Se her eksempler på bilindretning af biler til hjemmeplejen og akutteams

Hjemmepleje og akutteam brancheikon

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af elektriker bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Toyota Aygo - Bilindretning akutteam (2294)

Kompakt men rummelig bilindretning til akutteam i Toyotya Aygo

Indretningen består af en top og en bund, der til sammen giver optimal udnyttelse af den tilgængelige plads i en lille bil og samtidig gør det muligt at holde styr på udstyr og præparater.

Den øverste del består af 4 skuffer, i 2 forskellige dybder og bredder der giver en masse plads til f.eks. medicin. I den nederste del er 3 dybe skuffer til større udstyr og hjælpemidler.

Udformningen af de to dele, giver i venstre side plads og nem adgang til en taske, mens der i højre side er installeret en svaleboks, til temperaturfølsomme præparater.

Toyota Proace L1 - Bilindretning akutteam (3911)

Bilindretning lavet til kommunalt akutteam

Indretningen består af en stor kasse i bag med i alt 11 skuffer, så der let kan holdes styr på det nødvendige udstyr. Øverst på kassen er en stor hylde, der stadig gør det muligt at medbringe større hjælpemidler, selv om indretningen optager hele varerummet bund.

Op mod forvæggen er lavet en reol med udtræk mod begge sidedøre, hvorpå der er installeret svalebokse til temperaturfølsomme præparater. Henover udtrækkene er der lavet hylder til f.eks. tasker og lignende.

Toyota Yaris - Bilindretning hjemmepleje (3949)

Fleksibel indretning til hjemmepleje i Toyota Yaris.

Denne indretning til en hjemmepleje er lavet så den let kan tages ud af bilen, hvis der er behov for det.
Indretningen består af af kasse nederst der bliver monteret i bilens bagagerum. Den øverste del kan let hægtes af og på denne kasse og således hurtigt fjernes, hvis bilens bagsæder skal bruges.

Den øverste del består af 2 dybe udtræk til større og tungt udstyr, samt 2 skuffer til mindre udstyr. Der er under udtrækkene lavet huller så opbevaringspladsen i den nederste kasse let kan tilgås.

Toyota Yaris - Bilindretning hjemmepleje (4518)

Simpel hjemmepleje indretning i Toyota Yaris.

Indretningen består af en tværreol mellem bilens 2 bagdøre. Reolen er lavet symmetrisk og der er således plads til 6 opbevaringskasser i hver side af reolen.

På skillerummet frem mod føreren er der monteret nålefiltstæppe for at undgå genskin fra træet i bakspejlet.

En økonomisk reol der muliggør orden i bilen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme