<

Se her eksempler på bilindretning af mad og blomster bil

Mad-og-blomster-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af mad og blomster bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

VW Transporter
Toyota Hiace
Citroën Jumpy
Citroën Jumper

Dette bilinventar til en Citroën Jumper er lavet til et blomsterservice-firma, som servicerer store firmaer. På de store hylder i venstre side placeres blomsterbakker med mindre planter, og i hjulkassen i højre side står enten planter eller vandkander fikseret. Bilindretningen er lavet sådan, at der på væggen i højre side samt reolen i venstre side er monteret øjer til fastgørelse af spærrebomme. Disse er med til at fiksere de store planter, som kan stå mellem reolerne.

Citroën Berlingo - Indretning til blomsterfirma

Denne Citroën Berlingo er blevet udstyret med en god indretning til for eksempel catering eller blomsterfirmaer.

Nederst i bilen er lavet et stor udtræk til blomster- eller varmekasser. Henover udtrækket, er der i varerummet monteret to aftagelige bomme, hvorpå der kan lægges hylder.

En simpel, men effektiv og ergonomisk indretning til transport af kasser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme