Se her eksempler på bilindretning af dyrlæge bil

Dyrlaege-bilindretning-brancheikon-300x200

En dyrlægekasse fra os kan have mange forskellige udformninger. Hver gang tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes behov og bilstørrelse. Der er dog alligevel en del ting, som ofte går igen i denne branche. Oftest er der tale om længere skuffer, som man betjener ud af bagdøren, og derudover ofte et gitternet i den ene skuffe, som rummer både små og store medicinflasker.

Afhængigt af dyrlægens speciale, skal der så være plads til gasflaske, røntgen, scanner m.m. Nogle gange er der tale om en enkelt dyrlægekasse bag i bilen. Andre gange er der tale om en decideret bilindretning til dyrlæge.

Jeep Grand Cherokee: Dyrlægekasse

Bilindretning indrettet til hestedyrlæge. Bilindretningen er med 5 skuffer, hvoraf nogle er indrettet med tværsgående skillerum, så medicinflasker og andet har deres egen unikke plads. Imellem skufferne er der lavet rum til lange emner. Øverst har bilindretningen stor aflæggerplads.

Mercedes: Dyrlægekasse i hvid

Bilindretning lavet til en hestedyrlæge. Denne indretning er hvidmalet modsat de fleste bilindretninger vi laver, som er i natur. Forskellen er ren visuel, da vores plader i natur også er lakeret 2 gange. Varerumskassen har 6 skuffer ud af bagklappen. Der er flere forskellige langsgående skillerum til blandt andet sprøjter, medicin og handsker.

Toyota Sportsvan: Dyrlægekasse

Denne Toyota Sportsvan har vi indrettet til en dyrlæge. Bilen er indrettet med kasse i bagagerummet hvor der er fem skuffer til diverse remedier. Vi har lavet specialrum til medicinflasker i to af skufferne. Pladen øverst bruges som skrivebord og fralæggerplads. Mellem sidedøre har bilindretningen plads til tøjgasflaske og diverse værktøj.

Toyota Verso: Bilindretning til inseminator/ dyrlæge

Bilindretning lavet til en inseminator. Der er reol med 3 skuffer ud af bagdøren. Ved siden af reolen er  varerummet bevaret til diverse emner og prøver. Ved hver sidedør har bilindretningen et rum til beklædning og andet.

Volvo: Dyrlægekasse

Bilindretning lavet til en dyrlæge. Der er varerumskasse med 6 skuffer ud af bagklappen. Der er 1 stor skuffe samt 5 mindre. De mindre skuffer er som mange andre bilindretninger til dyrlæger indrettet med et gitter til medicinflasker, så disse altid står sikkert i bilindretningen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme