<

Se her eksempler på bilindretning af murer og entreprenør bil

Murer-og-entreprenoer-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af murer og entreprenør bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Ford Custom - Indretning til Murer (4354)

Bilindretning til murer i Ford Custom L2

Denne Ford Custom er blevet indrettet med stor reol i venstre side, forvægsreol, samt en afdækket hjulkasse i højre side.

I reolen i venstre side er der god plads til opbevaring af forskelligt udstyr. På øverste hylde er monteret en lodstokke indsats med plads til 3 forskellige længder.

I højre side kan der over hjulkassen opbevares spande og lignende.

Forvægsreolen rummer stor alustige, 2 trappestiger, samt en fliseskærer.

Bagerst i varerummet er der lavet aflukkelig plads til trillebør, sække, baljer og lignende.

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (3743)

Indretning til murer i Mercedes Sprinter

I denne Mercedes Sprinter er der til en murer monteret en indretning med reoler i venstre og højre side.

I venstre side er en reol med 4 hylder, alle med god højde til opbevaring af materialer og større udstyr. Øverste hylde er lavet gennemgående og åben til bagdør, så lange emner nemt kan medbringes og tilgås. Der er lavet en lille hylder over hjulkassen, med åbning mod bagdøren til diverse udstyr.

Reolen i højre side består af to sektioner. Den bagerste del er med 4 hylder, hvor den øverste anvendes til arbejdsbord. Herunder er 2 hylder med lagerkasser, samt en lille over hjulkassen, der også her er åben bag til.

I sektionen frem mod sidedøren, er 4 skuffer, 4 Raaco Carrylite kasser, samt to store rum - alt tilgængeligt fra gadeplan. For at udnytte pladsen maksimalt, er der skåret en hul så pladsen bag Carrlylite kasserne kan anvendes til opbevaring.

Mercedes Sprinter - Indretning til Entreprenør (3383)

Mercedes Sprinter indrettet til entreprenør.

Indretningen består af reoler i venstre side af bilen samt langs varerummets forvægsplade.

I venstre side er monteret reoler i to forskellige dybder. Bagerst er en reol med lille hyldeafstand og dybde, til mindre udstyr og dele. Fremme ved sidedøren er en reol med mere dybde og højde mellem hylderne. Der er sat lave alukant bag på hylderne, udstyret også let kan tilgås fra sidedøren. På øverste hylde er der gjort plads til at der kan medbringes mange PVC rør.

I forvægsreolen er der lavet 3 skuffer med god højde og dybde så der kan opbevares rigtigt meget udstyr, der alt sammen kan nås uden at skulle ind i bilen. Henover skufferne er lavet en rum til en elhammer og 3 mindre rum til tilbehør med mere.

 

 

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (2493)

Denne indretning består af et stort modul der er monteret i højre sidedør i en Mercedes Sprinter.

I modulet er i alt 8 skuffer i forskellige størrelser, som alle er indrettet med skillerum så der let kan holdes orden på værktøj og reservedele. I reolen er desuden 14 rum til sammenrullede spændestroppe. Over skufferne er et større rum til diverse udstyr og øverst en gennemgående hylde.

Reolen er tilpasset rundt om et eksisterende anlæg i bilen, så pladsen kan udnyttes maksimalt.

 

Mercedes Vito - Indretning til Murer (4114)

Indretning til murer med dobbeltbund.

I denne Mercedes Vito til en murer er der monteret en dobbeltbund. Ved bagdøren er der lavet et stigerum, en dyb skuffe, samt et langt udtræk der udnytter pladsen under kabinen i Mercedes Vito. Ved sidedørene er der i dobbeltbund lavet skuffer og et lille opbevaringsrum.

I venstre siden er en reol med 4 hylder og en fremadvendt sektion, med 3 skuffer og 2 store rum tilgængeligt fra sidedøren.

Reolen i højre side består af 4 hylder med god plads til opbevaring af diverse udstyr.

Mercedes Sprinter - Indretning til Murer (3735)

Murerindretning med arbejdsbord i Mercedes Sprinter

I venstre side er en reol med 4 hylder med god højde til forskelligt udstyr. Øverst en gennemgående hylde til lange emner, der nemt kan tages fra bagdøren. I venstre sidedør er der lukket af til ophæng af udstyr og tøj. Bag ophængspladen er der ind mod varerummet lavet 8 smalle hylder til reservedele og mindre udstyr.

I højre side er bagerst lavet et arbejdsbord, med hylder under og en smal reol ved siden af. Mod sidedøren er 4 skuffer, samt et stort rum til f.eks. elværktøj eller værktøjskasser.

Der er derudover monteret en forvægsreol med gennemgående skuffer, samt palleplads med aftagelig bagplade bagerst i varerummet.

Mercedes Vito - Indretning til Murer (3055)

Enkel bilindretning til murer i Mercedes Vito.

Reol i venstre side med 3 hylder, inddækket hjulkasse, samt gennemgående tophylde. I venstre sidedør er der lavet 2 skuffer og hylder til opbevaring af udstyr. Sektionen i sidedøren er ind mod varerummet dækket af med en stor plade til ophæng af diverse grej.

I højre side er hjulkassen dækket ind, med en hylde henover til opbevaring af f.eks. spande.

BMW X3 - Indretning til Entreprenør formand (2829)

Denne BMW X3 er blevet udstyret med en lille indretning til en entreprenør formand.

Indretningen består af en reol i hele venstre side af bilens bagagerum. Ned mod bagdøren er 2 skuffer i forskellige højder, samt et lille rum nederst hvor der er plads til f.eks. sko og tøj. I den øverste skuffer en en forskydelig skriveplade og henover skufferne er en stor hylde beklædt med gummimåtte og med god plads til udstyr.

Ved venstre sidedør er 2 skuffer, samt en lille hylde.

Indretningen kan let afmonteres hvis hele bilens varerum skal udnyttes til andet formål.

Ford Custom - Indretning til Murer (1855)

Varebilindretning til murer i en Ford Custom med 2 sidedøre.

Indretningen består af en en reol i venstre side med lang bagudvendt skuffe, 3 hylder med god opbevaringsplads, vipbar skuffe til fugemasse, samt en gennemgående tophylde. Tophylden er åben bag til og der er monteret en indsats til lodstokke.

I venstre sidedør er 2 sektioner til Raaco sortimentskasser, samt flere hylder til diverse udstyr.

I højre side er hjulkassen inddækket med en hylde over til spande. Henover hjulkassen er en ophængsplade til værktøj.

I højre sidedør er en dyb reol med 3 skuffer monteret. I en af skufferne er der lavet ophæng til murerskeer.

Ford Custom - Indretning til Murer

Fin indretning til murer i Ford Custom.

I venstre side en reol med 6 hylder og plads til 2 Raaco sortimentskasser. Hylderne er lavet med varierede højder, så der er plads til stort og småt.

Reolen i højre side er med 4 hylder til diverse udstyr.

På den ene bagdør er monteret ophæng til skovl.

Citroën Jumper bilindretning til murer

Bilindretning til murer med mange praktiske løsninger. Lige ved døren er der rum til støvsuger og det værktøj, som man bruger aller mest. På forvæggen er der ophængsplade til feks bor, fliseskærermaskine, piskeris, håndværktøj, murerskeer m.m.

Under reol i venstre side er der plads til baljer m.m. I højre side er der reol til søm, skruer m.m.”

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme