vælg en mindre varebil spar penge og miljø dansk varebilindretning (Small)

Du kan køre længere på literen med en skræddersyet bilindretning i træ, da pladsen i bilen kan udnyttes fuldt ud – du kan derfor ofte nøjes med at købe en mindre varebil til at dække dit behov. Her er det en Ford Connect indrettet til en elektriker.

Pressemeddelelse: Vælg en mindre varebil - og spar både penge og miljø

Mange varebilkøbere køber alt for store biler. I virkeligheden kan du klare dig med meget mindre, billigere og mere økonomiske varebiler, forklarer direktøren for et bilindretningsfirma i Østjylland. - Hvorfor vælge en Ford Costum, når du i bund og grund kan klare dig med en Ford Connect med den rette indretning?. Ordene kommer fra Lone Porsgaard Rasmussen, der er ejer og direktør i firmaet Dansk Varebilindretning. - Det kan lyde som det rene sludder, men i realiteten, er det det, som vi oplever, fortsætter Lone Porsgaard Rasmussen. Fordelene ved en mindre bil tæller blandt andet mindre CO2udslip, lettere parkeringsmuligheder, billigere indkøbspris og lavere brændstofforbrug. På den måde kommer man som varebil-ejer til at slå to fluer med et smæk: "Du sparer penge, og som firma hjælper du miljøet". For Lone Porsgaard Rasmussen er det sund logik, at bæredygtighed ikke behøver at koste penge, fordi bæredygtighed i ligeså høj grad handler om snusfornuft. Miljø bliver et salgsargument Dansk Varebilindretning har gjort det til en mærkesag at udbrede budskabet. Lone Porsgaard Rasmussen fortæller, at hun selv for relativt nylig blev bekendt med de 17 Verdensmål, og blev temmelig overrasket over at Verdensmålene var suset henover hovedet på hende. Da chokket havde lagt sig, besluttede Lone Porsgaard Rasmussen, at det næste halvandet år skulle bruges på, at udbrede kendskabet til de 17 Verdensmål. "Det er det overordnede mål", fortæller Lone Porsgaard Rasmussen, som godt er klar over at ideen, konceptet, med de 17 Verdensmål kan være svær at mokke ind i en hverdag, hvor det handler om at få timer og økonomi til at hænge sammen.
- Men hvis du først ser det som en forretning, vil det give mening for mange flere end bare de "miljøfrelste sjæle".
For Lone handlede det til at starte med helt afgjort om at kunne gøre noget for miljøet, men lige pludselig gik det op for hende, at miljø og økonomi ikke er adskilte begreber og sagtens kan mødes.
- Det slog mig, at du kan faktisk tjene penge - eller spare penge - ved at fokusere mere på miljø. Men det slog mig også at mine kunder - kan spare penge og tjene penge på den samme manøvre.
Dansk Varebilindretning arbejder på at udbrede kendskabet til de 17 verdensmål, og være med til at sætte "Danmark på verdenskortet" hvad angår opfyldelsen af de 17 verdensmål indenfor sin egen niche: indretning af varebiler. Lone satte sig det mål, at hun inden 2021 skulle have 100 andre virksomheder til at skrive et af De 17 Verdensmål eller bæredygtighed generelt ind i deres eget værdigrundlag. Start i det små Det behøver ikke at koste en ny bil at komme i gang. Du kan starte i det små og sikre, at dine biler ikke kører rundt med unødvendigt materiale i bilen. Så er man faktisk med til at bidrage til miljøet hver dag. Året rundt. Lone Porsgaard Rasmussen har aktuelt søsat en kampagne, som skal samle mindst 50.000 kr ind til TV2 og Danmark Naturfredningsforenings kampagne ”Danmark Planter Træer”. - Hvis du støtter med mere end 500 kr, kommer du endda med i lodtrækningen om en skræddersyet bilindretning til 35.000. OPDATERING VEDR. LODTRÆKNINGEN: Vinderen er fundet, og det blev Filrup Byg. Hjertelig tillykke til ham! Og et Hjertens tak til alle de andre, som bidrog til klimaindsatsen. 🙂 Vi samler stadig ind, så man er meget velkommen til at bidrage med stort eller småt, selvom det ikke længere er muligt at vinde en bilindretning.

Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom godt i gang med din bilindretning - brug denne formular, eller ring på

tlf. 75 57 40 28

OBS! Hvis du oplever problemer med kontaktformularen, så skriv din besked i en mail og send til: dansk@varebilindretning.dk

Kontaktside