Eksempler på bilindretning af VVS og Oliefyrservice biler

VVS bilindretning

Få meget mere ud af varebilen – med en brugsvenlig og skræddersyet bilindretning fra Dansk Varebilindretning. Nedenstående er eksempler på indretning af VVS og oliefyrservice bil. Søg endnu mere inspiration under bilmærker, samt på vores side i øvrigt.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg og tilbud.

Fiat Ducato

Fiat Ducato med bilindretning til vvs-montør. Her er MASSER af hyldemeter, og der er mulighed for at have et stort sortiment i bilen, så du ikke skal køre unødigt for at hente ekstra fittings og lignende. Fiat Ducatoen har en dejlig bred sidedør som gør, at der er masser af plads i sidedøren. Også selvom pladsen er udnyttet til både Matador skruestik-udtræk og lange skuffer, som man kan betjene udefra vejen, så man skåner knæ og ryg, fordi man ikke skal kravle unødigt ind og ud af bilen. Bilindretningen har i sidedøren ligeledes fremadrettede skuffer til reservedele og vvs fittings. som man også kan betjene fra gadeplan.

Mercedes Sprinter

Denne varevogn har vi indrettet til en VVSer. Der er derfor masser af plads til Arca lagerkasser. I højre sidedør har vi gjort de ting der bruges oftest nemt tilgængelige, og i venstre sidedør er der monteret en plade til ophæng af værktøj. Læg mærke til træpladen i venstre sidedør til ophængning af værktøj.

Toyota Proace

Denne Toyota Proace har vi indrettet som VVS-bil. Skuffereolen er placeret lige ved sidedøren, så den er nem at komme til.

Toyota Sportsvan

Denne Toyota Sportsvan har vi lavet til en VVSer, og vores bilindretning giver bilen den ekstra plads der behøves.

VW Sharan

Varevognsindretning til VW Sharan. Her indrettet til VVS’er. Men det kunne lige så godt være elektriker, entreprenør eller anden tekniker, som har brug for stor sorteringsgrad i bilen, selvom der er valgt en mindre varevogn. Der er lange skuffer mellem sidedørene, og disse giver et fantastisk overblik.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme