<

Se her eksempler på bilindretning af biler til salg, service og distribution

Salg-service-og-distribution-bilindretning-brancheikon-300x200

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af biler til salg, service og distribution. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Mercedes Vito - Bilindretning salg (4547)

Mercedes Vito L2 med to sidedøre indrettet som salgs/demobil til akustik firma.

Indretningen består af en speciallavet førerbeskyttelse, en forvægsreol og en reol i højre side af bilens varerum.

Førerbeskyttelsen er lavet så der er adgang fra kabinen og om til varerummet og den er beklædt med kraftig nålefilt frem mod føreren for at undgå genskin i bakspejlet.

Bag førerbeskyttelsen er en reol med et udtræk og en skuffe ud mod venstre sidedør. Skuffen er lavet til vareprøver og er derfor beklædt med skum indvendigt. Under disse er en skuffe med speciallavet front til en køletaske.

I højre side er monteret en reol med 2 lange skuffer ned mod bagdørene. Mod varerummet er en sektion med 3 flytbare hylder til diverse udstyr og vareprøver. Oppe ved højre sidedør, er lavet en siddeplads, hvor der samtidig er 2 små skuffer ud af sidedøren.

 

 

Mercedes Vito - Bilindretning salg (3421)

Mercedes Vito L2 med to sidedøre indrettet som salgsbil til tøjfirma.

Denne indretning består af 2 store reoler ved henholdsvis bagdørene og venstre sidedør. I begge reoler er der lavet mange skuffer, med sænkede fronter og sider for at give overblik over varerne deri.

Der er på bagsiden af reolerne mulig for ophæng af diverse og der er monteret en bøjlestang mod højre sidedør.

Ford Custom L2 - Bilindretning demo (4413)

Ford Custom L2 med 2 sidedøre indrettet som gardinbil.

Indretningen består af en reol i venstre side, med en stor sektion til stof- og vareprøver, samt en lille hylde bag ved denne. Frem mod sidedøren er 3 gode rum til opbevaring, samt 2 sektioner med plads til mange sortimentskasser. Øverst er en gennemgående hylde, tilpasset til Arca lagerkasser.

I højre side har reolen et bagudvendt stigerum, samt 3 hylder til diverse udstyr henover. Frem mod sidedøren er 3 skuffer samt en hylde.

Der er i loftet monteret en gardinstang til fremvisning af udvalgte prøver.

VW Crafter L3 - Bilindretning salg (1885)

Denne VW Crafter L3 er indrettet som gardinbil for tæppefirma.

I venstre side er lavet en reol med to sektioner, med i alt 4 stænger til vareprøver. Henunder disse, er tre lange skuffer der kan trækkes langt ud mod bagdørene. Ved sidedøren er en lille hylde, samt et rum derunder til tasker.

I højre side er en reol med 3 hylder der giver meget opbevaringsplads, samt en ophængsplade ved sidedøren. I højre sidedør er der lavet rum tilpasset til mapper med stof- og vareprøver - let tilgængeligt fra gadeplan.

Mercedes Vito L2 - Bilindretning salg (4542)

Indretning til sælger i Mercedes Vito med 2 sidedøre.

Indretningen består af en arbejdsstation i højre side, med 3 hylder til fiberkasser ned mod bagdør, samt skuffesektion og hævet hylde frem mod sidedør. Over bordpladen er en ophængsplade med en god lampe og under bordet en lille hylde til diverse.

I venstre side er en reol med 4 hylder og 2 skuffer ind mod varerummet, let tilgængeligt fra arbejdsstationen. Frem mod venstre sidedør er 3 skuffer og en hylde.

Ved forvæggen en reol med to skuffer ud mod sidedøren, hvor en af dem er aflåselig. Reolen har hævede sider der kan anvendes til ophæng.

VW Transporter L1 - Bilindretning salg (3216)

Denne indretning er lavet i en VW Transporter L1.

I den bagerste halvdel af bilen er lavet en høj dobbeltbund, med 6 skuffer til varer og udstyr, samt en stor skuffe til køleboks. Over bunden er i højre side lave en lille reol med 3 hylder og ophæng til 4 sortimentskasser.

Henunder dobbeltbunden er to rum til klapborde- og stole. Mens der inde i varerummet er lavet et udtrækkeligt bord, samt 2 smalle skuffer til diverse udstyr.

Der forrest i bilen lavet en varerumsadskillelse bag føreren, med en stor knage til ophæng af jakker m.m.

Toyota Proace L2 - Bilindretning salg (3088)

Bilindretning i Toyota Proace L2 til salg af staldudstyr og inventar.

I venstre side er lavet en reol med hylder til opbevaring af større og mindre inventar. Længst mod bagdørene, er en sektion til sortimentskasser. Øverst er en gennemgående tophylde med plads til lange emner.

I højre side er en reol med 3 hylder der giver meget opbevaringsplads, samt en fremadvendt sektion med 3 skuffer og 2 hylder ved sidedøren.

Ved forvæggen er en stor plade til ophæng af diverse udstyr.
Der er lavet udskæring i højre reolen for at bevare plads til en europalle.

Ford Custom L1 - Bilindretning demo (1550)

Ford Custom L1 indrettet som demobil.

Indretningen består af en reol i venstre side, med stor ophængsplade til diverse demoprodukter. Henunder denne er to skuffemoduler, med skuffer til f.eks. vareprøver og kataloger, samt en bordplade henover disse.

I højre side er en reol med 3 hylder med god opbevaringsplads, samt en sektion mod sidedøren med 4 skuffer. Der er i reolen lavet udskæring så lugen i varerumsadskillelsen stadig kan anvendes, hvis der skal medbringes lange emner.

Citröen Jumpy L3 - Bilindretning Salg (890)

Denne bilindretning er lavet til en dronepilot i en Citroën Jumpy L3.

Indretningen består i en dobbeltbunden i den bagerste halvdel af bilen, med lille reol oven på i venstre side og arbejdsplads forrest i bilen.

Dobbeltbunden er udstyret med 4 bagudvendte skuffer, hvor de to store har ydereligere skuffer inden i. Når de to store skuffer er trukket ud, kan der placeres en bordplade derpå og de kan derved benyttes som arbejdsstation. Når pladen ikke er i brug, er der lavet et ophæng langs højre sidevæg til denne.

Forrest i bilen er lavet en lille arbejdsplads med lys henover, samt en skammel med opbevaringsplads dertil.

Subaro Forester - Indretning Salg (1527)

Denne indretning er lavet til en fotograf i en Subaro Forester.

Indretningen består af en dobbeltbund mellem sidedørene, samt en lille reol mod førersiden. Dobbeltbunden er beklædt med en kraftig nålefilt, der øger friktionen og sørger for at udstyr ikke skrider rundt.

Den lille reol er udstyret med 3 lagerkasser til mindre grej.

En simpelt indretningen, der giver mere plads og gør det nemt at holde styr på udstyret.

Citroën Cactus - Bilindretning salg (3809)

Denne Citroën Cactus er blevet indrettet til en fotograf.

Indretningen består af en dobbeltbund, samt en lille skuffesektion mod sidedøren i førersiden. I dobbeltbunden er der bagerst lavet et stort aflåseligt rum, samt to små rum med låg henover langs venstre side. Dobbeltbunden er beklædt med en kraftig nålefilt overalt for at øge friktionen.

Skuffesektionen består af tre små skuffer, samt en hylde øverst der også er beklædt med nålefilt.

VW Touran - Bilindretning salg

Denne VW Touran er blevet indrettet som salgsbil til et slikfirma.

Indretningen består af en tværreol med 6 hylder i hele bagsmækkens bredde. Der er til hylderne lavet fiberkasser til opbevaring af slikposerne.

Frem mod føreren er reolen beklædt med tæppe for at matche resten af bilens varerum og for at undgå genskin fra træet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme