<

Se eksempler på indretning af varevogn maler her

Maler-bilindretning-brancheikon-300x200
Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af maler bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt. Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.
Renault Trafic - Malerindretning (3655)

Renault Trafic med 2 sidedøre indrettet til maler.

Indretningen består af reoler i højre og venstre side, samt en forvægsreol med skuffer.

Reol i venstre er med i alt 4 hylder, hvor den øverste er gennemgående og åben bag til, så længere udstyr nemt kan medbringes og tilgås fra bagdøren. Nederst i reolen er et rum til ....... Henover dette er en dyb smal skuffe til pensler, ruller og bakker. I venstre sidedør er der 4 hylder med bagplade ind mod varerummet, som der kan hænges diverse udstyr på.

I højre side er der monteret en reol med 3 hylder, hvoraf de to har god højde til opbevaring af f.eks. malerspande. I bunden af der lavet en dedikeret plads til .....

I højre sidedør er forvægsreolen med 4 høje skuffer, samt en fremadvendt sektion med 3 store rum til større grej.

Mercedes Vito - Malerindretning (4436)

Denne Mercedes Vito blevet indrettet til en maler og fugemand.

Bilens bund er blevet beklædt med en kraftig nålefilt der giver større friktion, så udstyr står bedre fast på bunden. Samtidig giver nålefilten et flot og stilrent udtryk til varerummet.

I venstre side er monteret en reol med 2 dybe skuffer til f.eks. skafter og ruller. Reolen har desuden 4 hylder med god plads til alt det nødvendige udstyr. Den øverste hylde er lavet gennemgående, så lange emner let kan medbringes og tages ud nede fra bagdørene.

I højre side er en reol med i alt 8 hylder, hvor de 4 af dem vender ind mod varerummet og 4 op mod sidedøren. Alle hylder i indretningen er beklædt med kraftig gummimåtte.

 

Mercedes Vito - Malerindretning (3066)

Denne Mercedes Vito blevet indrettet med en dobbeltbund til en maler.

I dobbeltbunden er der ved bagdøren lavet et stigerum, en dyb listeskuffe samt et udtræk til langt udstyr.  Ved sidedøren er to brede skuffer med halvmånegreb - dertil medfølger skillerum, så der let kan holdes orden i skufferne.

I venstre side er monteret en reol med i alt 4 hylder, hvoraf 3 er tilgængelige fra sidedøren.

Der er efterladt god plads i varerummet til f.eks. rullestillads eller andet større udstyr.

Mercedes Vito - Malerindretning (4600)

Flot malerindretning i Mercedes Vito L2

Indretningen består af en dobbeltbund i hele bilens varerum der er beklædt med kraftig nålefilt på toppen. I dobbeltbunden er ned mod bagklappen et stigerum, samt 2 dybe skuffer, hvor den ene er i hele bilens længde. Der er ikke lavet front på denne, så det er nemt at tilgå de lange emner uden at skulle trække skuffen helt ud. Ved sidedøren er 2 skuffer på skinner der giver god opbevaringsplads.

Over dobbeltbunden er i venstre side monteret en reol med god plads til diverse udstyr. Forrest i bilen er et rum til støvsugeren og der er desuden fremstillet kraftige fiberkasser der er tilpasset hyldernes dybde og bredder.

VW Transporter - Malerindretning (2979)

Denne malerindretning består reoler i venstre og højre side, samt lister ved forvæggen til opbevaring af stige.

I venstre side giver 4 hylder i forskellige højde plads til diverse udstyr. Øverst er en hylde med plads til lange emner. Hylden er åben bag til, så den kan tilgås uden at man skal ind i bilen, mens de 3 flapper sikrer at tingene forbliver på hylden. I venstre sidedør er 3 hylder, hvoraf ind er inddelt til mindre malerbøtter og dåser. På bagpladen kan diverse grej hænges op.

I højre side er der monteret en reol med 4 hylder, samt fugemassekasse til f.eks. tuber og poser. Ved højre sidedør er der 3 fremadvendte hylder til ofte anvendt grej let tilgængeligt.

Dacia Dokker - Malerindretning (2961)

Denne indretning består af en dobbeltbund samt reol i venstre side.

I dobbeltbunden er ved bagdøren en lang skuffe på lister samt et stigerum. Ved sidedøren giver en dyb skinneskuffe gode opbevaringsplads og de medfølgende skillerum gør det nemt at holde orden. I sidedøren er desuden et langt smalt rum til f.eks. teleskopstænger og lignende.

Over dobbeltbunden er i venstre side monteret en reol med hylder til opbevaring af malerspande, pensler og ruller. Øverst en hylde til lange emner, der nemt kan tages fra bagdøren uden at skulle ind i bilen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme