Dansk Varebilinventar har skiftet navn til
Dansk Varebilindretning

Image video forside ok-1 (Large)

Vi har fået et mere nutidigt navn – men vi er stadig de samme.

Baggrunden for dette er, at vi de seneste par år har arbejdet med hvor det er vi skiller os ud i markedet og hvad det er vi styrer efter i dagligdagen. Som et resultat af dette arbejde skifter vi derfor navn; fra Dansk Varebilinventar til Dansk Varebilindretning.

Det er en lille ændring, men den har stor betydning for os. Det er mere nutidigt, og hvad vi oplever vores kunder forbinder med det vi laver. Indretning er noget man gør i en bil. Inventar er en ting, man sætter ind i en bil. Vi synes det nye navn i højere grad afspejler det vi tilbyder vore kunder.

Værdierne: Brugervenlighed, Bæredygtighed og Arbejdsglæde er i centrum af vores forretning og en del af vores nye logo

Vores kunder har været trofaste gennem årene, og mange kan fejre både 25 og 30 års jubilæum sammen med os. Nogle af vores første indretninger er stadig kørende, og dét har hele tiden været drivkraften bag vores virksomhed: At skabe solide, brugsvenlige, bæredygtige løsninger, som sparer vores kunder penge, tid og brændstof.

Miljø er på dagsordenen mange steder i samfundet, og også derfor er vores skræddersyede bilindretninger i træ stadig et rigtig godt valg i fremtiden. Vi lægger derudover stor vægt på at vores løsninger skal skåne kroppen for unødvendig slitage, og samtidig være med til at understøtte en effektiv arbejdsdag og give arbejdsglæde på jobbet.

Sådan bliver det ved med at være!
Vi glæder os til at hjælpe både nuværende og nye kunder, med at få meget mere ud af varebilen.

Flemming Porsgaard & Lone Porsgaard Rasmussen, ejere af Dansk Varebilinventar/Dansk Varebilindretning - samt resten af teamet i Sjølund.
/ August 2019

 

Lone-portraet-lille

Lone Porsgaard Rasmussen

Fleming-portraet-lille

Flemming Porsgaard

Vi har fået ny direktør i 2019

Vi har også fået ny direktør. Det er Lone Porsgaard Rasmussen der har overtaget kasketten efter hendes far Flemming Porsgaard. Flemming startede virksomheden for over 33 år siden, og vi nyder stadigvæk godt af hans solide erfaring. Der er sket meget siden da. Men vi er stadig de samme.

Det praktiske

Vi har kun ændret vores navn, ejerstruktur 
og www-domæne. CVR-nr., adresse og medarbejdere er de samme.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Vi har gjort det let og udviklet en række færdige standard indretninger og reoler. Du kan med vores prisberegner finde og sammensætte den bilindretning der passer netop din bil, lille som stor - og få en god idé om prisen med det samme

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside