<

Se her eksempler på bilindretning af dyrlæge bil

Dyrlaege-bilindretning-brancheikon-300x200

En dyrlægekasse fra os kan have mange forskellige udformninger. Hver gang tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes behov og bilstørrelse. Der er dog alligevel en del ting, som ofte går igen i denne branche. Oftest er der tale om længere skuffer, som man betjener ud af bagdøren, og derudover ofte et gitternet i den ene skuffe, som rummer både små og store medicinflasker.

Afhængigt af dyrlægens speciale, skal der så være plads til gasflaske, røntgen, scanner m.m. Nogle gange er der tale om en enkelt dyrlægekasse bag i bilen. Andre gange er der tale om en decideret bilindretning til dyrlæge.

Peugeot Partner L1 - Dyrlægeindretning (4453)

Dyrlægekasse monteret Peugeot Partner L1.

Kassen er monteret ved bagdørene og har 6 i forskellige højder, med masser af god opbevaringsplads. I en af skufferne er der monteret medicingitter, så det er let at holde styr på diverse remedier.

Langs kassen er der monteret en hylde med plads til større udstyr. Hen under hylden er en dedikeret plads til opbevaringskasse.

Skoda Kodiaq - Dyrlægeindretning (4638)

Skoda Kodiaq udstyret med fleksibel løsning til dyrlæge.

Indretningen består af en fastmonteret bundplade, samt en let aftagelig reol i højre side af bilen.

I reolen er der 3 skuffer ned mod bagklappen. I den nederste skuffe er der lavet et tilpasset skumforet rum til en scanner, der kan fastspændes med strop under kørsel. Siderne på skuffen er skåret ned for at sikre god ergonomi, da scannerem er tung at løfte ind i og ud af bilen. I den øverste skuffe er et medicingitter til flasker, glas og lignende.

Ved højre sidedør er lavet et udtræk til en røntgenplade, samt et stort rum henover til diverse udstyr. På alu kanten er et ophæng så der kan hænge en taske foran reolen. Øverst er en gennemgående hylde hvor der kan ligge lange remedier.

Reolen kan hurtigt afmonteres fra bundpladen og tages ud, hvis bilen skal bruges til andet formål.

Peugeot Expert L2 - Dyrlægeindretning (2351)

Peugeot Expert L2 er blevet udstyret med stor kasse til dyrlæge.

Kassen er monteret ved bagklap og har 6 skuffer med rigtig meget opbevaringsplads, til både større og mindre udstyr. I den lave skuffer er der monteret medicingitter, så det er let at holde styr på flasker, cremer og lignende.

Langs kassen er der monteret en hylde med opdeling på midten. På denne er desuden mulighed for ophæng af udstyr. Hen under hylden er plads til lange emner, der er tilgængelige både fra bagklap og sidedør.

Ford Connect L2 - Dyrlægeindretning (3548)

Ford Connect L2 med 2 sidedøre, har fået en indretning i bag samt sidedør.

Indretningen består af kasse i bag, med i alt 7 skuffer, heraf to med lave sider til tungt udstyr. I de andre skuffer er der plads til alle nødvendige remedier. Nederst i kassen er der et gennemgående hul, så der kan medbringes lange instrumenter. Over kassen, en hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør er der lavet en reol med 3 hylder, til hyppigt brugte redskaber.

I højre sidedør er der mellem kassen i bag og varerumsadskillelsen, gjort plads til større udstyr.

Ford Connect - Dyrlægeindretning (2843)

Ford Connect med 2 sidedøre har fået en indretning i bag.

Indretningen er lavet i 2 forskellige dybder, så der er i venstre sidedør er plads til en stor kiropraktorpude til heste mellem kassen og varerumsadskillelsen.

Der er plads til medicinflasker i 2 af skufferne, og i højre side er der nogle ret høje skuffer. Disse er til scannere, tandudstyr m.m. Her er skuffesiderne, med tanke på ergonomi, gjort lavere, så man ikke skal løfte det tunge grej så højt.

Peugeot Partner L1 - Dyrlægekasse (3769)

Denne Peugeot Partner har fået monteret en stor dyrlægekasse, samt to lange hylder der er tilpassede til sidevæggen.

I kassen er der seks skuffer i tre forskellige størrelser, så både stort og småt kan medbringes. Den ene skuffe er udstyret med medicingitter og de resterende er alle med skillerum, der gør det nemt at holde det medbragte udstyr adskilt og dermed sikrer orden og effektivitet.

Kassen har øverst en stor hylde, der sammen med to langsgående hylder giver en masse opbevaringsplads. Alle hylderne er beklædt med skridsikker gummimåtte.

Mellem kassen og bilens forvæg er der plads til større udstyr, let tilgængeligt fra sidedøren.

Mercedes Vito - Kasse til dyrlæge (2552)

Mercedes Vito med 2 sidedøre har fået monteret en kasse ud af venstre sidedør.

Kassen er lav, så der kan stå diverse grej over skufferne også, som også er let tilgængeligt ved sidedøren.

I kassen er der skuffer til medicinflasker, samt andet udstyr, der er nødvendigt på de enkelte opgaver.

Mercedes GLS 350 - Dyrlægeindretning (3490)

Dyrlægeindretning monteret i Mercedes GLS 350

Indretningen består af sektion ved bagklap med i alt 7 skuffer, til større og mindre udstyr.

Ud af sidedøren i førersiden er 3 små skuffer, samt lille rum under til plastkasse. I passagersiden er en hylde med medicingitter.

Kassen er blandt andet fastgjort i bilens binderinge.

Toyota RAV4 - Dyrlægeindretning (3093)

Toyota RAV4 med dyrlægekasse i bag og skuffereol i sidedør.

Indretningen består af kasse i bag med 5 skuffer i forskellige størrelser, tilpasset til medbragt udstyr. I skufferne er der monteret medicingitre og skillerum efter behov. Kassen har øverst en god stor hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør, er der monteret en reol med 3 skuffer, samt et rum under til mindre ting. Øverst er der en hylde til diverse.

I højre sidedør er der gjort plads til tasker, værktøjskasser eller andet større udstyr.

Nissan X-Trail - Dyrlægekasse (947)

Denne Nissan X-Trail med bagsæder, er blevet udstyret med smal dyrlægekasse i bag.

I kassen er der monteret 4 skuffer, der alle er indrettet med skillerum, så alt grej og instrumenter har en dedikeret plads. Nederst er der et rum til sjældent anvendte ting, som f.eks. skovl, salt og refleksvest.

I siden af kassen er der lavet håndtag, så den let kan tages ud.

Skoda Octavia Stationcar - kasse til dyrlæge (327)

Denne Skoda Octavia har fået en dyrlægekasse i bagagerummet.

Kassen kan tages ud, hvis bilen skal bruges til andet formål.

Kassen har skuffer til medicinflasker, højere flasker samt diverse remedier.

Nederst er der nogle rum, som man kan komme til, hvis man trækker de nederste skuffer ud. Det kunne f.eks. være skovl, salt og refleksvest til vinterkørsel. Noget man skal have med, men som man sjældent bruger.

Mercedes GLK - Dyrlægekasse

Denne bilindretning er lavet til en hestedyrlæge med højt krav til orden på udstyret.

Indretningen består af en kasse med i alt 6 skuffer ned mod bagklappen. Kassen er monteret på en bundplade og hele indretningen kan afmonteres hvis bilen skal bruges til andet formål.

I alle skufferne er der lavet skillerum tilpasset til det medbragte udstyr og remedier. En af skufferne er desuden blevet udstyret med medicingitter til f.eks. flasker, ampuller og medicinglas.

Øverst på kassen er en stor hylde med en gummimåtte der nemt kan tages af og rengøres.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme