Se her eksempler på bilindretning af murer og entreprenør bil

Murer-og-entreprenoer-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af murer og entreprenør bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Mercedes Vito – Indretning til Murer (4114)

Indretning til murer med dobbeltbund.

I denne Mercedes Vito til en murer er der monteret en dobbeltbund. Ved bagdøren er der lavet et stigerum, en dyb skuffe, samt et langt udtræk der udnytter pladsen under kabinen i Mercedes Vito. Ved sidedørene er der i dobbeltbund lavet skuffer og et lille opbevaringsrum.

I venstre siden er en reol med 4 hylder og en fremadvendt sektion, med 3 skuffer og 2 store rum tilgængeligt fra sidedøren.

Reolen i højre side består af 4 hylder med god plads til opbevaring af diverse udstyr.

Mercedes Sprinter – Indretning til Murer (3735)

Murerindretning med arbejdsbord i Mercedes Sprinter

I venstre side er en reol med 4 hylder med god højde til forskelligt udstyr. Øverst en gennemgående hylde til lange emner, der nemt kan tages fra bagdøren. I venstre sidedør er der lukket af til ophæng af udstyr og tøj. Bag ophængspladen er der ind mod varerummet lavet 8 smalle hylder til reservedele og mindre udstyr.

I højre side er bagerst lavet et arbejdsbord, med hylder under og en smal reol ved siden af. Mod sidedøren er 4 skuffer, samt et stort rum til f.eks. elværktøj eller værktøjskasser.

Der er derudover monteret en forvægsreol med gennemgående skuffer, samt palleplads med aftagelig bagplade bagerst i varerummet.

Mercedes Vito – Indretning til Murer (3055)

Enkel bilindretning til murer i Mercedes Vito.

Reol i venstre side med 3 hylder, inddækket hjulkasse, samt gennemgående tophylde. I venstre sidedør er der lavet 2 skuffer og hylder til opbevaring af udstyr. Sektionen i sidedøren er ind mod varerummet dækket af med en stor plade til ophæng af diverse grej.

I højre side er hjulkassen dækket ind, med en hylde henover til opbevaring af f.eks. spande.

Ford Custom – Indretning til Murer (1855)

Varebilindretning til murer i en Ford Custom med 2 sidedøre.

Indretningen består af en en reol i venstre side med lang bagudvendt skuffe, 3 hylder med god opbevaringsplads, vipbar skuffe til fugemasse, samt en gennemgående tophylde. Tophylden er åben bag til og der er monteret en indsats til lodstokke.

I venstre sidedør er 2 sektioner til Raaco sortimentskasser, samt flere hylder til diverse udstyr.

I højre side er hjulkassen inddækket med en hylde over til spande. Henover hjulkassen er en ophængsplade til værktøj.

I højre sidedør er en dyb reol med 3 skuffer monteret. I en af skufferne er der lavet ophæng til murerskeer.

Citroën Jumper bilindretning til murer

Bilindretning til murer med mange praktiske løsninger. Lige ved døren er der rum til støvsuger og det værktøj, som man bruger aller mest. På forvæggen er der ophængsplade til feks bor, fliseskærermaskine, piskeris, håndværktøj, murerskeer m.m.

Under reol i venstre side er der plads til baljer m.m. I højre side er der reol til søm, skruer m.m.”

Ford Custom – Indretning til Murer

Fin indretning til murer i Ford Custom.

I venstre side en reol med 6 hylder og plads til 2 Raaco sortimentskasser. Hylderne er lavet med varierede højder, så der er plads til stort og småt.

Reolen i højre side er med 4 hylder til diverse udstyr.

På den ene bagdør er monteret ophæng til skovl.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme