummet og udgøres af i alt 8 aftagelige bomme, hvorpå der kan påsættes hylder i 4 forskellige højder.

Hver af hylderne er desuden opdelt i to halvdele for at gøre det nemt at få dem ind og ud af bilen.

Ved behov, kan bomme og hylder hurtigt afmonteres og hele bilens varerum vil være til rådighed.

Nissan Primastar

En skræddersyet løsning – CUSTOM MADE - gør dig endnu mere effektiv

Med en skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning kan vi hjælpe dig til at blive mere effektiv, så du bedre kan levere perfekt og professionel service overfor dine kunder. Det kan også hjælpe dig til at passe bedre på dig selv og din krop, idet det specialbyggede inventar bliver tilpasset dine behov. Derved skal du ikke stå i uhensigtsmæssige stillinger, for at finde værktøj.

Eksempelvis kan bilindretning af Nissan varevogn indeholde reolsystemer med skuffer du kan tilgå udenfor bilen, og vi kan sørge for at bygge specialløsninger til dig, hvis der er ekstraordinært tunge ting, der kræver en korrekt løfteteknik.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme