<

Se her eksempler på bilindretning af Citroen varevogne

logo-citroen-300x200

Er din virksomhed ejer af en Citroen varebil? Du kan herunder finde eksempler på nyttig bilindretning af Citroen varevogn. 

Vi indretter og rådgiver efter vores kunders ønsker og behov, så er du håndværker er det måske reoler med flere rum og skuffer du har behov for. Hvorimod, hvis det drejer sig om et blomsterservice firma, har du sandsynligvis andre behov for den optimale indretning af Citroen varevogn.

Vi rådgiver og leverer en professionel Citroen bilindretning, skræddersyet til præcist dine og virksomhedens behov.

Citroen Jumpy L3 - Indretning til køletekniker (3469)

Denne Citroën Jumpy L3 er blevet indrettet til køletekniker.

I venstre side er en reol med mange hylder til småt udstyr og reservedele. Mod bagdøren er lavet et lille rum til f.eks. slanger eller kabler. I venstre sidedør er en sektion med plads til køleflasker på gulvet, samt sortimentskasser og diverse udsyr henover. En lang tophylde øverst giver plads til lange emner.

I højre side er der lavet plads til 4 store flasker, der let kan fastgøres med spændestroppen. Over flaskerne er hylder til fiberkasser, mens der mod sidedøren er en sektion til Raaco sortimentskasser.

Langs forvæggen er der lavet et stigerum, hvor stigen kan tilgås fra begge sidedøre.

Citroen Jumpy L2 - Indretning til køletekniker (3656)

Varebilindretning med skruestik til køletekniker.

Indretningen består af en en reol i venstre side med en sektion til Raaco sortimentskasser, hylder med Arca lagerkasser, åben tophylde til lange emner, samt vipbart stativ med skruestik.

I højre siden er en reol med 4 hylder og to sektioner til Festool kasser. Mod højre sidedør er der gjort plads til 10 stk. Raaco sortimentskasser, der alle kan nås uden at skulle ind i bilen.

Ved forvæggen er der lavet en reol med et stigerum, samt plads til 4 mindre flasker, der let kan sikres med spændestropper.

Citroën Jumper - Tømrer bilindretning (3852)

Citroën Jumper med typisk tømrer indretning.

Reolen i venstre side har et rum til kap-/geringssav stativ, samt ophæng til føringsskinne. Der god afstand mellem hylderne, så der er plads til større udstyr som kompressor, kabeltromle, elværktøj og lignende. Ved forvæggen er der lavet et stort rum til bordsav og støvsuger.

Reolen i højre side har mange hylder med mindre hyldeafstand. Her er der god plads til skruekasser samt mindre udstyr. Ved sidedøren er der ved gulvet lavet en plads til hyppigt anvendt udstyr, der nemt kan nås fra gadeplan.

Citröen Jumpy L3 - Bilindretning Salg (890)

Denne bilindretning er lavet til en dronepilot i en Citroën Jumpy L3.

Indretningen består i en dobbeltbunden i den bagerste halvdel af bilen, med lille reol oven på i venstre side og arbejdsplads forrest i bilen.

Dobbeltbunden er udstyret med 4 bagudvendte skuffer, hvor de to store har ydereligere skuffer inden i. Når de to store skuffer er trukket ud, kan der placeres en bordplade derpå og de kan derved benyttes som arbejdsstation. Når pladen ikke er i brug, er der lavet et ophæng langs højre sidevæg til denne.

Forrest i bilen er lavet en lille arbejdsplads med lys henover, samt en skammel med opbevaringsplads dertil.

Citroën Cactus - Bilindretning salg (3809)

Denne Citroën Cactus er blevet indrettet til en fotograf.

Indretningen består af en dobbeltbund, samt en lille skuffesektion mod sidedøren i førersiden. I dobbeltbunden er der bagerst lavet et stort aflåseligt rum, samt to små rum med låg henover langs venstre side. Dobbeltbunden er beklædt med en kraftig nålefilt overalt for at øge friktionen.

Skuffesektionen består af tre små skuffer, samt en hylde øverst der også er beklædt med nålefilt.

Citroën Berlingo - Indretning til blomsterfirma

Denne Citroën Berlingo er blevet udstyret med en god og fleksibel indretning til et blomsterfirma.

Nederst i bilen er lavet et stort udtræk til blomsterkasser. Henover udtrækket, er der i varerummet monteret to aftagelige bomme, hvor der kan ligges plader til kasser på.

Når der skal medbringes blomster og lignende, er bilen altså udstyret til at kunne rumme rigtig meget, på en både overskuelig og ergonomisk måde. Samtidig kan både udtræk, bomme og hylder tages ud af bilen og efterlade en stort set tomt varerum, hvis der er behov der for.

Denne indretning vil også egne sig meget til for eksempel cateringfirmaer der skal have varmekasser og lignende med i bilen.

Citroën Jumper bilindretning til murer

Bilindretning til murer med mange praktiske løsninger. Lige ved døren er der rum til støvsuger og det værktøj, som man bruger aller mest. På forvæggen er der ophængsplade til feks bor, fliseskærermaskine, piskeris, håndværktøj, murerskeer m.m.

Under reol i venstre side er der plads til baljer m.m. I højre side er der reol til søm, skruer m.m.”

System og orden skaber tid og professionalisme

Med en skræddersyet indretning fra Dansk Varebilindretning kan vi hjælpe dig til at blive endnu mere effektiv, så din virksomhed bedre kan levere perfekt og professionel service overfor Jeres kunder. Det kan også hjælpe dig til at passe bedre på dig selv og din krop, idet vores specialbyggede inventar bliver tilpasset så det tager hensyn til ergonomi og arbejdsart, så du dermed fx ikke skal stå i dårlige stillinger, for at komme til værktøjet.

Eksempelvis kan vi sørge for at lave specialløsninger til dig hvis du har ekstraordinære tunge ting, således at du kan anvende korrekt løfteteknik og skåne ryggen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme