<

Se her eksempler på bilindretning af Anlægsgartner biler

Anlaegsgartner bilindretning brancheikon

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af køleteknik bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

VW Crafter L3 - Bilindretning anlægsgartner (3349)

Indretning til anlægsgartner i VW Crafter L3.

Indretningen består af en stor reol i venstre side med 4 hylder til diverse udstyr. Heraf én til mindre grej og 3 til de lidt større ting. Ned mod bagdørene er 4 rør til haveredskaber og øverst en gennemgående tophylde til lange emner.

I sidedøren er en forvægsreol med 4 tovejs-skuffer forberedt til hvis indretningen på et tidpunkt skulle overflyttes til en bil med 2 sidedøre.

I højre side er en inddækket hjulkasse med opbevaringsplads til spande og havesprøjter, samt en ophængs skinne henover til slanger med mere.

Skal din Volkswagen varebil også indrettes - kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Iveco L2H2 - Bilindretning anlægsgartner (3058)

Denne bilindretning i en Iveco er lavet til en anlægsgartner.

Indretningen består af reoler i venstre og højre side, samt eksisterende skuffereol i højre sidedør.

Venstre reolen har 5 hylder med større og mindre rum til diverse udstyr. Ned mod bagdørene er 4 rør til koste, river og andet haveudstyr, samt dedikeret plads til skovl. Øverst er en gennemgående tophylde med plads til lange emner.

Højre side består af en inddækket hjulkasse med plads til spande og lignende, en stor ophængsplade, samt en skuffereol ved mod sidedøren.

Der er ved bilens bund, lavet god plads mellem reolerne til f.eks. trillebøre eller en europalle.

Peugeot Expert L2 - Bilindretning anlægsgartner (3470)

Denne bilindretning er lavet til en anlægsgartner i en Peugeot Expert L2.

Indretningen består af en reol i venstre side med 3 hylder med god opbevaringsplads. Ned mod bagdørene er 4 rør til haveredskaber og en sektion til Raaco Carrylite kasser. Ved bilens bund er lavet et langt rum til blandt andet afretterskinner. Øverst er en tophylde til lange emner.

I højre side er lavet en inddækket hjulkasse med opbevaringsplads til dunke henover.

I sidedøren er en forvægsreol med 3 skuffer. Skufferne er hævet og der er lavet udskæring i reolen så lugen under passagersædet stadig kan anvendes.

Mercedes Sprinter L2 - Bilindretning anlægsgartner (871)

Indretning til anlægsgartner i Mercedes Sprinter L2.

Denne indretning består af en stor reol i venstre side med masser af opbevaringsplads. Mod bagdørene er 2 rør til opbevaring af river, skafter og lignende. Øverst en tophylde til lange emner.

I højre side er en inddækket hjulkasse med dedikeret plads til motorsav. Henover denne, er der lavet ophæng til maskiner. Mod sidedøren er sektion med 3 hylder til diverse udstyr, let tilgængeligt fra gadeplan.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme