<

Se her eksempler på bilindretning af Fiat varevogne

Indretning Fiat Ducato

Mangler du hjælp til at indrette din Fiat varebil? Skal der være styr på alt dit værktøj, reservedele, monteringsudstyr eller noget helt andet? Så skal du få foretaget professionel Fiat bilindretning. Dansk Varebilindretning er din helt ideelle samarbejdspartner, når du skal have indrettet din Fiat varevogn. Vi tilbyder en komplet og skræddersyet løsning til alle bilmærker og modeller - her i blandt Fiat. Det kunne være en Fiat Doblò, Fiat Ducato eller en Fiat Scudo. Uanset model, så tøv ikke med at kontakte os for en forpligtende snak og eventuelt tilbud.

Fiat Talento - VVS bilindretning (3423)

Fiat Talento med indretning til VVS'er

Indretningen består af en reol i venstre side med 5 hylder til Arca lagerkasser, en dyb bagudvendt skuffe, samt en gennemgående tophylde til lange emner.  I venstre sidedør er en sektion med 4 skuffer og flere gode rum til forskelligt udstyr.

Ved forvæggen er en reol med et stigerum, en dyb skuffe samt to rum til længere grej.

I højre side er en reol med 2 bagudvendte skuffer, samt hylder til lagerkasser. Mod bagdøren er lavet et ophæng til sprayflasker. I højre sidedør, er der monteret en sektion med plads til hele 23 Raaco kasser, i forskellige modeller og størrelser.

I midten af varerummet er der lavet plads til køleflasker, samt andet større udstyr.

Fiat Ducato - Tømrer bilindretning (4033)

Fiat Ducato L2H2 med stor tømrer indretning.

I venstre side er en reol med i alt 7 hylder. Mod bagdørene er et rum til kap-/geringssav stativ, samt kort føringsskinne henover. Hyldehøjderne i reolen er tilpasset til det udstyr der skal medbringens, som f.eks. kompressor, elværktøj og kabelruller. På det to øverste hylder er der god plads til at medbringe lange emner og der lavet en indsats til lang føringsskinne.

I højre side er en reol med 5 hylder, 2 vippeskuffer til fugemasse og 2 sektioner med ophæng til Carrylite kasser. Frem mod højre sidedør er 3 store rum til diverse udstyr, samt 4 skuffer til mindre udstyr og værktøj der kan nås fra gadeplan.

Ved forvæggen er en reol med stigerum ved gulv, samt stor ophængsplade øverst.

Fiat Ducato- Tømrer bilindretning (3254)

Tømrer bilindretning med plads til to stiger ved forvæggen.

I venstre side er en stor reol med god opbevaringsplads til kompressor, kap-/geringssav, elværktøj med mere. Ned mod bagdøren er et bagudvendt rum til kap-/geringssav stativ og føringsskinne. Øverst er en gennemgående hylde til lange emner. I venstre sidedør, er der lavet en sektion til spraydåser og lignende, samt store rum til diverse udstyr.

I højre side er monteret en reol med 7 hylder, inddækket hjulkasse og to vippekasser til fugemasse. Frem mod højre sidedør er der 6 skuffer, samt gode rum til hyppigt anvendt grej.

Ved forvæggen er der gjort plads til både alu- og træstige. Den kraftige plade mod varerummet, kan samtidig bruges til ophængning af udstyr.

Optimal indretning af Fiat varevogne

Vi har stået for bilindretning af Fiat varevogne for rigtig mange forskellige kunder i erhverv som f.eks. murer, vvs-montør og servicemontør på malkeanlæg. Der er ikke én opgave, der er for stor til vores kompetente hold af specialister indenfor varebil indretning. De står altid klar til at rådgive dig, så du får den bedst mulige løsning til netop dit køretøj.

Når vi indretter din Fiat varevogn tænker vi både opbevaring, funktion og kvalitet ind i din løsning. For de fleste erhverv i håndværksbranchen eller i mange offentlige erhverv er der ofte brug for god plads til opbevaring. Det kan være til forskelligt værktøj, en støvsuger, rengøringskoste, skovle, koste, skruer, kemikalier osv.

Din opbevaring skal være helt optimal, så du eller dine medarbejdere aldrig skal overbelaste deres ryg eller knæ for at finde frem til udstyret. Derfor indretter vi blandt andet med fremadrettede skuffer, der kan betjenes fra gadeplan. Vi tilbyder også et væld af løsninger med:

  • Kasser
  • Dueslag
  • Sidedørskoste
  • Reoler
  • Reolsystemer

Det kan være både nye og brugte produkter - men alt sammen er i høj kvalitet og med sikker montering, så du aldrig skal være nervøs, når du er på farten. Skal vi indrette din Fiat i dag?

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme