<

Se her eksempler på bilindretning af mad og blomster bil

Mad-og-blomster-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af mad og blomster bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Toyota Hiace - Indretning til cateringfirma

Denne Toyota Hiace er blevet udstyret med dobbeltbund, reol og hylder til cateringfirma.

I den bagerste del af varerummet, er der lavet inddækkede hjulkasser med en hylde imellem, samt 3 hylder henover. På hjulkasserne er dybden tilpasset spande til transport af diverse madvarer. På bilens bund er desuden efterladt god plads til flamingokasser.

Fremme ved sidedøren er monteret en dobbeltbund med 2 skuffer og plads til plastkasser. Over dobbeltbunden er en reol med 4 hylder til diverse udstyr og mindre kasser.

Indretningen er lavet i aftørringsvenlige folierede plader.

Citroën Berlingo - Indretning til blomsterfirma

Denne Citroën Berlingo er blevet udstyret med en god og fleksibel indretning til et blomsterfirma.

Nederst i bilen er lavet et stort udtræk til blomsterkasser. Henover udtrækket, er der i varerummet monteret to aftagelige bomme, hvor der kan ligges plader til kasser på.

Når der skal medbringes blomster og lignende, er bilen altså udstyret til at kunne rumme rigtig meget, på en både overskuelig og ergonomisk måde. Samtidig kan både udtræk, bomme og hylder tages ud af bilen og efterlade en stort set tomt varerum, hvis der er behov der for.

Denne indretning vil også egne sig meget til for eksempel cateringfirmaer der skal have varmekasser og lignende med i bilen.

Nissan Primastar - Indretning til cateringfirma

Nissan Primastar indrettet til catering firma med brug for meget plads.

Denne indretning er lavet til et catering firma der har behov for at have mange transport- og varmekasser med i bilen. Indretningen er lavet i den bagerste halvdel af varerummet og udgøres af i alt 8 aftagelige bomme, hvorpå der kan påsættes hylder i 4 forskellige højder.

Hver af hylderne er desuden opdelt i to halvdele for at gøre det nemt at få dem ind og ud af bilen.

Ved behov, kan bomme og hylder hurtigt afmonteres og hele bilens varerum vil være til rådighed.

VW Transporter - Indretning til blomsterfirma

VW Transporter udstyret med fleksibel varebilindretning til blomsterfirma.

Indretningen består af en dyb reol i venstre side, forvægsreol, samt inddækket hjulkasse i højre side.

Reolen i venstre side er lavet så dybden på hylderne passer til transportbakker til blomster og planter. Der er lavet god afstand mellem hylderne, så planter kan medbringes uden at blive bøjet og knække. På hyldernes alukant, samt på højre sides beklædning, er der bagerst monteret skinner der gør det muligt at sætte 2 ekstra hylder ind ved behov for ekstra plads til planter.

Oppe ved forvæggen er lavet en lille reol med plads til diverse udstyr, samt ophængskroge til 2 vandkander.

VW Transporter - Indretning til cateringfirma

Denne Volkswagen Transporter er blevet indrettet til et cateringfirma.

Bagerst i varerummet er der lavet en stor hylde til f.eks. varmekasser og store transportkasser i plast. Henunder hylden er desuden monteret lister i bilens bund, tilpasset til kundens transportkasser, så disse bliver stående sikkert under kørsel.

Forrest i varerummet er lavet en lille reol med 3 skuffer og et par hylder til mindre udstyr. Der er også her monteret lister i gulvet til at transportkasserne.

Alle plader i indretningen er lavet i brune folierede plader der let kan rengøres med en fugtig klud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme