Brugt bilindretning

Der er stor efterspørgsel på brugt bilindretning, og vi kan rigtig godt lide tanken om, at vores bilindretninger har et langt liv på de danske landeveje. Nogle gange har vi held med at få parret 2 kunder, så den ene kundes tidligere bilindretning kan bruges direkte over i den anden kundes nye varebil.  

De spørgsmål vi oftest får om brugt bilindretning er følgende: 

Ja, man kan bestemt genbruge en bilindretning mange gange. Vores bilindretning i træ er i de fleste tilfælde brugt i flere forskellige varebiler af den samme kunde. 
Om man kan genbruge sin varevognsindretning, kommer an på, hvor stor forskel der er på den gamle og den nye varebil i størrelsen. Fordelen ved bilreoler i træ er, at man kan ”hakke en hæl, og kappe en tå, hvis skoen (eller bilreolen) ikke passer”. Med andre ord, så kan man ofte tilpasse reolen, så den passer over i den nye varebil. 
Hvis man passer på sin bilindretning i træ, holder den i mange år. Vi har bilindretninger, som har mere end 24 år på bagen, som er flyttet både 4 og 6 gange. Hver- eller hver anden gang bliver de vasket ned, og lakeret igen, og så fremstår de lækre og brugsvenlige endnu en gang.  
Når man køber en brugt bilindretning, sparer man en del på det første indkøb af inventar til firmabilen. Der er f.eks. mange iværksættere, som foretrækker at komme billigt i gang, så de ikke har bundet så mange penge i opstart af virksomhed.  
Ja, vi har brugt bilindretning til salg. I nogle perioder flere end andre. Hvis du ikke finder det du søger, så kontakt os på dansk@varebilindretning.dk eller 75574028, og hør om vi har andre brugte reoler til varebiler, end dem der lige er synlige på hjemmesiden. Vi fører kun vores egne bilindretninger i træ med aluforkant som brugt.