Se eksempler på indretning af varevogn maler her

Maler-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af maler bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy med en bilindretning til en maler. I venstre side reol med plads til diverse små malerbøtter samt redskaber. Der er lavet inddeling til malerruller i et af de øverste rum. Bilindretningen er simpel og funktionel. Stigen er placeret lige ved bagdøren.

Mercedes Vito

Mercedes Vito varebil med indretning til maler. Her er dobbeltbund med lange skuffer, plads til stige under bund, samt reol i venstre side til diverse. Denne indretning kunne også være meget anvendelig til en gulvsliber, servicetekniker eller andre med behov for stort overblik over de emner, man har med i varebilen.

Opel Vivaro
Toyota Hiace
VW Transporter

Bilindretning af VW Transporter (T5 og T6). Denne er til maler. Bilen har 2 sidedøre. (Et godt råd er i øvrigt, at man ALTID skal vælge en varebil med 2 sidedøre). Der er mellem sidedørene lavet en dobbeltbund til stiger, så de ikke fylder blandt alt det andet, man også skal have med.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme