<

Se her eksempler på bilindretning til rengøring og ejendomsservice

Rengoering og Ejendomsservice bilindretning brancheikon

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af murer og entreprenør bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning ejendomsservice (2086)

Indretning til Mercedes Vito L2 med 2 sidedøre.

Denne indretning består af reol i venstre side, med en stor bagudvendt skuffe, samt lille hylde og rør til kost ned mod bagdørene. Mod varerummet er en sektion med fiberkasser, ophæng til Raaco Carrylite kasser, samt en stor ophængsplade. Venstre sidedør er aflukket med en sektion til mange Carrylite kasser, samt skuffer udstyr og udtræk til nøgler og mindre ting.

I højre side er en sektion med skuffer ved bunden, mod både side- og bagdør. Henover disse er en hylde til elværktøj og lignende, samt en ophængsplade.

En rigtig rummelig og alsidig indretning til personen der skal lidt af det hele.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning ejendomsservice (4564)

Indretning til Mercedes Vito L2 med vaskeanlæg

Denne Mercedes Vito L2 er udstyret med et vaskeanlæg og indretningen er derfor tilpasset rundt om dette.

I venstre side en en reol med 3 skuffer og hylde ned mod bagdørene. Mod varerummet er i alt 4 hylder til diverse udstyr, samt ophæng til 4 Raaco Carrylite kasser. Øverst er en ekstra dyb hylde til lange emner.

I højre side er en afdækket hjulkasse, med en hylde henover tilpasset til ukrudts- og algesprøjte.

Dacia Dokker - Bilindretning rengøring (4554)

Dacia Dokker indrettet til rengøringsfirma.

Indretningen består af reol i venstre side, med bagudvendt stigerum ved gulv, samt rum til koste, skafter og lignende henover. Øverst er 2 hylder vendt mod varerummet, med plads til mindre udstyr, samt rengøringsmidler.

I højre side er en reol med inddækket hjulkasse, hvor der er plads til spande ovenpå. Mod sidedøren er en stor skuffe til kemikalier og et rum til støvsuger.

Mercedes Citan - Bilindretning rengøring (3895)

Bilindretning til rengøringsfirma i Mercedes Citan.

Indretningen består af reol i venstre side, med bagudgående rum til stige, samt skafter, koste, teleskopstænger og lignende. Forrest på reolen er en strop til en støvsuger og den store plade vendt mod varerummet, kan desuden anvendes til ophæng af udstyr.

I højre side er en sektion vendt frem mod sidedøren, med 3 skuffer til mindre udstyr og rengøringsmidler. Både over og under skufferne er der opbevaringsplads ved gulv og på hylde. Ned mod bagdøren dækker en plade af for hjulkassen, og der er mulighed for fastgørelse af støvsuger eller lignende.

Opel Combo - Bilindretning rengøring (3895)

Bilindretning til rengøringsfirma i Opel Combo.

Indretningen består af reol i venstre side, samt skuffereol i højre sidedør.

I reolen i venstre side, er 4 bagudvendte rum, hvor der ved bunden er lavet plads til en stige, mens der i de tre øverste rum er plads til skafter, koste, støvsugerrør og lignende.

Skuffereolen har 4 skuffer i forskellige størrelser, med plads til udstyr og rengøringsmidler - alt sammen tilgængeligt uden at skulle ind i bilen. I hjørnet hvor de to reoler mødes, er en strop så støvsugeren kan fastgøres.

Ford Focus Van - Bilindretning rengøring (3198)

Ford Focus Van udstyret med tværreol til rengøringsfirma.

I denne Ford er monteret en tværreol mellem sidedørene. Mod førersiden er en skuffe med indbygget opdeling til rengøringsmidler. Under skuffen er et lille opbevaringsrum.

I passagersiden er en hylde og et stort rum til diverse udstyr.

Tværreolen fylder ikke meget - så der er stadig god plads i bagagerummet til støvsuger og lignende.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme