<

Se her eksempler på bilindretning af køleteknik bil

Koeleteknik-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af køleteknik bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Citroen Jumpy L3 - Indretning til køletekniker (3469)

Denne Citroën Jumpy L3 er blevet indrettet til køletekniker.

I venstre side er en reol med mange hylder til småt udstyr og reservedele. Mod bagdøren er lavet et lille rum til f.eks. slanger eller kabler. I venstre sidedør er en sektion med plads til køleflasker på gulvet, samt sortimentskasser og diverse udsyr henover. En lang tophylde øverst giver plads til lange emner.

I højre side er der lavet plads til 4 store flasker, der let kan fastgøres med spændestroppen. Over flaskerne er hylder til fiberkasser, mens der mod sidedøren er en sektion til Raaco sortimentskasser.

Langs forvæggen er der lavet et stigerum, hvor stigen kan tilgås fra begge sidedøre.

Peugeot Partner - Indretning til køletekniker (2770)

Peugeot partner med dobbeltbund til køletekniker.

I dobbeltbunden er der bag til lavet et stigerum, samt to lange skuffer med skillerum til opdeling af medbragt udstyr. I sidedøren er endnu en skuffe, til større udstyr let tilgængeligt.

Over dobbeltbunden er en stor tværreol monteret. Ved bagdøren er der lavet plads til mange køleflasker, samt fiberkasser til store og små reservedele. Ind mod varerummet, er der i tværreolen gjort plads til et par små flasker, samt større udstyr som værktøjskasser og lignende. Der er også her lavet plads til fiberkasser, samt ophæng til 2 stk. Raaco sortimentskasser.

Citroen Jumpy L2 - Indretning til køletekniker (3656)

Varebilindretning med skruestik til køletekniker.

Indretningen består af en en reol i venstre side med en sektion til Raaco sortimentskasser, hylder med Arca lagerkasser, åben tophylde til lange emner, samt vipbart stativ med skruestik.

I højre siden er en reol med 4 hylder og to sektioner til Festool kasser. Mod højre sidedør er der gjort plads til 10 stk. Raaco sortimentskasser, der alle kan nås uden at skulle ind i bilen.

Ved forvæggen er der lavet en reol med et stigerum, samt plads til 4 mindre flasker, der let kan sikres med spændestropper.

Opel Vivaro - Indretning til køletekniker (3468)

Varevognsindretning til køletekniker i Opel Vivaro

Denne Opel Vivaro havde i forvejen noget indretning fra Dansk Varebilindretning monteret, hvorfor den nye indretning er tilpasset rundt om de eksisterende reoler i højre side og ved forvæggen.

I venstre side er monteret en reol med en dyb skuffe ned mod bagdørene. Henover skuffen er to store bagudvendte rum til diverse større udstyr. Længere fremme i bilen er hylder med mindre højre til f.eks. fiber- eller lagerkasser med plads til mindre dele. Ved bilens bund er der lavet plads til 5 køleflasker, der let kan fastgøres med en spændestrop.

Ved sidedøren er lavet en sektion med plads til 10 Raaco Carrylite kasser og en hylde henover.

Renault Trafic - Indretning til køletekniker

Bilindretning til Renault Trafic til køletekniker.

I venstre side plads til stige ved bagdøren. Hvis man tager stigen ud, er der lavet en hylde over hjulkassen, som kan rumme en ekstra flaske - Så pladsen er maksimalt udnyttet i bilindretningen.

Denne bil har 2 sidedøre, og i venstre sidedør er der gjort plads til Raaco Sortimentskasser, samt f.eks. elværktøj. Denne dør kan låses af særskilt, så hvis du harsærlig værdifulde instrumenter, kan de med fordel placeres her, og så kan resten af bilen godt stå åben, når bilen holder ude på gaden, når du er på opgave.

I højre side masser af lagerkasser, samt 3 fremadvendte rum lige ved sidedøren, hvor du kan placere elværktøj eller lignende. Disse vil være lige ved hånden, og du behøver ikke stige op i bilen, når du skal have fat i dem.

Ford Raptor - Indretning til køletekniker (3266)

Ford Raptor indrettet til køletekniker

I bagagerummet er en dobbeltbund med 3 store skuffer monteret. Over skufferne er lavet en dedikeret plads til køleflaske, mens der stadig er god plads til opbevaring.

I kabinen er der lavet en tværreol med 2 gennemgående skuffer, samt to ekstra skuffer i højre side. I venstre side er der gjort plads til 2 Raaco sortimentskasser, slanger og værktøjstaske.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme