Støt plant et træ - dansk varebilindretning opd mobilvenlig (Custom)

Hjælp os med at få plantet træer og deltag i lodtrækningen om en skræddersyet brugsvenlig bilindretning i træ - Custom Made - til en værdi af kr. 35.000,-

TV2 og Danmarks Naturfredningsforening var den 14/9-2019 gået sammen om en landsindsamling med det formål at samle 20 millioner kroner ind, så der kan plantes 1.000.000 nye træer i Danmark. Pengene går til at lave flere Folkeskove i Danmark, og samtidig opkøbe rydningstruede skove i Danmark og andre steder i verden.

Denne indsamling støtter vi.

Der blev samlet ind til 914.233 træer, så der endnu et stykke op til den million der var sat som mål. Det vil vi gerne hjælpe til med at nå, og derfor har vi brug for din hjælp.

Vi har til det formål lavet en indsamlingsside på Dansk Naturfredningsforenings hjemmeside, hvor vi har sat os som mål at indsamle mindst 50.000,- kr, svarende til 2.500 træer.

Vi har selv doneret 10.000,- kr. på selve indsamlingsdagen, men sætter hermed også en bilindretning på højkant for at få dig ekstra meget til lommerne.

Så alle beløb tæller! Men donerer du mindst kr 500,- svarende til 25 træer, inden den 10. oktober i år, deltager du i lodtrækningen om en skræddersyet bilindretning i træ til en værdi af kr 35.000,-.

Du er selv med til at designe indretningen, og ”præmien” kan indløses helt frem til den 11/10-2020.

Læs mere om projektet og vilkårene for lodtrækningen på indsamlingssiden, vi har oprettet på Dansk Naturfredningsforenings hjemmeside.

OPDATERING 11/10: Vinderen er fundet, og det blev Filrup Byg. Hjertelig tillykke til ham! Og et Hjertens tak til alle de andre, som bidrog til klimaindsatsen. 🙂

Vi samler stadig ind, så du er meget velkommen til at bidrage med stort eller småt, selvom man ikke længere kan vinde en bilindretning.

Tusind tak.

hjemmeside-og-intranet-02-danmark-planter-træer

Hvorfor flere træer?

Træer er klodens lunger, og de suger det CO2, som vores liv på jorden sender op. Flere træer er en helt essentiel vej til at opnå en renere verden. Men det er også en langsigtet løsning, så derfor skal vi i gang nu!

Træ har mange fordele

  • Det er fornybart
  • Forarbejdningen af træ kræver ikke så mange ressourcer som andre materialer (og udleder derfor ikke så meget CO2)
  • Produkter af træ fungerer som CO2 lager så længe træet ikke er nedbrudt.

Men det essentielt, at der bliver plantet nye træer igen, og at vi øger mængden af skov på hele kloden.

Derfor: Hjælp os med at hjælpe dem, som gerne vil påtage sig dette ansvar!

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside