Se her eksempler på bilindretning af elektriker bil

Elektriker-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af elektriker bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Citroën Berlingo

Denne bilindretning er til en elektriker og er med dobbeltbund, hvor der er plads til stige og lange skuffer. I bilindretningen i højre side er der plads til 12 sortimentsskuffer og der er monteret skruestik og skruestikholder. Der er plads til kabelruller i højre sidedør.

Ford Transit

Meget rummelig indretning til elektrikerfirma. Der er lange skuffer ud af sidedøren, og denne løsning rummer utrolig meget, hvis man også får lavet skillerum til skufferne, så der er styr på stumperne.

Iveco 300
Nissan Primastar
Opel Vivaro

Opel Vivaro indrettet til elektriker. Bilindretning med masser af plads til kabelruller og store som små reservedele. Dog er meget af gulvpladsen stadig bevaret, så man kan have ekstra store ting med. Hver en kvadratcentimeter er udnyttet. I reolen ved sidedøren har vi lavet plads til ekstra mange Raaco sortimentskasser, da de ligger i to lag. Og ved venstre side af bagdøren er der plads til en stige.

Peugeot Expert
Toyota Hiace
VW Sharan

Varevognsindretning til VW Sharan. Her indrettet til VVS’er. Men det kunne lige så godt være elektriker, entreprenør eller anden tekniker, som har brug for stor sorteringsgrad i bilen, selvom der er valgt en mindre varevogn. Der er lange skuffer mellem sidedørene, og disse giver et fantastisk overblik.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme