Se her eksempler på bilindretning af Fiat varevogne

Indretning Fiat Ducato

Mangler du hjælp til at indrette din Fiat varebil? Skal der være styr på alt dit værktøj, monteringsudstyr eller rengøringsredskaber? Så skal du få foretaget professionel Fiat bilindretning. Dansk Varebilindretning er din helt ideelle samarbejdspartner, når du skal have indrettet din varevogn. Vi tilbyder en komplet og skræddersyet løsning til alle bilmærker og modeller - her i blandt Fiat. Det kunne være en Fiat Ducato eller en Fiat Scudo.

Fiat Ducato

Bilindretning i Fiat Ducato til murer. Reolen i venstre side rummer meget. Skovl, kost og andre udendørs redskaber er placeret lige ved bagdøren. I højre sidedør er der plads til plukkasser lige ved døren, så man slipper for at kravle op i bilen hver gang. Dette er med til at skåne ryg og knæ. Støvsugeren er ligeledes placeret ved sidedøren, og har sin faste plads i rummet ved gulvet. Bilindretningen er med plade op af forvæggen, og denne kan bruges til ophæng eller fastsurring af store emner.

Fiat Ducato

Fiat Ducato med bilindretning til servicemontør til malkeanlæg. Rummelig reol i venstre side med store fiberkasser på specialmål. Disse producerer vi også, da vi jo ikke kan tilbyde reoler på specialmål uden også at levere kasser, som kan udfylde de sidste cm, som vi har udnyttet. Se mere om fiberkasser på siden om fiberkasser. I højre side i bag er der reol med Raaco Plukkasser tilgængelig lige ved bagdøren. Derudover er der skuffer både ud mod midten af bilen og fremad i bilen, således at man kan betjene skufferne i sidedøren fra gadeplan.

Fiat Ducato

Fiat Ducato med bilindretning til vvs-montør. Her er MASSER af hyldemeter, og der er mulighed for at have et stort sortiment i bilen, så du ikke skal køre unødigt for at hente ekstra fittings og lignende. Fiat Ducatoen har en dejlig bred sidedør som gør, at der er masser af plads i sidedøren. Også selvom pladsen er udnyttet til både Matador skruestik-udtræk og lange skuffer, som man kan betjene udefra vejen, så man skåner knæ og ryg, fordi man ikke skal kravle unødigt ind og ud af bilen. Bilindretningen har i sidedøren ligeledes fremadrettede skuffer til reservedele og vvs fittings. som man også kan betjene fra gadeplan.

Fiat Scudo

Fiat Scudo med bilindretning til rengøringsfirma. Indretningen er tilpasset fuldstændig efter de forskellige emner, som kunden skal have med. Det drejer sig f.eks. om vandtanke , klude, redskaber osv. Bilindretningen har godt med skuffer, og trods bilens størrelse rummer den rigtig meget.

Optimal bilindretning af Fiat varevogne

Vi har stået for bilindretning af Fiat varevogne for rigtig mange forskellige kunder i erhverv som f.eks. murer, vvs-montør og servicemontør på malkeanlæg. Der er ikke én opgave, der er for stor til vores kompetente hold af specialister indenfor varebil indretning. De står altid klar til at rådgive dig, så du får den bedst mulige løsning til netop dit køretøj.

Når vi indretter din Fiat varevogn tænker vi både opbevaring, funktion og kvalitet ind i din løsning. For de fleste erhverv i håndværksbranchen eller i mange offentlige erhverv er der ofte brug for god plads til opbevaring. Det kan være til forskelligt værktøj, en støvsuger, rengøringskoste, skovle, koste, skruer, kemikalier osv.

Din opbevaring skal være helt optimal, så du eller dine medarbejdere aldrig skal overbelaste deres ryg eller knæ for at finde frem til udstyret. Derfor indretter vi blandt andet med fremadrettede skuffer, der kan betjenes fra gadeplan. Vi tilbyder også et væld af løsninger med:

  • Kasser
  • Dueslag
  • Sidedørskoste
  • Reoler
  • Reolsystemer

Det kan være både nye og brugte produkter – men alt sammen er i høj kvalitet og med sikker montering, så du aldrig skal være nervøs, når du er på farten. Skal vi indrette din Fiat i dag?

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme