<

Se her eksempler på bilindretning af dyrlæge bil

Dyrlaege-bilindretning-brancheikon-300x200

En dyrlægekasse fra os kan have mange forskellige udformninger. Hver gang tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes behov og bilstørrelse. Der er dog alligevel en del ting, som ofte går igen i denne branche. Oftest er der tale om længere skuffer, som man betjener ud af bagdøren, og derudover ofte et gitternet i den ene skuffe, som rummer både små og store medicinflasker.

Afhængigt af dyrlægens speciale, skal der så være plads til gasflaske, røntgen, scanner m.m. Nogle gange er der tale om en enkelt dyrlægekasse bag i bilen. Andre gange er der tale om en decideret bilindretning til dyrlæge.

Ford Connect L2 - Dyrlægeindretning (3548)

Ford Connect L2 med 2 sidedøre, har fået en indretning i bag samt sidedør.

Indretningen består af kasse i bag, med i alt 7 skuffer, heraf to med lave sider til tungt udstyr. I de andre skuffer er der plads til alle nødvendige remedier. Nederst i kassen er der et gennemgående hul, så der kan medbringes lange instrumenter. Over kassen, en hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør er der lavet en reol med 3 hylder, til hyppigt brugte redskaber.

I højre sidedør er der mellem kassen i bag og varerumsadskillelsen, gjort plads til større udstyr.

Ford Connect - Dyrlægeindretning (2843)

Ford Connect med 2 sidedøre har fået en indretning i bag.

Indretningen er lavet i 2 forskellige dybder, så der er i venstre sidedør er plads til en stor kiropraktorpude til heste mellem kassen og varerumsadskillelsen.

Der er plads til medicinflasker i 2 af skufferne, og i højre side er der nogle ret høje skuffer. Disse er til scannere, tandudstyr m.m. Her er skuffesiderne, med tanke på ergonomi, gjort lavere, så man ikke skal løfte det tunge grej så højt.

Peugeot Partner L1 - Dyrlægekasse (3769)

Denne Peugeot Partner har fået monteret en stor dyrlægekasse, samt to lange hylder der er tilpassede til sidevæggen.

I kassen er der seks skuffer i tre forskellige størrelser, så både stort og småt kan medbringes. Den ene skuffe er udstyret med medicingitter og de resterende er alle med skillerum, der gør det nemt at holde det medbragte udstyr adskilt og dermed sikrer orden og effektivitet.

Kassen har øverst en stor hylde, der sammen med to langsgående hylder giver en masse opbevaringsplads. Alle hylderne er beklædt med skridsikker gummimåtte.

Mellem kassen og bilens forvæg er der plads til større udstyr, let tilgængeligt fra sidedøren.

Mercedes Vito - Kasse til dyrlæge (2552)

Mercedes Vito med 2 sidedøre har fået monteret en kasse ud af venstre sidedør.

Kassen er lav, så der kan stå diverse grej over skufferne også, som også er let tilgængeligt ved sidedøren.

I kassen er der skuffer til medicinflasker, samt andet udstyr, der er nødvendigt på de enkelte opgaver.

Toyota RAV4 - Dyrlægeindretning (3093)

Toyota RAV4 med dyrlægekasse i bag og skuffereol i sidedør.

Indretningen består af kasse i bag med 5 skuffer i forskellige størrelser, tilpasset til medbragt udstyr. I skufferne er der monteret medicingitre og skillerum efter behov. Kassen har øverst en god stor hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør, er der monteret en reol med 3 skuffer, samt et rum under til mindre ting. Øverst er der en hylde til diverse.

I højre sidedør er der gjort plads til tasker, værktøjskasser eller andet større udstyr.

Mercedes: Dyrlægekasse i hvid

Bilindretning lavet til en hestedyrlæge. Denne indretning er hvidmalet modsat de fleste bilindretninger vi laver, som er i natur. Forskellen er ren visuel, da vores plader i natur også er lakeret 2 gange. Varerumskassen har 6 skuffer ud af bagklappen. Der er flere forskellige langsgående skillerum til blandt andet sprøjter, medicin og handsker.

Suzuki Grand Vitara: Dyrlægeindretning

Denne indretning består af en dyrlægekasse i bag, samt to tværgående hylder mellem sidedørene.

Kassen i bag har i alt seks skuffer i forskellige højder, der giver god opbevaringsplads til varieret udstyr. Alle skufferne har i bunden nålefint monteret, mens der i en af skufferne er isat medicingitter til sikker opbevaring af flasker og glas.

Over kassen er en stor hylde, med god plads til medbragt grej.

Mellem sidedørene giver de to tværgående hylder, god plads til diverse remedier.

Nissan X-Trail – med bagsæder - Dyrlægekasse (947)

Denne Nissan X-Trail med bagsæder, er blevet udstyret med smal dyrlægekasse i bag.

I kassen er der monteret 4 skuffer, der alle er indrettet med skillerum, så alt grej og instrumenter har en dedikeret plads. Nederst er der et rum til sjældent anvendte ting, som f.eks. skovl, salt og refleksvest.

I siden af kassen er der lavet håndtag, så den let kan tages ud.

Skoda Octavia Stationcar m/bagsæder - kasse til dyrlæge (327)

Denne Skoda Octavia har fået en dyrlægekasse i bagagerummet.

Kassen kan tages ud, hvis bilen skal bruges til andet formål.

Kassen har skuffer til medicinflasker, højere flasker samt diverse remedier.

Nederst er der nogle rum, som man kan komme til, hvis man trækker de nederste skuffer ud. Det kunne f.eks. være skovl, salt og refleksvest til vinterkørsel. Noget man skal have med, men som man sjældent bruger.

Jeep Grand Cherokee: Dyrlægekasse

Bilindretning indrettet til hestedyrlæge. Bilindretningen er med 5 skuffer, hvoraf nogle er indrettet med tværsgående skillerum, så medicinflasker og andet har deres egen unikke plads. Imellem skufferne er der lavet rum til lange emner. Øverst har bilindretningen stor aflæggerplads.

Toyota Sportsvan: Dyrlægekasse

Denne Toyota Sportsvan har vi indrettet til en dyrlæge. Bilen er indrettet med kasse i bagagerummet hvor der er fem skuffer til diverse remedier. Vi har lavet specialrum til medicinflasker i to af skufferne. Pladen øverst bruges som skrivebord og fralæggerplads. Mellem sidedøre har bilindretningen plads til tøjgasflaske og diverse værktøj.

Toyota Verso: Bilindretning til inseminator/ dyrlæge

Bilindretning lavet til en inseminator. Der er reol med 3 skuffer ud af bagdøren. Ved siden af reolen er  varerummet bevaret til diverse emner og prøver. Ved hver sidedør har bilindretningen et rum til beklædning og andet.

Volvo: Dyrlægekasse

Bilindretning lavet til en dyrlæge. Der er varerumskasse med 6 skuffer ud af bagklappen. Der er 1 stor skuffe samt 5 mindre. De mindre skuffer er som mange andre bilindretninger til dyrlæger indrettet med et gitter til medicinflasker, så disse altid står sikkert i bilindretningen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme