Se her eksempler på bilindretning af Ford varevogne

Ford Transit Custom indretning

Har du brug for professionel indretning af din Ford varebil? Skal den kunne rumme grej, redskaber og udstyr på forsvarlig vis, så du kan køre sikkert på vejen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her ved Dansk Varebilindretning har vi mere end 30 års erfaring med indretning af varebiler til erhverv i mange forskellige brancher.

Ford Custom

Ford Custom med bilindretning til køletekniker. I venstre sidedør er der særskilt rum til køleflasker, så de er nemme at komme til. I højre sidedør er der indgang til varerummet og reol med plads til Raaco Carrylite sortimentskasser. Ved bagdøren i højre side er bilindretningen lavet således, at store CO2 flasker m.m. kan ligge vandret over og foran hjulkassen. Det er dermed en bilindretning, som har udnyttet pladsen optimalt. Der er også særskilte rum til stiger op af forvæggen.

Ford Custom

Varebilen har vi indrettet til et fjernvarmeselskab, og der er masser af hyldeplads til kasser og diverse andre ting. Læg også mærke til, at der er gjort plads til en stige i venstre sidedør. De har også valgt 2 sidedøre (og det kan kun anbefales!). Den ekstra sidedør er blandt andet brugt til kabler m.m.

Ford Custom

Fin indretning til murer. Vi sælger en del af lignende indretninger, da der er en fin kombination af lave og høje rum.

Ford Custom

Inventar til tømrer. Der er plads til stige langs forvæggen, og venstre side rummer diverse værktøj og andre lagervarer. I højre side er der plads til skruer m.m., og fremadrettet i sidedøren er der plads til elværktøjskasser. Dette er bilens “VIP-plads”, så overvej nøje, om du ikke skulle forkæle dig selv med en lignende løsning? Når dit værktøj er placeret lige ved dørene, skåner du dine knæ og din ryg, fordi du ikke skal ind og ud af bilen hele tiden.

Ford Transit

Meget rummelig indretning til elektrikerfirma. Der er lange skuffer ud af sidedøren, og denne løsning rummer utrolig meget, hvis man også får lavet skillerum til skufferne, så der er styr på stumperne.

Tømrer bilindretning til Ford Custom

Denne indretning har en smal reol i højre side af varerummet med plads til søm- og skruesortiment. Derudover er der også en reol lige ved sidedøren med plads til det håndværktøj du ofte bruger. Ved forvæggen er der lavet plads til en stige, så den er nem at komme til.

Typisk Tømrer bilindretning

Dette er en meget typisk tømrerindretning, som opfylder de gængse behov, du måtte have som tømrer. Der er blandt andet rum til 180cm stativ og føringsskinne. Netop denne indretning er lavet til en Nissan Primastar, men vi laver den til stort set alle andre varebiler også.

Professionel bilindretning af Ford

Vi specialiserer os blandt andet i bilindretning af Ford. Vi har f.eks. indrettet en Ford kassebil til alt fra køleteknikere, elektrikere og fjernvarmeselskaber til tømrer og murer. Der er ikke én opgave, der er for stor til os – derfor tilbyder vi skræddersyet Ford bilindretning og tilpasser inventaret til netop dine behov. Vi elsker at indrette din varebil, så du får allermest ud af den i hverdagen.

  • At du får inventar med en stærk og støjsvag konstruktion
  • At udstyr og værktøj bliver på sin plads
  • At du får et rummeligt og overskueligt system

Lyder det som noget for dig? Du kan kigge rundt her på siden for at se eksempler på indretningen i en varebil fra Ford. Du kan også prøve vores prisberegner for at få en idé om, hvad din løsning koster.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme