<

Eksempler på bilindretning af VVS og Oliefyrservice biler

VVS bilindretning

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af VVS og oliefyrservice bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

VW Transporter - VVS bilindretning (3368)

Kompakt indretning med skruestik til VVS'er.

Denne VW Transporter har i venstre side fået monteret en reol med mange Arca lagerkasser og 5 stk. Raaco sortimentskasser tilgængelige fra bagdøren. Øverst en gennemgående hylde til lange emner og foran den afdækkede hjulkasse, er et rum til f.eks. elværktøj i kasser.

I højre side er en reol med 3 skuffer til mindre udstyre, samt hylder med lagerkasser. Mod bagdøren er en skruestik på udtræk monteret. Frem mod højre sidedør er flere store rum til f.eks. elværktøj og værktøjskasser.

Ved forvæggen er reol med 5 hylder med Arca plukkasser, 3 dybe skuffer, samt et rum til en træstige.

VW Crafter - VVS bilindretning (4056)

Komplet VVS bilindretning i VW Crafter.

Indretningen består en stor reol i venstre side, med mange hylder tilpasset til Arca lager- og plukkasser. Mod bagdøren er en sektion med 4 skuffer og Raaco sortimentskasser. I venstre sidedør, er der rundt om forvægsreolen med gennemgående skuffer, en stor plade til ophæng af f.eks. udstyr og tøj.

I højre side er en reol med mange Arca kasser, skruestik på udtræk mod bagdøren og en fremadvendt sektion med store rum mod sidedøren.

Ved forvæggen er 2 sektioner med Arca kasser, stigerum, 2 envejs skuffer, samt reolen med gennemgående skuffer.

Fiat Talento - VVS bilindretning (3423)

Fiat Talento med indretning til VVS'er

Indretningen består af en reol i venstre side med 5 hylder til Arca lagerkasser, en dyb bagudvendt skuffe, samt en gennemgående tophylde til lange emner.  I venstre sidedør er en sektion med 4 skuffer og flere gode rum til forskelligt udstyr.

Ved forvæggen er en reol med et stigerum, en dyb skuffe samt to rum til længere grej.

I højre side er en reol med 2 bagudvendte skuffer, samt hylder til lagerkasser. Mod bagdøren er lavet et ophæng til sprayflasker. I højre sidedør, er der monteret en sektion med plads til hele 23 Raaco kasser, i forskellige modeller og størrelser.

I midten af varerummet er der lavet plads til køleflasker, samt andet større udstyr.

Ford Custom - VVS bilindretning (3284)

God og rummelig indretning til VVS'er.

I denne Ford Custom er der i venstre side monteret en reol med plads til mange sortiments- og lagerkasser. Der er lavet et udtræk hvorpå sortimentskasserne kan anbringes, mens den rette reservedel findes. Den lange tophylde giver plads til lange emner, der kan tilgås fra både bagdør og varerum.

i Højre side er en reol med 4 hylder monteret. Hyldeforkanterne er her forhøjet, for at holde styr på bestemt specifikt udstyr. Disse forhøjninger kan let afmonteres ved behov. Mod højre sidedør, er en fremadvendt sektion til sortimentskasser og større udstyr. Der er også her lavet udtræk til sortimentskasserne.

Ved forvæggen er en reol med 5 skuffer i flere højder, samt dedikeret plads til en stige.

Mercedes EQC400 - VVS bilindretning (4043)

Indretning til tekniker i Mercedes EQC400

Denne Mercedes EQC400 elbil, har fået monteret en tværreol, samt bagudvendt reol. På alle hylder er der Arca lagerkasser til reservedele og udstyr.

Bag tværreolen er en ekstra bundplade med nålefilt monteret. Denne er lavet så den kan løftes op og bilens batteripakke kan tilgås.

Peugeot 5008 Van - Tekniker

Rigtig rummelig bilindretning i en Peugeot 5008 Van. Den egner sig til montører i flere brancher som elektriker, VVS’er, kølemontør eller lignende brancher, hvor man har brug for at have mange reservedele med.

Der er skuffer ud af bagklappen samt venstre sidedør. I venstre sidedør er der ligeledes plads til 4 sortimentskasser, samt værktøjskasse for neden. I højre sidedør er der en stor diverse plads, som godt kan rumme et toilet, en pumpe eller andet.

En rigtig god bilindretning også til mester eller overmontøren, som ikke har brug for at have 3 toiletter med, men som sætter pris på let parkering osv.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme