Se her eksempler på bilindretning af køleteknik bil

Koeleteknik-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af køleteknik bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Ford Custom

Ford Custom med bilindretning til køletekniker. I venstre sidedør er der særskilt rum til køleflasker, så de er nemme at komme til. I højre sidedør er der indgang til varerummet og reol med plads til Raaco Carrylite sortimentskasser. Ved bagdøren i højre side er bilindretningen lavet således, at store CO2 flasker m.m. kan ligge vandret over og foran hjulkassen. Det er dermed en bilindretning, som har udnyttet pladsen optimalt. Der er også særskilte rum til stiger op af forvæggen.

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer med en bilindretning til køletekniker. Reol i venstre side med plads til flasker og kobberrør ved gulv. I højre side plads til rigtig mange Raaco sortimentskasser. Bilindretningen er lavet således, at disse kasser er lige ved hånden ved bagdøren. Ved sidedøren er lavet beslag til fiksering af ekstra flasker.

Renault Master

Stor bilindretning i Renault Master til køletekniker. Der er mange detaljer som gør arbejdsdagen til en leg. Op af forvæggen er lavet stor værktøjstavle, så værktøjet er lige ved hånden. Læg f.eks. mærke til rummene bag denne værktøjstavle, hvor der er plads til forskellige måleinstrumenter, gevindstænger eller andre lange emner, som gerne må få deres egen plads i bilen isf at ligge og rode sammen med andre dele. I venstre side er der stort udvalg af Raaco Sortimentskasser. I højre side er der bilreoler med Arca plastkasser, og ud af sidedøren er der 6 skuffer med diverse fittings samt ringbind. Både fittings og ringbind er lige ved hånden, om du behøver ikke stige op i bilen for at få fat i dem. Det hele kan nås udefra. Med denne bilindretning skåner du ryg og knæ.

Renault Trafic Køletekniker

Bilindretning til Renault Trafic til køletekniker. I venstre side plads til stige ved bagdøren. Hvis man tager stigen ud, er der lavet en hylde over hjulkassen, som kan rumme en ekstra flaske. Så er pladsen maksimalt udnyttet i bilindretningen. Denne bil har 2 sidedøre, og i venstre sidedør er der gjort plads til Raaco Sortimentskasser, samt f.eks. elværktøj. Denne dør kan låses af særskilt, så hvis du har særlig værdifulde instrumenter, kan de med fordel placeres her, og så kan resten af bilen godt stå åben, når bilen holder ude på gaden, når du er på opgave. I højre side masser af lagerkasser, samt 3 fremadvendte rum lige ved sidedøren, hvor du kan placere elværktøj eller lignende. Disse vil være lige ved hånden, og du behøver ikke stige op i bilen, når du skal have fat i dem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme