Hvorfor en bilindretning fra Dansk Varebilindretning?

Med en bilindretning fra Dansk Varebilindretning, får du unikt bilinventar i træ med alu-forkanter til små og store varevogne. Vores indretninger er lydsvage, smitter ikke af og vejer mindre end andre løsninger. Konstruktionen er stærk, og du kan overflytte dine reoler til en ny varebil flere gange. Der er derfor god totaløkonomi i vores indretningsløsninger. Du får meget for pengene, bliver mere effektiv og indretningen tjener sig selv hjem over tid. Med en unik bilindretning i træ har du bilindretning i mange mange år. 

Konstruktion

Vi samler vores bilreoler på en særlig måde, og de er derfor ikke at sammenligne med Gør-det-selv/ DIY-løsninger i træ.  Selve måden vi sætter vores reoler sammen på, giver en utrolig solid konstruktion. Aluforkantens udformning er med til at give den ekstra stabilitet.

Materialer

Træ er et fleksibelt materiale, og egner sig godt i en varebil, hvor varerummet er bevægeligt en stor del af tiden. Det bliver ikke ”metaltræt” over tid. Træ absorberer støjen, og det smitter ikke af på feks hvide kabelkanaler og stikkontakter, som indretninger i metal kan ske at gøre.   Vores aluminiumsforkanter har vi selv udviklet, og de giver en flot finish.

Hylder og skuffer

Vores bilindretninger kan rumme mange forskellige elementer. Vi laver først indretningen, når vi har fundet ud af, hvordan vores kundes behov og arbejdsgang er. Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, selvom de er i samme branche.  

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.