Se her eksempler på bilindretning af murer og entreprenør bil

Murer-og-entreprenoer-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af murer og entreprenør bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Citroën Berlingo

Bilindretningen her er en Citroen Berlingo indrettet til en murer. Der er dobbeltbund med plads til stige i venstre side og stor skuffe i højre side i bag. Bilindretningen består desuden af en reol i venstre side samt en forvægsreol med lange skuffer, som kan trækkes ud af sidedøren. Heri kan være murersnor osv.

Citroën Jumper bilindretning til murer

Bilindretning til murer med mange praktiske løsninger. Lige ved døren er der rum til støvsuger og det værktøj, som man bruger aller mest. På forvæggen er der ophængsplade til feks bor, fliseskærermaskine, piskeris, håndværktøj, murerskeer m.m.

Under reol i venstre side er der plads til baljer m.m. I højre side er der reol til søm, skruer m.m.”

Fiat Ducato

Bilindretning i Fiat Ducato til murer. Reolen i venstre side rummer meget. Skovl, kost og andre udendørs redskaber er placeret lige ved bagdøren. I højre sidedør er der plads til plukkasser lige ved døren, så man slipper for at kravle op i bilen hver gang. Dette er med til at skåne ryg og knæ. Støvsugeren er ligeledes placeret ved sidedøren, og har sin faste plads i rummet ved gulvet. Bilindretningen er med plade op af forvæggen, og denne kan bruges til ophæng eller fastsurring af store emner.

Ford Custom

Fin indretning til murer. Vi sælger en del af lignende indretninger, da der er en fin kombination af lave og høje rum.

Iveco 352
Mercedes Sprinter

Denne ladvogn har vi indrettet til en entreprnør.

VW Caddy

Bilindretning til VW Caddy til entreprenør. Denne lille varevogn rummer utrolig meget, og har stort potentiale. Der er stor og rummelig skuffe i venstre side, reol på tværs i bilen, som kan tilgåes fra både bagdøre og sidedør. Fordelen ved små varebiler er blandt andet, at de er gode ved meget bykørsel ift at skulle kunne finde en parkeringsplads. Vi indretter også mange små biler som formandsbiler, hvor man skal have værktøj med, så man kan klare en nødsituation, hvis den skulle opstå.

VW Sharan

Varevognsindretning til VW Sharan. Her indrettet til VVS’er. Men det kunne lige så godt være elektriker, entreprenør eller anden tekniker, som har brug for stor sorteringsgrad i bilen, selvom der er valgt en mindre varevogn. Der er lange skuffer mellem sidedørene, og disse giver et fantastisk overblik.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme