Se her eksempler på bilindretning af Ford varevogne

Ford Transit Custom indretning

Har du brug for professionel indretning af din Ford varebil? Skal den kunne rumme grej, redskaber og udstyr på forsvarlig vis, så du kan køre sikkert på vejen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her ved Dansk Varebilindretning har vi mere end 30 års erfaring med indretning af varebiler til erhverv i mange forskellige brancher.

(2843) Ford Connect – Dyrlægeindretning

Ford Connect med 2 sidedøre har fået en indretning i bag.

Indretningen er lavet i 2 forskellige dybder, så der er i venstre sidedør er plads til en stor kiropraktorpude til heste mellem kassen og varerumsadskillelsen.

Der er plads til medicinflasker i 2 af skufferne, og i højre side er der nogle ret høje skuffer. Disse er til scannere, tandudstyr m.m. Her er skuffesiderne, med tanke på ergonomi, gjort lavere, så man ikke skal løfte det tunge grej så højt.

(3548) Ford Connect L2 – Dyrlægeindretning

Ford Connect L2 med 2 sidedøre, har fået en indretning i bag samt sidedør.

Indretningen består af kasse i bag, med i alt 7 skuffer, heraf to med lave sider til tungt udstyr. I de andre skuffer er der plads til alle nødvendige remedier. Nederst i kassen er der et gennemgående hul, så der kan medbringes lange instrumenter. Over kassen, en hylde til diverse grej, let tilgængeligt fra bagklappen.

I venstre sidedør er der lavet en reol med 3 hylder, til hyppigt brugte redskaber.

I højre sidedør er der mellem kassen i bag og varerumsadskillelsen, gjort plads til større udstyr.

Ford Custom – Indretning til køletekniker

Ford Custom med bilindretning til køletekniker.

I venstre sidedør er der særskilt rum til køleflasker, så de er nemme at komme til. Derudover sektion til sortimentskasser og hylder til diverse udstyr.

I højre sidedør er der indgang til varerummet, samt reol med plads til Raaco Carrylite sortimentskasser. Langs forvæggen en reol til to stiger.

Bagerst i varerummet er der i højre side gjort plads til at store CO2 flasker m.m. kan ligge vandret over og foran hjulkassen. Henover flasker, samt i venstre side er en masse hyldemeter til opbevaring af reservedele og mindre udstyr.

Ford Custom

Varebilen har vi indrettet til et fjernvarmeselskab, og der er masser af hyldeplads til kasser og diverse andre ting. Læg også mærke til, at der er gjort plads til en stige i venstre sidedør. De har også valgt 2 sidedøre (og det kan kun anbefales!). Den ekstra sidedør er blandt andet brugt til kabler m.m.

Ford Custom

Fin indretning til murer. Vi sælger en del af lignende indretninger, da der er en fin kombination af lave og høje rum.

Ford Custom

Inventar til tømrer. Der er plads til stige langs forvæggen, og venstre side rummer diverse værktøj og andre lagervarer. I højre side er der plads til skruer m.m., og fremadrettet i sidedøren er der plads til elværktøjskasser. Dette er bilens “VIP-plads”, så overvej nøje, om du ikke skulle forkæle dig selv med en lignende løsning? Når dit værktøj er placeret lige ved dørene, skåner du dine knæ og din ryg, fordi du ikke skal ind og ud af bilen hele tiden.

Ford Transit – Indretning til Elektriker

Meget rummelig indretning til elektrikerfirma.

Forrest i bilen, er en stor reol med lange skuffer ud af sidedøren, der giver rigtig meget opbevaringsplads. Ned langs forvæggen er 3 smalle hylder monteret, der giver plads til lange tynde emner som f.eks. lysstofrør. Derunder er der plads til en stige, let tilgængelig fra sidedøren.

Bag i bilen er der i venstre side en stor reol med fiberkasser, til opbevaring af småt udstyr og reservedele.

I højre side er der en smal reol med store rum til f.eks. el værktøj, værktøjskasser eller kabelruller.

Tømrer bilindretning til Ford Custom

Denne indretning har en smal reol i højre side af varerummet med plads til søm- og skruesortiment. Derudover er der også en reol lige ved sidedøren med plads til det håndværktøj du ofte bruger. Ved forvæggen er der lavet plads til en stige, så den er nem at komme til.

Typisk Tømrer bilindretning

Dette er en meget typisk tømrerindretning, som opfylder de gængse behov, du måtte have som tømrer. Der er blandt andet rum til 180cm stativ og føringsskinne. Netop denne indretning er lavet til en Nissan Primastar, men vi laver den til stort set alle andre varebiler også.

Professionel bilindretning af Ford

Vi specialiserer os blandt andet i bilindretning af Ford. Vi har f.eks. indrettet en Ford kassebil til alt fra køleteknikere, elektrikere og fjernvarmeselskaber til tømrer og murer. Der er ikke én opgave, der er for stor til os – derfor tilbyder vi skræddersyet Ford bilindretning og tilpasser inventaret til netop dine behov. Vi elsker at indrette din varebil, så du får allermest ud af den i hverdagen.

  • At du får inventar med en stærk og støjsvag konstruktion
  • At udstyr og værktøj bliver på sin plads
  • At du får et rummeligt og overskueligt system

Lyder det som noget for dig? Du kan kigge rundt her på siden for at se eksempler på indretningen i en varebil fra Ford. Du kan også prøve vores prisberegner for at få en idé om, hvad din løsning koster.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme