<

Se her eksempler på bilindretning af elektriker firmabil

Indretning af firmabil elektriker

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af elektriker bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Ford Connect L2 - Bilindretning til Elektriker (4552)

Indretning til elektriker i Ford Connect hvor (næsten) alt kan nås uden at skulle ind i bilen.

Indretningen består af en dobbeltbund i hele varerummets længde, reoler i begge sidedøre, samt en sidevægsreol i højre side.

I dobbeltbunden er der ned mod bagdørene 1 dyb skuffe, rum til alustige, samt udskæring til sidevægsreolen i højre side. I venstre sidedør er der i dobbeltbunden lavet 2 skuffer på skinner.

I sidevægsreolen er nederst et rum i hele bilens længde til rør og andre lange emner. Henover dette, er 3 dybe skuffer med masser af opbevaringsplads. Oven på skufferne er 2 hylder med fiberkasser.

I begge sidedøre er lavet reoler med plads til Milwaukee kasser, værktøjstaske, samt øvrigt udstyr. Langs forvæggen er lavet plads til en træstige, der kan tages ud fra begge sider.

En indretning hvor der er tænkt på enhver detalje, som f.eks. at der lige er efterladt plads til en Europalle i varerummet.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning til Elektriker (4541)

Elektriker indretning i Mercedes Vito med plads til træ- og alustige.

Indretningen består af sidevægsreoler i venstre og højre side.

Reolen i venstre side har bagerst 4 hylder til fiberkasser, samt inddækket hjulkasse med opbevaringsplads foran. Ved sidedøren er yderligere 2 hylder til fiberkasser, der har greb i begge sider og kan tages fra både varerummet og sidedøren. Ved gulvet er lavet plads til en stor kabel rulle, samt hylder til elværktøj og andet større udstyr. Forrest er en sektion til Raaco Carrylite kasser der også kan tilgås fra begge sider. Langs forvæggen er der lavet plads til at træstigen kan fikseres.

I højre side har reolen en bagudvendt rum til alustigen. Henover dette er 4 hylder med god opbevaringsplads. På det bagerste skillerum er desuden monteret 3 rør så de lange bor let kan opbevares og tilgås uden at skulle ind i bilen.

VW Touran - Bilindretning til Elektriker (3283)

Ideel indretning til elektriker/tekniker i gulpladebil.

Indretningen er bestående af en dobbeltbund i den bagerste del af bilen, samt en tværreol mellem sidedørene.

I dobbeltbunden er en bagudvendt skuffe, samt et stigerum til en 5-trins træstige. Ved højre sidedør er der lavet en skinneskuffe for at udnytte pladsen maksimalt.

I tværreolen er 3 skuffer mod højre side, samt et stort rum og ophæng til Carrylite kasser mod venstre sidedør. '

Der er både over dobbeltbunden og tværreolen efterladt god plads til udstyr der ikke kan være i skufferne.

VW Transporter L1 - Bilindretning til Elektriker (3283)

Komplet indretning i VW Transporter L1

Indretningen består af reoler i venstre og højre side, samt en stigereol ved varerumsadskillelsen.

Reolen i venstre side har bagerst en sektion til Raaco sortimentskasser, samt 5 hylder til mindre udstyr og reservedele. Der kan med fordel sættes fiberkasser eller lagerkasser på disse, for at sikre ordren og overskuelighed. Ved sidedøren 2 store rum til f.eks. elværktøj og lignende. Henunder disse er lavet plads til kabelruller i forskellige bredder.

I højre side er der lavet inddækket hjulkasse samt en stor ophængsplade henover. Frem mod sidedøren er en reol med plads til Raaco Carrylite- og sortimentskasser. Ved gulvet under disse kan værktøjstasken stå - let tilgængeligt uden at skulle ind i bilen.

I begge sider er der lavet hylder over reolerne til lange emner som kabelrør og lignende.

 

Toyota Proace L1 - Bilindretning til Elektriker (2700)

Alsidig og rummelig indretning til elektriker i Toyota Proace L1.

Indretningen består af en reol i venstre side med en dyb skuffe ned mod bagdørene. Henover skuffen er bagudvendte kabelrum, samt 3 store rum til diverse udstyr ind mod varerummet. Ved sidedøren er 2 skuffer, samt hylder til fiberkasser. Forrest i reolen er en sektion til sortimentskasser og der er plads til en træstige langs forvæggen. Henover reolen er en gennemgående hylde til f.eks. rør og lignende.

Indretningen gør det med en enkelt reol muligt at holde styr på både stort og småt og efterlader masser af varerumsplads til f.eks. paller, hvidevare og andet større udstyr.

Ford Custom - Bilindretning til Elektriker (4007)

Rummelig bilindretning til elektriker med dedikeret plads til arbejdstøj.

Indretningen består af en en reol i venstre side med plads til mange Raaco sortimentskasser og fiberkasser til store og små reservedele. Foran hjulkassen er lavet en vippeskuffe med skillerum til f.eks. sprayflasker. I venstre sidedør, er der lavet hylder til værktøjskasser og kufferter, samt et rum til ekstra tøj, sko, hjelm og lignende. Langs forvæggen er et stigerum der kan tilgås fra begge sidedøre, samt nogle lange smalle rum til f. eks. lysstofrør.

I højre siden er en reol med en lang skuffe ud af bagdøren, rum til kabelruller og 4 hylder til diverse opbevaring. Mod højre sidedør er der gjort plads til Raaco sortimentskasser, der alle kan nås uden at skulle ind i bilen.

Ford Custom - Bilindretning til Elektriker (3976)

Ford Custom med 2 sidedøre indrettet til elektriker

Reolen i venstre side har i alt 6 hylder, hvor den øverste er gennemgående og åben bag til, så lange emner let kan medbringes og tilgås uden at man skal ind i bilen. Bagerst i reolen er en sektion til Raaco sortimentskasser, samt en bagudvendt skuffe.  Ved venstre sidedør er en kabelreol, to sektioner til sortimentskasser og en udtræksplade. Ind mod varerummet er der monteret en ophængsplade til f.eks. kabler og værktøj.

I højre side er monteret en reol med to skuffer og hylder til kabelruller mod bagdøren. Ind mod varerummet er en smal sektion med fiberkasser, mens der mod venstre sidedør er lavet 4 skuffer.

Ved forvæggen er der lavet plads til 2 stiger.

VW Crafter - Bilindretning til Elektriker (3969)

Bilindretning til elektriker i VW Crafter.

Indretning med reol i venstre side med 4 hylder, inddækket hjulkasse, samt sektion med 4 skuffer mod sidedøren.

Højre siden er opdelt i tre sektioner, med en gennemgående tophylde, der er åben bag til, så lange emner let kan medbringes. Den bagerste sektion er med 6 hylder til mindre udstyr, samt ophæng til 8 Raaco sortimentskasser. Der er lavet en udskæring i reolen, for at give plads til medbragte maskiner.

I højre sidedør er der forberedt til hele 20 sortimentskasser, samt gjort plads til kasser med el værktøj i de to nederste rum.

Ved forvæggen er en reol med 5 gennemgående skuffer, med et stigerum henover.

Mercedes Vito - Bilindretning til Elektriker (3540)

Denne Mercedes Vito, har til en elektriker fået en høj dobbeltbund og reol i venstre side monteret.

I dobbeltbunden er der 8 bagudvendte skuffer, samt en skuffe ud af hver er af de to sidedøre. I venstre sidedør er desuden et stigerum, samt en hylde til mindre udstyr.

Reolen i venstre side består af 3 hylder, hvoraf de øverste er gennemgående til længere emner. I venstre sidedør er der gjort plads til værktøjskasser med mere og der lavet en sektion til 4 stk. Raaco sortimentskasser.

VW Transporter - Bilindretning til Elektriker (3263)

Denne bilindretning, lavet til en elektriker, består af dobbeltbund samt renoler i højre og venstre side.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren et stigerum samt to bagudvendte skuffer, hvoraf den lille er lavet i hele varerummets længde, til f.eks. installationsrør. Ved sidedøren er to skuffer med god dybde til diverse udstyr.

Over dobbeltbunden er i venstre side en reol med 4 hylder. Bagerst i reolen er der lavet plads til sortimentskasser, så disse kan tilgås uden man skal ind i bilen. Foran hjulkassen er en vipbar boks til f.eks. fugepatroner.

I højre side en bagudvendt sektion med fiberkasser til reservedele, samt 4 skuffer mod sidedøren. Henunder reolen, er der over hjulkassen lavet en lille hylde til diverse.

Ford Transit - Bilindretning til Elektriker (3261)

Bilindretning til elektriker bestående af reoler i venstre og højre side, samt forvægsreol.

I venstre side er en reol med 7 hylder og dermed god plads til store og små reservedele. Flere af hyldehøjderne er lavet med henblik på brug af fiberkasser, der gør det nemt at holde orden og derved spare tid.

Højre siden består af en bagudvendt sektion til kabelruller, et stort afsnit med fiberkasser, samt en reol i sidedøren, med plads til mange Raaco sortimentskasser og kabelruller. Både kabelruller og sortimentskasser kan tilgås fra både varerum og sidedør, og der er lavet udtræksplader i begge retninger.

Ved forvæggen er en reol med 5 gennemgående skuffer, samt stigerum og hylder til længere dele som f.eks. lysstofrør.

Peugeot Expert - Bilindretning til Elektriker (2736)

Indretning til elektriker med halv dobbeltbund og stor tværreol.

Denne Peugeot Expert har fået monteret dobbeltbund i den bagerste del af varerummet, med et stigerum, to store bagudvendte skuffer, samt en skuffe inde i varerummet.

Henover dobbeltbunden er en tværreol med plads til mange fiberkasser ved både bag- og sidedør. Der er i tværreolen også gjort plads til 6 stk. Raaco sortimentskasser, samt en dedikeret plads til værktøjskasser derunder. Ind mod varerummet er der en høj skuffe til diverse udstyr.

I venstre sidedør er en stor ophængsplade til f.eks. tøj eller kabler, to hylder til kabelruller samt god opbevaringsplads ved bilens bund.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme